Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų k. mėgėjų susitikimai

Volontiers drinks_cheers.gif

Tai visgi gal dar kas nors nori prisijungti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif .
Aš visai apsileidau ir nei pas jus beužsuku nei prie prancūzų namuose prisėdu blush2.gif . Vis randu krūvą kitų užsiėmimų.
Nnau, kad reikia stipriai susiimti ir pradėti susitikinėti po švenčių nors vieną kartą per savaitę kokiai valandai. O tai aš dabar jau jaučiu, kad nieko nebeprisimenu doh.gif . Paskui bus visai blogai...
ax.gif
Atsakyti
bu smile.gif

ale kaip tylu cia. nieks prancuzu nebesimoko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Razinkaa @ 2009 02 01, 20:59)
bu smile.gif

ale kaip tylu cia. nieks prancuzu nebesimoko?  ax.gif

Matyt kita veikla viska uzgoze. ax.gif Bet labai noriu viska prisiminti ir pasitobulinti. Ale laiko kiek viskam reikia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2009 02 02, 18:22)
Matyt kita veikla viska uzgoze.  ax.gif  Bet labai noriu viska prisiminti ir pasitobulinti. Ale laiko kiek viskam reikia.  doh.gif

reikia kazka daryti. gi ismokti, tai gerai butu, o tuo labiau ismokto nepamirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Razinkaa @ 2009 02 02, 21:53)
reikia kazka daryti. gi ismokti, tai gerai butu, o tuo labiau ismokto nepamirsti smile.gif

Tai va, kad kaip to ismokto nepamirsti ir ne tik nepamirsti, bet ir patobulinti? bigsmile.gif Buvau nusipirkusi kazkoki romana. Pradejau skaityti ir padejau i lentyna. Visai uzmirsau. blush2.gif Gal 3 menesius dabar stovi neskaitomas. doh.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų 4u.gif . Gal atsiras entuziastų, kurie prikels temą? 4u.gif
Atsakyti
Salut a toutes!

Jungiuosi prie prancuzu kalbos myletoju 4u.gif Jauciu, kaip primirstu sia kalba ir gaila darosi. Pastebiu, kad kartais net elementarus zodis uzstringa. Butu labai gerai kokia knyga paskaityti, ale vis laiko nerandu g.gif
Atsakyti
O aš nei vieno žodžio nemoku, bet noriu išmokti- kas parekomenduos kokią mokytoją ar kursus- noriu išmokti bent pradmenis pradžiai iki rudens...
Atsakyti
QUOTE(dukvadratu @ 2009 07 15, 10:45)
O aš nei vieno žodžio nemoku, bet noriu išmokti- kas parekomenduos kokią mokytoją ar kursus- noriu išmokti bent pradmenis pradžiai iki rudens...

Kursai buna prancuzu kulturos centre : http://www.centrefra...r...113&lang=lt Arba tiesiog per google paieskok, tikrai daug kur moko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dukvadratu @ 2009 07 15, 10:45)

rekomenduoju su šia nare neprasidėt, ji neatsiskaito už paslaugas.
Atsakyti
Salut!

Va, turbūt ne ten parašiau ax.gif

Čia Jūs ir prancūziškai šnekat, kaip matau smile.gif Bien thumbup.gif

Mokiaus prancūzų kalbą 7 metus mokykloj, bet jau kokie 5 metai nebevartoju jos niekur, tai ir pasimiršo viskas doh.gif Bandžiau skaityti prancūzišką knygą, tai n'ai pas compris majorité du texte lotuliukas.gif

Išsitraukiau mokyklinius vadovėlius (Tempo), pradėsiu žiūrinėtis. Tikiuosi, priimsit į savo būrelį 4u.gif
Atsakyti