Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų k. mėgėjų susitikimai

QUOTE(babouziuke @ 2008 06 14, 20:34)
Sveikos merginos  4u.gif .
Kaip sekasi? Žiūriu, kad mūsų temelė merdėja.
Aš dabar esu apsikrovus motinystės vargais, bet stalas vistiek yra nukrautas vien prancūzų kalbos vadovėliais, žodynais ir gramatika  bigsmile.gif .

Sveikinu 4u.gif Matau, kad leliukas "naujas" visai. biggrin.gif
Reikėtų ta proga ką nors prancūziškai. g.gif
Je vous felicite cordialement. 4u.gif
Atsakyti
nu va saunuole bigsmile.gif
tikrai sveikinam is visos širdies biggrin.gif
nos felicitations 4u.gif
Atsakyti
Bonjour!

QUOTE(kimono @ 2008 05 07, 17:25)
Sveikos.Jau seniai domiuosi Prancūzų kalba ir visuomet manyje knibždėjo kipšiukas ją išmokti biggrin.gif .Tačiau norėčiau ją kalbą kažkiek pramokt savarankiškai. Gal galėtumėt parekomenduot kokių nors interneto svetainių, kur būtų galima pasižvalgyt ir kažkiek pramokt šią kalbą?

www.about.com yra skyrelis French, ten yra labai daug medžiagos.
Man taip pat patinka www.rfi.fr, kai jau turi pradines žinias, ten galima klausytis radijo nesudėtinga prancūzų kalba ir sekti tekstą, kurį jie taip pat įdeda.

QUOTE(babouziuke @ 2008 06 14, 19:34)
Aš dabar esu apsikrovus motinystės vargais, bet stalas vistiek yra nukrautas vien prancūzų kalbos vadovėliais, žodynais ir gramatika  bigsmile.gif .

Kaip sekasi? Ar pavyksta nors kada atsiversti vadovėlius? smile.gif

Aš šiandien nusprendžiau peržvelgti vadovėlį "Campus", 1 lygio. Šiaip kito vadovėlio jau esu baigusi 2 lygį, todėl turimas campus man kiek per lengvas, nebent rasiu kokių įdomių išsireiškimų ar primirštų gramatikos smulkmenų.

Atsakyti
sveikos
sis tas naujo paziurekit, gal kam patiks
http://www.zut.org.u...mary/11021.html
Atsakyti
Bonjour!

Kaip tylu šioje temoje...
Ką tik sužinojau, kad, ko gero, nebeturiu pas ką mokytis prancūzų k. sad.gif Mano prancūzų mokytoja metams važiuoja į Paryžių, o kita jos pažįstama mokytoja, ko gero, negalės priimti, nes yra labai užimta. Kaip gaila sad.gif

Gal ką nors pažįstate? Nors galiu mokytis ir savarankiškai, vis dėlto geriau, kai nors kartą per savaitę su kažkuo pasikalbu.

O gal atsirado nuotaika padaryti kokį susitikimą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2008 08 27, 10:56)
Bonjour!

Kaip tylu šioje temoje...
Ką tik sužinojau, kad, ko gero, nebeturiu pas ką mokytis prancūzų k. sad.gif Mano prancūzų mokytoja metams važiuoja į Paryžių, o kita jos pažįstama mokytoja, ko gero, negalės priimti, nes yra labai užimta. Kaip gaila sad.gif

Gal ką nors pažįstate? Nors galiu mokytis ir savarankiškai, vis dėlto geriau, kai nors kartą per savaitę su kažkuo pasikalbu.

O gal atsirado nuotaika padaryti kokį susitikimą? smile.gif

Salut, kismet!

Je suis toujours pour le rendez-vous. mirksiukas.gif
En ce qui concerne les lecons du francais, j'ai deux amies qui parlent mieux le francais que moi. Une des cettes amies rentre de la France apres 1 ou 2 semaines et elle veut s'habituer a Vilnius. Je ne sais pas si elle pourait t'apprendre le francais, mais je crois, qu'on peut essayer et lui demander. mirksiukas.gif

Excusez-moi s'il y a beaucoup des fautes. Il y a presque 1 an, que je ne parle plus le francais... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2008 08 27, 10:50)
Salut, kismet!

Je suis toujours pour le rendez-vous.  mirksiukas.gif
En ce qui concerne les lecons du francais, j'ai deux amies qui parlent mieux le francais que moi. Une des cettes amies rentre de la France apres 1 ou 2 semaines et elle veut s'habituer a Vilnius. Je ne sais pas si elle pourait t'apprendre le francais, mais je crois, qu'on peut essayer et lui demander.  mirksiukas.gif

Excusez-moi s'il y a beaucoup des fautes. Il y a presque 1 an, que je ne parle plus le francais...  verysad.gif

Salut, Hermana! smile.gif Demande ton amie, s’il te plait. (Il y a des chances que l'autre professeur va m'accepter, je vais savoir demain ou apres-demain).
A propos du rendez-vous, est-ce que tu as l'envie d'aller au cinema, par example -"Deux jours à Paris"? Il semble que le film est en anglais et en francais.
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2008 08 27, 12:13)
Salut, Hermana! smile.gif Demande ton amie, s’il te plait. (Il y a des chances que l'autre professeur va m'accepter, je vais savoir demain ou apres-demain).
A propos du rendez-vous, est-ce que tu as l'envie d'aller au cinema, par example -"Deux jours à Paris"? Il semble que le film est en anglais et en francais.

Quand et ou ce film se montre? g.gif Le titre m'interesse. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2008 08 27, 14:45)
Quand et ou ce film se montre?  g.gif Le titre m'interesse.  thumbup.gif

VILNIUS
Forum Cinemas Vingis 08.22 - 08.28 16.20 21.30
Forum Cinemas Vingis 08.29 - 09.04 14.00 (Filmas rodomas paskutinę savaitę)
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2008 08 27, 16:11)
VILNIUS
Forum Cinemas Vingis  08.22 - 08.28  16.20 21.30
Forum Cinemas Vingis  08.29 - 09.04  14.00 (Filmas rodomas paskutinę savaitę)

C'est domage. Je travaille 08.29 jusqu'au 15.15... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2008 08 27, 17:00)
C'est domage. Je travaille 08.29 jusqu'au 15.15... verysad.gif

Et le samedi / dimanche ne te conviennent pas?
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2008 08 27, 19:15)
Et le samedi / dimanche ne te conviennent pas?

non... Pour les week-ends je ne peux pas. ax.gif Mais on peut se recontrer et bavarder comme toujours. mirksiukas.gif
Atsakyti