Bonjour a tous!
Aš gi visai pamiršau pasigirti, kad lankau kursus Prancūzų kultūros centre. Kursai labai neblogi, bet irmokytis liko nedaug - tik iki balandžio vidurio.
Kaip jums sekasi mokslai? Ar dar kas nors mokinatės?
Aš kai tingiu mokytis, tai pažiūriu TV5 prancūzų kalanlą per televizorių. Bandau suprasti ką jie ten šneka. Kuo dažniau klausau, tuo vis daugiau išgirstu žinomų žodžių.
Sveikos, musu temele, tai isvis mirsta jau...
nors as sia parasau mazai ka, bet visada uzeinu pasiskaitines... jei kas turit kokios medziagos, tai dekite... su mielu noru uzsiimciau, bet kad pati va pagrindus ir zodyna kartojuos...
jei kuri lanko kursus, tai idekit ta medziagele is kurios mokotes.... taip smagiau bus...viena kitai padesim...
nes pavydu ziuret, kaip anglu kalbos temele klesti, o musu- prancuzaiciu jau mirties kely...
tai ka gi pradesiu tada as padet kuo galiu...
snd vakare idesiu medziagele is TEMP 2 vadovelio...
taip pat siulau... susipazinimo ir prisistatymo temele.
tikiuosi mano aktyvumas suaktyvins ir kitus dalyvus... vieims kartu juk linksmiau
nors as sia parasau mazai ka, bet visada uzeinu pasiskaitines... jei kas turit kokios medziagos, tai dekite... su mielu noru uzsiimciau, bet kad pati va pagrindus ir zodyna kartojuos...
jei kuri lanko kursus, tai idekit ta medziagele is kurios mokotes.... taip smagiau bus...viena kitai padesim...
nes pavydu ziuret, kaip anglu kalbos temele klesti, o musu- prancuzaiciu jau mirties kely...
tai ka gi pradesiu tada as padet kuo galiu...
snd vakare idesiu medziagele is TEMP 2 vadovelio...
taip pat siulau... susipazinimo ir prisistatymo temele.
tikiuosi mano aktyvumas suaktyvins ir kitus dalyvus... vieims kartu juk linksmiau
Labas. Seku ir aš šią temą.
Sveikos Na, vadoveliu as nekopijuosiu, kad neapkaltintu autoriaus teisiu pazeidimais... O mokausi dabar is labai ivairiu saltiniu, nes pasiskundziau mokytojai, kad musu naudotas vadovelis man neidomus. Tai ji man prikopijuoja visokiu tekstu, daugiau pleciam zodyna, nei mokomes gramatika.
Bet sunki sita kalba...
Gal kai darysiu namus darbus ketvirtadieni, kazka idesiu
Bet sunki sita kalba...
Gal kai darysiu namus darbus ketvirtadieni, kazka idesiu
Sveikos.Jau seniai domiuosi Prancūzų kalba ir visuomet manyje knibždėjo kipšiukas ją išmokti .Tačiau norėčiau ją kalbą kažkiek pramokt savarankiškai. Gal galėtumėt parekomenduot kokių nors interneto svetainių, kur būtų galima pasižvalgyt ir kažkiek pramokt šią kalbą?
sveiki... del internetinio puslapio tai sunku pasakyti, nes as ju nieskau... o bet irmokytis sunku, jei dauguma zodziu nezinomi...
o kartotis medziaga predau is vadoveliu.... nes labai gerai zinojau, ir gerai kalbejau... tik va primirsau
bibliotekoje randu mane dominancius vadovelisu...
o kartotis medziaga predau is vadoveliu.... nes labai gerai zinojau, ir gerai kalbejau... tik va primirsau
QUOTE(Verseckiukai @ 2008 05 07, 19:05)
O kokioj bibliotekoj randi?
Sveikos merginos .
Kaip sekasi? Žiūriu, kad mūsų temelė merdėja.
Aš dabar esu apsikrovus motinystės vargais, bet stalas vistiek yra nukrautas vien prancūzų kalbos vadovėliais, žodynais ir gramatika .
Kaip sekasi? Žiūriu, kad mūsų temelė merdėja.
Aš dabar esu apsikrovus motinystės vargais, bet stalas vistiek yra nukrautas vien prancūzų kalbos vadovėliais, žodynais ir gramatika .