Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų k. mėgėjų susitikimai

As tai nelabai ten ka zinau. blush2.gif Kazkurioje kavineje pora kartu buvau, bet tikrai neatsimenu pavadinimo. doh.gif Bet ji arciau katedros ir ten skanus lietiniai su ivairiais idarais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2007 12 06, 21:14)
As tai nelabai ten ka zinau.  blush2.gif  Kazkurioje kavineje pora kartu buvau, bet tikrai neatsimenu pavadinimo.  doh.gif  Bet ji arciau katedros ir ten skanus lietiniai su ivairiais idarais.  thumbup.gif

tai gal susitinkam prie paminklo katedros aikstej 18 val. ir nueisim i ta kavine visos kartu smile.gif tai kaip suprantu busim hermana, motiejuke ir as kol kas? smile.gif kur kitos? ku ku ? smile.gif))))
na nors tryse pabendrausim pradziai smile.gif gal paskui uzsikabins kas smile.gif
na o temos pokalbiui, manau, turetu buti paprastos ir aktualios pradziai - prisistatymas, kaip ruosiames sventem, ka perkam dovanu ir pan. smile.gif na man reikes pasiskaityt truputi apie Kaledas, nes kaip tokiai "kalbos zinovei" gali pritrukti zodziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantagirou @ 2007 12 07, 11:26)
prisistatymas, kaip ruosiames sventem, ka perkam dovanu ir pan. smile.gif na man reikes pasiskaityt truputi apie Kaledas, nes kaip tokiai "kalbos zinovei" gali pritrukti zodziu smile.gif

irnesakyk.gif kam?
as tai nieko neskaitysiu blush2.gif is dushios pasakysiu biggrin.gif
gal kartais vpu tokia Karaliene destytoja pazinojot g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 07, 11:34)
irnesakyk.gif kam?
as tai nieko neskaitysiu  blush2.gif is dushios pasakysiu  biggrin.gif
gal kartais vpu tokia Karaliene destytoja pazinojot  g.gif  bigsmile.gif

nea, nesimokiau ten, tai nezinau tokios smile.gif na bandysim is dusios ir viena kita draugiskai pataisydamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantagirou @ 2007 12 07, 11:35)
nea, nesimokiau ten, tai nezinau tokios smile.gif na bandysim is dusios ir viena kita draugiskai pataisydamos smile.gif

sutarta, tik perspeju kad as savamoksle galima sakyt, nors prancuzijoj kartu sudejus 3 men gyvenau, o mokykloje na nepasakyciau kad gerai mokiausi prancuzu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 07, 11:46)
sutarta, tik perspeju kad as savamoksle galima sakyt, nors prancuzijoj kartu sudejus 3 men gyvenau, o mokykloje na nepasakyciau kad gerai mokiausi prancuzu  blush2.gif

tai nieko tokio smile.gif as irgi dar nelabai toli pazengus sioje srityje smile.gif tik 3 semestra lankau kursus prancuzu kulturos centre, truksta kalbejimo praktikos smile.gif
Atsakyti
O, fantagirou man parase, kad atgijo susitikimu ideja smile.gif 4u.gif
As mielai prisijungciau, bet negaliu antradieni.

Kai organizuosit kita uzsiemima, as prisijungciau pirmadieni, ketvirtadieni, penktadieni smile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif kaip del rytojaus? nesikeicia? ateisit ? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fantagirou @ 2007 12 10, 18:13)
sveikutes smile.gif kaip del rytojaus? nesikeicia? ateisit ? wink.gif

Labas smile.gif As tai tikrai tureciau galeti, nebent truputi uzsidirbciau. Bet manau, kad sikart iki 18 val netureciau uzsidirbti. biggrin.gif
Va, tik kas kur ir kaip nuspreskit ir tada man parasykit. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va antradieni, . 18.00 prie to arklio ..ir tada nuo ten eisim kavos gal g.gif biggrin.gif
neturetume susalt biggrin.gif ax.gif
gerai butu kad kasnors pametetu koki mob. numeriuka jei kartais nesurastume vienas kito prie to arklio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 10, 22:42)
tai va antradieni, . 18.00 prie to arklio ..ir tada nuo ten eisim kavos gal g.gif biggrin.gif
neturetume susalt biggrin.gif ax.gif
gerai butu kad kasnors pametetu koki mob. numeriuka jei kartais nesurastume vienas kito prie to arklio tongue.gif

Atleiskite, bet kur tas arklys? blush2.gif
Atsakyti
tai kaip as suprantu, tai tas yra tas pats paminklas katedros aikstej smile.gif taigi apie 18 val. renkames smile.gif stenkimes neveluot, bet ir salcio kol kas nepranesa, tai neturetume susalt smile.gif
Atsakyti