MINI ONE
MINI COOPER
MINI COOPER S
MINI COOPER CABRIO
Pabaigai- grazusis Miniuko vidus
jo, masinyte super, kai reikia vaziuot 2 suagusiems, bet kai reikia patalpint vaika kedutej uz vyro, tai be sansu, kojos remiasi, taigi tikrai ne seimai, o siaip tai grazute masinyte, mergaitishka, labiau skirta po parduotuves mietse pralekt
QUOTE(lulk@ @ 2008 02 22, 00:16)
jo, masinyte super, kai reikia vaziuot 2 suagusiems, bet kai reikia patalpint vaika kedutej uz vyro, tai be sansu, kojos remiasi, taigi tikrai ne seimai, o siaip tai grazute masinyte, mergaitishka, labiau skirta po parduotuves mietse pralekt
Nu nezinau, vaikas mano gale sedi ir puikiausiai telpa, zinoma, nera ji didele, bet 3 puikiai tinka
QUOTE(westa @ 2008 04 28, 17:40)
jėckau kaip gundaus .. Deimantuk, papasakok, kaip važinėjasi .. ir aš S noriu..
LAbas, nu super pokolkas, gazuoja su vaiku po miesta:) Tikrai masiniukas labai labai bet va dabar dzipo norisi antros siek tiek didesnes, si po miesta
QUOTE(Deimantukas @ 2008 04 28, 16:48)
LAbas, nu super pokolkas, gazuoja su vaiku po miesta:) Tikrai masiniukas labai labai bet va dabar dzipo norisi antros siek tiek didesnes, si po miesta
tai aš su passatu nauju važinėjuos, vyras multivan autobusą turi.. turim tų didelių .. ale va kažkaip prireikė mažos, bet galingos mašinytės ..tik va kaina kandžiojas .. ir taip jau dvi š salono stovi.. o ta S nepigi velnias.. dar automato noriu.. žiūriu per skelbimus, ir nieko doro nerandu ..rytoj važiuosiu į saloną pabandyt pavažiuot.. pažiūrėsiu, gal atšalsiu
QUOTE(westa @ 2008 04 28, 17:52)
tai aš su passatu nauju važinėjuos, vyras multivan autobusą turi.. turim tų didelių .. ale va kažkaip prireikė mažos, bet galingos mašinytės ..tik va kaina kandžiojas .. ir taip jau dvi š salono stovi.. o ta S nepigi velnias.. dar automato noriu.. žiūriu per skelbimus, ir nieko doro nerandu ..rytoj važiuosiu į saloną pabandyt pavažiuot.. pažiūrėsiu, gal atšalsiu
parasyk poto ar atsalai ar uzsidegei dar Aisku malonumas nepigus, bet vertas, bent jau man taip atrodo:) MAn vien dizainas ko vertas
Jio salone man tokia koplektacija be keliu tuskst 100000 kainavo, nepigu
krolyt, tavo masiniukas superinis
QUOTE(Deimantukas @ 2008 04 29, 12:02)
aciukas
tai pas Tave toks va kaip foto? aš irgi būtent tokio noriu .. kaip tik va sėdžiu vartau katalogą.. laukiu kol vyras atsilaivins, važiuosim pralėkt .. o jau salono kiek variantų .. viskas man gražu
QUOTE(westa @ 2008 04 29, 13:21)
tai pas Tave toks va kaip foto? aš irgi būtent tokio noriu .. kaip tik va sėdžiu vartau katalogą.. laukiu kol vyras atsilaivins, važiuosim pralėkt .. o jau salono kiek variantų .. viskas man gražu
Aha panasi tik cia senesnis modelis, ir pas mane be priekiniu baltu juostu, nes jos lupinets gali tai emiau raudona su latu stogu baltais rantlankiais:)
nu va pabandžiau ir ... patiko .. negalvojau, kad jame tiek daug vietos, ypač į viršų kiek erdvės .. nesistebiu, kodėl dideli žmonės joje puikiai jaučias .. paskaičiau čia diskusijas ir kažkur radau, kad nemanevringas cooperiukas.. nu tikrai taip nėra, specialiai važiavau prie Akropolio aikštelės pasisukinėt .. puikiai viskas ten su juo .. žiede paspaudžiau - labai stabiliai jautiesi.. žodžiu nustebino.. tiesa kaip ir kaina taigi ryt bandysim derėtis, juolab, kad kaip tik jau užsakytas vienas yra, kuris mums tiktų
va tokis
tiesa norėčiau labiau raudono, bet vyras sako, kad ir jis važinėtis norėtų, tai mėlynas tipo ir jam tiks
taigi gal jau rytoj kas nors išaiškės
va tokis
tiesa norėčiau labiau raudono, bet vyras sako, kad ir jis važinėtis norėtų, tai mėlynas tipo ir jam tiks
taigi gal jau rytoj kas nors išaiškės