Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

QUOTE(vija @ 2005 04 05, 08:25)
Bet sudeginus tiek kaloriju manau nukris svoris ir nuo kitų vietų... O nuo kitų aš nenoriu, nereikia man mažesnio užpakalio, krūtinės, viskas ok, nu bet ta nelemta šoninė ant juosmens...  verysad.gif  Atsisėdi ir 'pasideda' ant džinsų juosmens, veeeee kaip nerrrrrrrvina...

turiu toki viena pratimuka, nezinau kaip jums merginos bet man jis tikrai padejo. Paimi koki pagali ar sluotos kota uzdedi ant kaklo is nugaros puses rankomis laikai is galu, pasilenki i prieki ir sukiojiesi i viena ir i kita puse. showoff.gif sekmes!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ukindre: 05 sausio 2007 - 03:54
QUOTE(ukindre @ 2007 01 05, 03:52)
turiu toki viena pratimuka, nezinau kaip jums merginos bet man jis tikrai padejo.  Paimi koki pagali ar sluotos kota uzdedi ant kaklo is nugaros puses rankomis laikai is galu, pasilenki i prieki ir sukiojiesi i viena ir i kita puseshowoff.gif  sekmes!!!!

as panasu pratima girderjau, bet siaip tiesiog stovint reikia sukiotis g.gif g.gif
o pasilenkti kaip?? 90 laipsniu kampu??
Atsakyti
mane irgi sitos vietos: pilvas ir tos barankos sonuose ramybes neduoda! Pradejau ant orbo treko sportuoti. Bet kol kas ant lengviausios programos tik 15min isminu.. Hm.. nu ir istezus. Dar jusu pratimu prisikaiciau, tai namie teks sportuoti, kol lialka auginu. "Ant vasaros" gal sioki toki rezultata pasieksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilnamete @ 2006 12 03, 19:58)
O po to, kaip supratau, esme yra issilaikyt tokioj busenoj minute laiko  ax.gif

Labai ilga ta minutė pasidaro ax.gif Atsilaikau vos 30s ir tai visa drebėdama doh.gif

QUOTE(Ledi @ 2006 12 04, 15:55)
g.gif hmm idomu kuom cia sonams padeda, as maniau kad cia koks liksvaro islaikymo, ar ranku stiprumo pratimas biggrin.gif

Mergaitės, kažką blogai darot, jeigu jaučiat tik rankas. ko gero per aukštai iškeliat užpakalį.
Darant šį pratimą jaučiasi ir rankų, ir pilvo, ir šonų, ir nugaros, ir kojų raumenys.
Atsakyti
Oi , kad ji taip imtų ir pati istirptų, ta šoninė bash.gif , pas mane net nevienodi abu šonai po gimdymo liko
Atsakyti
Einu daryti....
Papildyta:
Pabandziau ant ranku ir koju ta pratima,super! Dirba daug raumenuku! Pasakysiu po savaites rezultatus.
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(Latelle @ 2007 02 09, 10:03)
Einu daryti....
Papildyta:
Pabandziau ant ranku ir koju ta pratima,super! Dirba daug raumenuku! Pasakysiu po savaites rezultatus.

blink.gif bandziau.. ale sunku eina sau doh.gif 22sek isbuvau tik doh.gif blush2.gif
Atsakyti
geras dalykas sitas forumas thumbup.gif va tik susirupinau savo zonine, ir pratimu radau, tik spet daryt reikia wink.gif nuo rytojaus pradedu, tik klausima turiu, kaip daznai tuos pratimus reikia daryti? kiek pajegi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2006 12 03, 16:24)
user posted image

pradzia turbut turetu buti kazkokia tokia. o ka toliau daryti? g.gif

As irgi sito pratimo esmes nepagaunu, man rankas paskausta greiciau nei ka nors kita. blush2.gif Bet sporto klubuose cia vienas is pratimu pilvo presui.
Atsakyti
O kaip manot toks pratimas(atsistoji kojos peciu ploti ir lankstaisi kaip laikrodukas, i viena sona atsitiesi tada i kita ir vel issitiesi) padetu sumazinti sunines?
Atsakyti

Sveikos

Pas mane ir soninuke kaupiasi. Pasiskaiciau siame forume pratimelių reikės pradėti daryti fitness3.gif , kol dar vasarėlė neatėjo, vacation4.gif nes kaip reiks išsirenkti, tai gėda kokia bus blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
laba visoms..savo soninike irgi nesiskundziu cool.gif niekaip neiseina ja atsikratyti verysad.gif
Atsakyti