Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

QUOTE(reje @ 2006 01 31, 20:18)
Aš irgi tai buvau girdėjusi, kad sukti lanką moterims nepatartina, nes gimdai kenkia. O prieš tai vyrą įkalbinėjau lanką nupirkti, nes buvau užsidegusi sportuoti ir liemenį ploninti, bet kai sužinojau, kad yra ir neigiamų dalykų, tai ir noras sportuot praėjo. Bet šiaip tai nežinau, ar ta informacija yra tikra, gal kas žino daugiau apie tai ir pagrysčiau?...  g.gif

man tai nedaeina, kaip lanko sukimas glai kenkti gimdai? g.gif kaip tai susije....
Atsakyti
As tai manyciau taip: kas atsitiko vienai tai nereiskia kad gali buti ir kitai. Jei mano kaimynas ejo maudytis, paslydo ir uzsimuse, angel_sadangel.gif tai argi dabar visi turim nebesimaudyti. As apie tai irgi girdejau, bet reiktu pasiziureti statistika kiek tokiu atveju.As sukau lanka, bet jokiu salutiniu poveikiu nebuvo ir nera ax.gif
Ir siandien prisimindama geras dieneles su dukrytem pasukam lanka biggrin.gif
Atsakyti
as sukau ir suku lanka smile.gif Turiu dukryte smile.gif Nestumas - normalus, gimdymas be ypatingu komplikaciju...
Tiesa - liemuo mano labai plonas, o vat lasekas po liemeniu ne is vietos smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif ,as ir nemanau,kad lanko sukimas turi itakos gimdai.Na bet butu gerai paklausti apie tai ismananciu zmoniu,gal treneriai zinotu g.gif

As cia prisiskaiciau pratimu,tai nuo rytojaus pradedu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandricka @ 2006 02 27, 00:12)

As cia prisiskaiciau pratimu,tai nuo rytojaus pradedu thumbup.gif

Neatidek rytojui to ka gali padaryti jau siandien thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu lasiniai kaupiasi vienoj dalyje kuno pvz ant apatines pilvo dalies ant sonu apacios reikia reaguliuoti mityba tai pats svarbiausias faktorius toliau eina sportas bet nepersistengiant jei dar toliau maisto papildai.Labai gerai tarkim jei jau kaupiasi ant vienos dalies gertiriebalu degintojus sportininkam ir daryti tik tuos pratimus kur norima panaikinti riebalus.Daug cia butu galima prirasyt.

PRATIMAS:cia sporto salej.atsistoji kojos praskestos pasiimi hanteli i viena ranka kita ranka uz galvos,o ranka su Hanteliu nuleista ir lenkiesi i ta puse kurioje laikai hanteli.Pasilenki ,atsitiesi pasilenki atsitiesi.SUPER
Atsakyti
QUOTE(pupiniukas @ 2006 03 26, 14:19)
Jeigu lasiniai kaupiasi vienoj dalyje kuno pvz ant apatines pilvo dalies ant sonu apacios reikia reaguliuoti mityba tai pats svarbiausias faktorius toliau eina sportas bet nepersistengiant jei dar toliau maisto papildai.Labai gerai tarkim jei jau kaupiasi ant vienos dalies gertiriebalu degintojus sportininkam ir daryti tik tuos pratimus kur norima panaikinti riebalus.Daug cia butu galima prirasyt.

PRATIMAS:cia sporto salej.atsistoji kojos praskestos pasiimi hanteli i viena ranka kita ranka uz galvos,o ranka su Hanteliu nuleista ir lenkiesi i ta puse kurioje laikai hanteli.Pasilenki ,atsitiesi pasilenki atsitiesi.SUPER

patarimas zinoma geras bet ne taip lengva kaip atrodo, as mityba sureguliavusi, sportas kiekviena diena po 2.5 val ariu daugiau zinoma apatienei pilvo daliai ir sonine, geriu l karnitina, bet nera taip lengva sudeginti seniai susikaupusius riebaliukus,
be to apatine pilvo dali labai sunku gerai istreniruoti ir butent ten deginti riebalus
ne tik keli pratimai turi buti o visa kardio treniruote
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2006 03 27, 12:07)
patarimas zinoma geras bet ne taip lengva kaip atrodo, as mityba sureguliavusi, sportas kiekviena diena po 2.5 val ariu daugiau zinoma apatienei pilvo daliai ir sonine, geriu l karnitina, bet nera taip lengva sudeginti seniai susikaupusius riebaliukus,
be to apatine pilvo dali labai sunku gerai istreniruoti ir butent ten deginti riebalus
ne tik keli pratimai turi buti o visa kardio treniruote

Vaje, sudie mano svajones, ai bus gerai kaip yra biggrin.gif
Atsakyti
Ir pas mane ta sonine jauciasi doh.gif Pradejau vaikscioti i masazus...tai buti gerai ir koki pratimuka pajungti,bet kazko netikiu,kad ji dings verysad.gif
Atsakyti
as noreciau jum pasipasakoti ir gal kokiu patarimu is jusu sulaukti ax.gif tai va buvo taip as kazkur 6men sportavau pas mane tie sonai nuo pilvo pamazejo tikrai bet desnysis sonas pasidare siektiek mazesnis nzn kodel.... blink.gif ,tai nera pastebima bet kai isiziuri matosi.... blush2.gif tai as db net nzn ka ir daryti g.gif gal kas nors ka nors patars.... rolleyes.gif o galbut jaj vel sportuosiu jie issilygins na nzn patarkite busiu lb lb dekinga aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl šonų nelygumų nesuk galvos-žmogus nėra tobulai lygus(dešinė pusė yra didesnė negu kairė, žiedus nešiodama turėjai pastebėti). O tave pamatę vyrai ar moterys baseine, pliaže-tikrai milimetrų skirtumo nepastebės-būk rami smile.gif

Apie šonų pratimus... tai dar prieš 8 metus, vienas sensejus matydamas kaip aš darau pilvo presą(O MANO PADĖTIS BUVO TOKIA;GULĖJAU ANT NUGAROS, KOJOS PER KELIUS SULENKTOS, RANKOS UŽ GALVOS IR AŠ VIS LENKIUOSI RANKOMIS PRIE KELIŲ) pasakė:-viską darai gerai, tik jau kai atsiduri sėdimoj padėty visą liemenį pasuk vieną kart atsisėdus į kairę, kitą kart į dešinę, tai dar ir talija nestorės.
Tada dariau taip, bet pagal dabartines technologijas regis pilnai atsisėsti nerekomenduojama, nes stuburui kenkia g.gif
Atsakyti
Kaip dar jegu ir valios atrasti sportui ir nevalgymui??
Atsakyti