na ziurint kuriai vietai sportuoji...
as pries metus naudojau ....labai sukudau ..t.y .... riebalus sudeginau ...net visus 8 kg ...taciau krutine kaip buvo didele ir stati taip ir liko...na ne tokia pati kaip pirma..... apimtis liemenuko buvo 75 dabar 70 taciau kauseliu dydis ne velnio is B pasidare D
be to forma nepakito....t.y. nenutyso.... ir nenudziuvo
o riebalai dingo butent nuo tu vietu kur buvo susikaupe riebalai.....
taciau galiu pastebeti :
kai kurios merginos sportuoja be liemeneliu .....manau tai cia didziausia klaida sportuojant...
ir reikia nesioti tinkama liemenele....
jei tai nepadeda vadinasi toks jau kunas...... ir nieko cia nepadarysi....
tfu tfu tfu ...man dar tokio dalyko nebuvo .....o va draugei nereikejo gerti ir riebalu degintojai is jos krutines nieko neliko .....ir dabar nuspresk kame cia reikalas....
o jei del sonines tai juk pati sunkiausiai sumazinama vieta ....reikia daug pastangu....
Ir aš noriu tų pratimukų
QUOTE(-sandi- @ 2005 12 06, 17:09)
kas per geri patarimai pasidalink ir su mumis
na pasiziurek pilvo presui visi pratimai geri be to ir soninei vienas parodytas.....
http://www.hydroxycu...ide_bends.shtml
butent tas soninei o kiti presui bet ir geri nes namie galima juos daryti
o kaireje puseje kiti pratimai presui
butent tas soninei o kiti presui bet ir geri nes namie galima juos daryti
o kaireje puseje kiti pratimai presui
Siaubas koks grazus pas ja pilvukas aš irgi tokio noriu..... (o kazkada panašų turėjau )
jap.....
as ir tokio noreciau....ale dar daug arti iki tokiu kuno liniju reikia
as ir tokio noreciau....ale dar daug arti iki tokiu kuno liniju reikia
QUOTE(mezambriambrium @ 2006 01 28, 17:46)
o jus panos zinote kad gimda pasislenka jei suki lanka?
tai tie kurie sako jog gerai yra sukti lanka tai yra debilai paskutiniai...man taip buvo..
tai tie kurie sako jog gerai yra sukti lanka tai yra debilai paskutiniai...man taip buvo..
oho o cia tai naujiena
QUOTE(mezambriambrium @ 2006 01 28, 18:46)
o jus panos zinote kad gimda pasislenka jei suki lanka?
Ką??????
Aš irgi tai buvau girdėjusi, kad sukti lanką moterims nepatartina, nes gimdai kenkia. O prieš tai vyrą įkalbinėjau lanką nupirkti, nes buvau užsidegusi sportuoti ir liemenį ploninti, bet kai sužinojau, kad yra ir neigiamų dalykų, tai ir noras sportuot praėjo. Bet šiaip tai nežinau, ar ta informacija yra tikra, gal kas žino daugiau apie tai ir pagrysčiau?...