QUOTE(Etama @ 2010 10 09, 16:11)
plastmasinis, tusciaviduris tai jau snipstas as turiu aliumini, patenkinta. yra ir tu visokiu ale masaziniu, bet man atrodo svarbiausia tik uzsiimti, kad ir su aliuminiu
man sunku su mityba, megstu skaniai ir tai, ka megstu pavalgyti. miltai labai seda ant sonu bet pati nejauciu dar didelio poreikio kazka daryti rimciau, uztat leidziu ir pasmaguriauti, ir patinginiauti
Geras var. su plevele as slaunis issitepusi kremu apsivyniodavau, nuo celiulito. slapia budavo kaip po pirties
man sunku su mityba, megstu skaniai ir tai, ka megstu pavalgyti. miltai labai seda ant sonu bet pati nejauciu dar didelio poreikio kazka daryti rimciau, uztat leidziu ir pasmaguriauti, ir patinginiauti
Geras var. su plevele as slaunis issitepusi kremu apsivyniodavau, nuo celiulito. slapia budavo kaip po pirties
su maistu man irgi labai sunku . as taip pat megeja skaniai pavalgyti. megstu gaminti, o ir seimyna jau pripratus kad as vis kazka skanaus sumikerioju, tai kai pagaminu sunku atsilaikyti . o su ta plevele, man atrodo jau matosi efektas .