Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

QUOTE(Etama @ 2010 10 09, 16:11)
plastmasinis, tusciaviduris tai jau snipstas smile.gif as turiu aliumini, patenkinta. yra ir tu visokiu ale masaziniu, bet man atrodo svarbiausia tik uzsiimti, kad ir su aliuminiu drinks_cheers.gif
man sunku su mityba, megstu skaniai ir tai, ka megstu pavalgyti. miltai labai seda ant sonu doh.gif bet pati nejauciu dar didelio poreikio kazka daryti rimciau, uztat leidziu ir pasmaguriauti, ir patinginiauti biggrin.gif
Geras var. su plevele drinks_cheers.gif as slaunis issitepusi kremu apsivyniodavau, nuo celiulito. slapia budavo kaip po pirties smile.gif

su maistu man irgi labai sunku drinks_cheers.gif . as taip pat megeja skaniai pavalgyti. megstu gaminti, o ir seimyna jau pripratus kad as vis kazka skanaus sumikerioju, tai kai pagaminu sunku atsilaikyti blush2.gif . o su ta plevele, man atrodo jau matosi efektas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamuuute @ 2010 10 10, 15:49)
su maistu man irgi labai sunku  drinks_cheers.gif . as taip pat megeja skaniai pavalgyti. megstu gaminti, o ir seimyna jau pripratus kad as vis kazka skanaus sumikerioju, tai kai pagaminu sunku atsilaikyti  blush2.gif . o su ta plevele, man atrodo jau matosi efektas  thumbup.gif .

Sveiki pradeti nuo kokiu 3 kg tikrai negalima.Pradziai uztenka 1.2 kg.As pradejau nuo 1.6 dabar 1.7 dviguba suku kad ir lasiniukus sonuose numesti biggrin.gif
Atsakyti
ziuriu apmirus temele... mirksiukas.gif
cia paskaiciau, kad ,,sonine" tai ant liemens, o ji pas mane zemiau liemens, virs dubens kaulu... bet taip pat teisingai cia sake, kad juos reikia ,,nukratyti", nes kai buvau labai liekna, jie vistiek buvo doh.gif
bandysiu kokiu pratimu padaryt nuo ryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vix @ 2011 01 02, 22:19)
ziuriu apmirus temele...  mirksiukas.gif
cia paskaiciau, kad ,,sonine" tai ant liemens, o ji pas mane zemiau liemens, virs dubens kaulu tik nugaroj...
bet taip pat teisingai cia sake, kad juos reikia ,,nukratyti", nes kai buvau labai liekna, jie vistiek buvo  doh.gif
bandysiu kokiu pratimu padaryt nuo ryt  rolleyes.gif

Atsakyti
mane ta pati problema kamuoja... nors esu liekna iš prigimties, bet lašinukų turiu ir ten... nebežinau, ko griebtis;//
Atsakyti
as bandau sia problema sprest lanko sukimu. Tikiuos pades!
Atsakyti
QUOTE(dorado @ 2005 03 30, 19:03)
O as darau toki pratima, kuri pavadinau "pingvinuku". I abi rankas paimu svarmenis (as imu  po 8kg) ., kojos suglaustos, rankos su svoriais  nuleistos  - na ir  linguoji i sonus kaip pingvinas, kiek pajegi

mm

QUOTE(Mil@na @ 2005 03 31, 20:56)
As ta ,,lingavima" kartais darau kryzmiskai. Irgi visai nieko clap.gif

as irgi panasiai darau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy @ 2010 05 31, 10:54)
Reiks ir man lanko ieškotis, ta šoninė baigia mane iš proto išvaryt. Ryte užsidedu  vieno dydžio drabužius, o į vakarą jie jau ankštoki darosi. Mane tai jau siaubingai neramina,  gal čia kokie skysčiai kaupiasi per dieną (sėdimas darbas), na per pietus prasivaikščioju, ir neryju aš taip baisiai. Kad pastoviai alkana, tai jau faktas. Gal be reikalo save kankinu tais nevalgymais? Aišku, lankas, sportas, nepakenks. Bet ta vakare išaugusi "šoninė" biesina, nuo ko ji taip.
Gal kam teko susidurti su ta problema, kad šoninė išsipučia tik į vakarą? Ir kaip tą  sprendė?

Man tai viskas (sonine ir slaunys) issiplecia kai oras atsala. Rimtai. ATrodo viskas sustoja. Dabar pastebet pradejau, nes metai jau eina ax.gif senyn, ir ziema saltesne. Tai kai tik pliusas, tai dzinsai kaip tik, kai tik minusas, sunkiai apsivelku net is ryto. Galima i termometra neziuret... Galvojau cia as viena tokia "nenormali" g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes wink.gif
"Sonine" manau daugelio problema. Pradejusi sportuoti, dariau tuos "pingviniukus" ir pan., bet ryskaus mazejimo nejutau. Mano brolis pakankamai daug domejesis sportu, svorio metimu, svorio auginimu ir tt (biggrin.gif), tad daugeliu atveju konsultuojuos su juo. Pagal jo patirti ir asmenine informacija, tai sonuose ir apatineje pilvo dalyje butent kaupiasi musu maisto perteklius. Ir tai realiai nera tos kuno dalys, kurios lengvai pasiduoda sportui. Kai papasakojau jam ka darau, stengdamasi atsikratyti "sonines", tai jis man pasake, jog as darydama tuos pratimus kaip tik auginu raumenukus ir mano sonai gali dideti (na nebent daroma mazais svoriais, itin intensyviai ir daug kartu). Tad visu pirma teko susireaguliuoti mityba smile.gif Pasiekiau gan neblogu rezultatu sportuodama(bet nedarydama nieko soniukams) ir valgydama sveika, pakankamai subalansuota maista. Mano mityboje stigo baltymu ir buvo perteklius angliavandeniu(ka supratau tik labai neseniai), del to pasiekiau mazesniu rezultatu nei galejau. Taciau tikrai isryskejo liemuo ir aptirpo "sonine". Paskutines keleta savaiciu turejau dideliu pokyciu gyvenime, tad teko sumazinti sporta ir valgyt visoki sh (na visoms juk buna nuklydimu.. tik gal ne visoms jie tesiasi menesi :/ ), tai vel pradejau jausti tuos savo soniukus, taciau dabar esu pasiryzusi vel susibalansuoti mityba ir pasakyti ate tiems nelemtiems sonams, kurie gadina gyvenima biggrin.gif Sekmes visoms!!
Atsakyti
QUOTE(DeeLady @ 2011 03 30, 16:14)
Sveikos, mergytes wink.gif
"Sonine" manau daugelio problema. Pradejusi sportuoti, dariau tuos "pingviniukus" ir pan., bet ryskaus mazejimo nejutau. Mano brolis pakankamai daug domejesis sportu, svorio metimu, svorio auginimu ir tt (biggrin.gif), tad daugeliu atveju konsultuojuos su juo. Pagal jo patirti ir asmenine informacija, tai sonuose ir apatineje pilvo dalyje butent kaupiasi musu maisto perteklius. Ir tai realiai nera tos kuno dalys, kurios lengvai pasiduoda sportui. Kai papasakojau jam ka darau, stengdamasi atsikratyti "sonines", tai jis man pasake, jog as darydama tuos pratimus kaip tik auginu raumenukus ir mano sonai gali dideti (na nebent daroma mazais svoriais, itin intensyviai ir daug kartu). Tad visu pirma teko susireaguliuoti mityba smile.gif Pasiekiau gan neblogu rezultatu sportuodama(bet nedarydama nieko soniukams) ir valgydama sveika, pakankamai subalansuota maista. Mano mityboje stigo baltymu ir buvo perteklius angliavandeniu(ka supratau tik labai neseniai), del to pasiekiau mazesniu rezultatu nei galejau. Taciau tikrai isryskejo liemuo ir aptirpo "sonine". Paskutines keleta savaiciu turejau dideliu pokyciu gyvenime, tad teko sumazinti sporta ir valgyt visoki sh (na visoms juk buna nuklydimu.. tik gal ne visoms jie tesiasi menesi :/ ), tai vel pradejau jausti tuos savo soniukus, taciau dabar esu pasiryzusi vel susibalansuoti mityba ir pasakyti ate tiems nelemtiems sonams, kurie gadina gyvenima biggrin.gif Sekmes visoms!!

Kaip čia viskas teisingai pasakyta thumbup.gif Iš vis ko gero normali mityba visus mūsų negražumus sutvarkytų smile.gif pvz man labai padėjo kai pradėjau domėtis, bendrai pagal kraujo grupę ką turėčiau valgyti, ir tikrai, savijauta daug geresnė, žvalumas toks ir svarbiausia, kad šoninukės tirpsta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fruktozoide @ 2011 04 09, 00:47)
pvz man labai padėjo kai pradėjau domėtis, bendrai pagal kraujo grupę ką turėčiau valgyti,

Taip pat sėkmingai galima taikyti dietą pagal batų dydį.
Jau kai prigalvoja visokių naujų "metodų" tai griūk negyvas doh.gif
Atsakyti
As visa gyvenima sportavau, ir profesionaliai, ir ne, ir mano ta pati problema, turiu "meiles rankenas" - kaip vyras meiliai vadina biggrin.gif Tai stai mano patirtis yra tokia. Del sporto. Sporto klubuose nusikratyti vien tik soniuku neimanoma. Visokie pratimai pingviniukai (trenerio griezta nuomone, o ir savo pacios savijauta) - tai peilis stuburui. Na gal but tam tikri kryzminiai atsilenkimai gali labiau itakoti sias zonas, taciau ypatingo rezultato nepajauciau.
Mityba. Tai yra svarbiausia. Dietologe ir ne viena, man yra pasakiusi, kad viskas dar labai priklauso nuo figuros tipo (as esu obuoliukas irgi) ir soniukai auga nuo.. miltu! T.y. nuo miltiniu patiekalu, duonos, bulkos, makaronai ir t.t., kas turi daug angliavandeniu. Is tiesu, ne viena syki esu ir numetusi svorio ir vel priaugusi, pastebejau kad soniukai ryskiai sumazeja sumazinus miltiniu patiekalu, duonos gaminiu valgyma.
Siuo metu asmeniskai neturiu salygu sportuoti, taciau jau 3 men kaip visiskai atsisakiau miltiniu patiekalu, riboju saldumynus, ir per ta laika nukrito 6 kg, soniukai laaabai sumazeje..
Svorio mazinime 80% yra mityba ir 20% sporto. Gali plesytis klube kiek nori, bet jei grizus uzkirsi gerai makaronu su baltu padazu ir dar pyrago desertui, tie soniukai niekur nedings. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel*ina: 15 balandžio 2011 - 13:05