Reiks ir man lanko ieškotis, ta šoninė baigia mane iš proto išvaryt. Ryte užsidedu vieno dydžio drabužius, o į vakarą jie jau ankštoki darosi. Mane tai jau siaubingai neramina, gal čia kokie skysčiai kaupiasi per dieną (sėdimas darbas), na per pietus prasivaikščioju, ir neryju aš taip baisiai. Kad pastoviai alkana, tai jau faktas. Gal be reikalo save kankinu tais nevalgymais? Aišku, lankas, sportas, nepakenks. Bet ta vakare išaugusi "šoninė" biesina, nuo ko ji taip.
Gal kam teko susidurti su ta problema, kad šoninė išsipučia tik į vakarą? Ir kaip tą sprendė?
Gal kam teko susidurti su ta problema, kad šoninė išsipučia tik į vakarą? Ir kaip tą sprendė?
Oi jei tik atsikratyčiau savo šonukų Vakar užsisakiau lanką iš top schop, bandysiu sukt ir žiūrėsiu kas bus
QUOTE(Etama @ 2010 02 18, 22:33)
galima gincytis,nes raumenys kaip zinia neuzauga labai greit ir paprastai,bet nepatariu nei pingvinavimo daryti,nei su treniruokliu pasisukimu daryti.
nedirbu trenere,bet domiuosi sia sritimi ir is ne vieno tikro trenerio esu girdejusi tokiu pasisakymu,diskutavau seniau ta tema.intensyviai sportuodavau,darydavau po daug pakartojimu pasisukimu su stanga,treniruoklyje su svoriais sukinedavausi,tai treneris pirstu parode ,kad jei labai nori,nebent daryk isvis be svoriu,o butu dar geriau jei isvis atsisakytum,nes vietoj norimos lieknos talijos gausi paplatejima ties ta vieta,kur maziausiai norisi moteriai.
nedirbu trenere,bet domiuosi sia sritimi ir is ne vieno tikro trenerio esu girdejusi tokiu pasisakymu,diskutavau seniau ta tema.intensyviai sportuodavau,darydavau po daug pakartojimu pasisukimu su stanga,treniruoklyje su svoriais sukinedavausi,tai treneris pirstu parode ,kad jei labai nori,nebent daryk isvis be svoriu,o butu dar geriau jei isvis atsisakytum,nes vietoj norimos lieknos talijos gausi paplatejima ties ta vieta,kur maziausiai norisi moteriai.
ir as esu sporto saleje girdejusi - vyrams sis pratimas priesingai nei moterims butinas
reikia daryti kardio (deginti riebala kaip panele auksciau rase), tai gali but begiojimas ar kazkas pan. ir lanko sukimas taip pat sonine dazniausiai atsiranda nuo netinkamo maisto, taigi norint atsikratyt tu riebaliuku reiktu derint mityba+kardio. miltiniai visokie patiekalai labai 'seda' ant sonu
QUOTE(mamy @ 2010 05 31, 10:54)
Kad pastoviai alkana, tai jau faktas. Gal be reikalo save kankinu tais nevalgymais?
neastebejau zinutes anksciau labai tiketina ir del skysciu kaupimosi
ir del to nevalgymo baikit viena karta. as trumpai-jeigu norit, kad spartetu medziagu apykaita, turit visada jaustis socios, na bent jau ne alkanos. idealiausia yra valgyti kasdien tomis paciomis valandomis ir bent kokius 5-6 k. per diena mazomis porcijomis. kai badaujat ir visad jauciates alkanos, bet koks didesnis kasnis jums eis i kuna. organizmas 2sav. badaudamas pradeda viska kaupti i riebalini sluoksni, zodziu-tokia logika: negaunu maisto ir neaisku kada gausiu, todel reikia taupyti, o kai maistas istisai virskinamas, greiteja medziagu apykaita. taip kad tie saves varzymai, pastovus alkio jausmas ne tik psichologiskai kenkia, bet ir naudos is to nebus. visa gyvenima taip nugyvent nemanau, kad kazkuri nori ir gali. turedama daugiau laisvo laiko gal sukursiu nauja tema kur galima bus placiau pakalbeti apie tai. o gal tokia jau yra
sveikos,
jungiuos prie kovojanciu su sonine . pasiskaicius tema susibalamutinau, tai pingvinavimas su svoriukais negerai? nes as pingvinuodavau su bambaliais 5 litru, tik norimo rezultato kaip ner taip ner. ir is tikro sakyciau kad talija nesulieknejo, o platesne pasidare. dekui "Etama" atrodo, kad apsvietei jog taip galia uzsiauginti nepageidaujamus raumenis.
jungiuos prie kovojanciu su sonine . pasiskaicius tema susibalamutinau, tai pingvinavimas su svoriukais negerai? nes as pingvinuodavau su bambaliais 5 litru, tik norimo rezultato kaip ner taip ner. ir is tikro sakyciau kad talija nesulieknejo, o platesne pasidare. dekui "Etama" atrodo, kad apsvietei jog taip galia uzsiauginti nepageidaujamus raumenis.
QUOTE(mamuuute @ 2010 10 08, 08:53)
sveikos,
As suku lanka kada ne kada. mityba labai svarbi sitam reikale jungiuos prie kovojanciu su sonine . pasiskaicius tema susibalamutinau, tai pingvinavimas su svoriukais negerai? nes as pingvinuodavau su bambaliais 5 litru, tik norimo rezultato kaip ner taip ner. ir is tikro sakyciau kad talija nesulieknejo, o platesne pasidare. dekui "Etama" atrodo, kad apsvietei jog taip galia uzsiauginti nepageidaujamus raumenis.
QUOTE(Etama @ 2010 10 08, 09:30)
As suku lanka kada ne kada. mityba labai svarbi sitam reikale
reikia ir man isigyti lanka . o kazin lankas geriau kad sunkesnis butu turbut? ta prasme ne tusciaviduris plastmasinis?
o su mytyba garbes zodis, stengiuosi . bet ne visada pavyksta. kadangi zindau savo klecka, tai apetitas jomajo bet stengiuosi kuo maziau valgyti bulviu, miltiniu ir saldumynu. dabar isigudrinau pries begdama krosa liemeni apsivynioju ta tokia maistine plevele . mazu geriau bus?
QUOTE(mamuuute @ 2010 10 09, 16:23)
reikia ir man isigyti lanka . o kazin lankas geriau kad sunkesnis butu turbut? ta prasme ne tusciaviduris plastmasinis?
o su mytyba garbes zodis, stengiuosi . bet ne visada pavyksta. kadangi zindau savo klecka, tai apetitas jomajo bet stengiuosi kuo maziau valgyti bulviu, miltiniu ir saldumynu. dabar isigudrinau pries begdama krosa liemeni apsivynioju ta tokia maistine plevele . mazu geriau bus?
plastmasinis, tusciaviduris tai jau snipstas as turiu aliumini, patenkinta. yra ir tu visokiu ale masaziniu, bet man atrodo svarbiausia tik uzsiimti, kad ir su aliuminiu o su mytyba garbes zodis, stengiuosi . bet ne visada pavyksta. kadangi zindau savo klecka, tai apetitas jomajo bet stengiuosi kuo maziau valgyti bulviu, miltiniu ir saldumynu. dabar isigudrinau pries begdama krosa liemeni apsivynioju ta tokia maistine plevele . mazu geriau bus?
man sunku su mityba, megstu skaniai ir tai, ka megstu pavalgyti. miltai labai seda ant sonu bet pati nejauciu dar didelio poreikio kazka daryti rimciau, uztat leidziu ir pasmaguriauti, ir patinginiauti
Geras var. su plevele as slaunis issitepusi kremu apsivyniodavau, nuo celiulito. slapia budavo kaip po pirties