i sveikata:)
na imanoma ismokt, praktikos tereikia. pasiziurek video koki ir kopijuok
QUOTE(teilor @ 2010 01 25, 18:57)
as ir turiu tu lasinuku is sonu,niekaip nepavyksta ju atsikratyti nes neturiu valios sportuoti...neisivaizduoju kaip reikia prisiversti
labas mergaites. as irgi kaip ir kaikurios negaliu niekaip rast laiko gal daugiau prisivers sportot. o problema tai turiu nes visada ant sonu turejau lasinuku(mano talija lb trumpa tai kiekvienas gramas ten atsideda)o po gimdymo liko 10 lisnu kg ir niekaip negaliu ju atsikratyt
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 05, 15:33)
pingvinavimo grieztai nerekomenduoju, taip tik plateja talija.verciau suk lanka
o jus trenere? ar tik pagal save sprendziate, kad vietoj to, kad talijos apimtis mazetu, ji dides (nuo raumenu), siek tiek argumetacijos noretusi siam jusu teiginiui.
Gal kas galite pasigirti pasiekimais, kiek "susitrauke" soniukai ir per kiek laiko?
QUOTE(be*starlet @ 2010 02 10, 17:21)
o jus trenere? ar tik pagal save sprendziate, kad vietoj to, kad talijos apimtis mazetu, ji dides (nuo raumenu), siek tiek argumetacijos noretusi siam jusu teiginiui.
galima gincytis,nes raumenys kaip zinia neuzauga labai greit ir paprastai,bet nepatariu nei pingvinavimo daryti,nei su treniruokliu pasisukimu daryti.
nedirbu trenere,bet domiuosi sia sritimi ir is ne vieno tikro trenerio esu girdejusi tokiu pasisakymu,diskutavau seniau ta tema.intensyviai sportuodavau,darydavau po daug pakartojimu pasisukimu su stanga,treniruoklyje su svoriais sukinedavausi,tai treneris pirstu parode ,kad jei labai nori,nebent daryk isvis be svoriu,o butu dar geriau jei isvis atsisakytum,nes vietoj norimos lieknos talijos gausi paplatejima ties ta vieta,kur maziausiai norisi moteriai.
ir manau yra geresniu pratimu.kad ir elementarus lanko sukimas. BUTINAI maisto prisiziurejimas,nes del maisto pagrinde ir atsiranda sonine,kad ir mano atveju-esu plona,bet per ziema 'sedau' ant bet kokio maisto,koki tik akys mato-kruvos miltiniu patiekalu,saldumynai ir t.t., na ir stai turiu rezultata-nedidele,bet sonine.man pakaks paziureti mityba ir padirbeti su lanku,sokdyne-viskas susitvarkys.o toms,kurioms problema isisenejusi,aisku reiks daugiau pastangu,bet visu pirmiausia-mityba,tada sportas-kardio pratimai,kad riebala nudeginti ir kaip jau sakiau,pvz lanko sukimas beje,kad labiau prakaituoti ir maziau sonus nusidauzyti,galima apsivynioti kad ir celofanu kokiu liemeni,pries sukant lanka.skamba gal ir kvailai,bet visa tai-kompleksines priemones,padedancios pasiekti geresnius rezultatus.
QUOTE(gingizė @ 2010 02 21, 14:42)
tai kad reikia neptingt manau ir dings tie lasinukai
as manau, kad cia ir yra esme, KAIP NEPATINGT o jei tik nuo to butu vaistu...
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 18, 22:33)
nedirbu trenere,bet domiuosi sia sritimi ir is ne vieno tikro trenerio esu girdejusi tokiu pasisakymu,diskutavau seniau ta tema.intensyviai sportuodavau,darydavau po daug pakartojimu pasisukimu su stanga,treniruoklyje su svoriais sukinedavausi,tai treneris pirstu parode ,kad jei labai nori,nebent daryk isvis be svoriu,o butu dar geriau jei isvis atsisakytum,nes vietoj norimos lieknos talijos gausi paplatejima ties ta vieta,kur maziausiai norisi moteriai.
ir manau yra geresniu pratimu.kad ir elementarus lanko sukimas. BUTINAI maisto prisiziurejimas,nes del maisto pagrinde ir atsiranda sonine...
ir manau yra geresniu pratimu.kad ir elementarus lanko sukimas. BUTINAI maisto prisiziurejimas,nes del maisto pagrinde ir atsiranda sonine...
aciu, susimasciau rimtai, istardziau treneri, sportininkus is savo aplinkos, radau lanka
tik toki tarybini, reikia smelio del svorio prisipilti i ji, o maciau yra toks guminis lankas su gumbais vidineje puseje, idomu isgirsti jo efektyvuma, nes rimtas daiktas atrodo
QUOTE(be*starlet @ 2010 03 04, 22:14)
aciu, susimasciau rimtai, istardziau treneri, sportininkus is savo aplinkos, radau lanka
tik toki tarybini, reikia smelio del svorio prisipilti i ji, o maciau yra toks guminis lankas su gumbais vidineje puseje, idomu isgirsti jo efektyvuma, nes rimtas daiktas atrodo
i sveikata
as tai turiu paprasciausia metalini lanka, man gerai-kam tarkuoti tuos sonus, susigumbuos dar, o tai bus isformuotas liemuo juokauju aisku, paprasciausiai man nereikia tokio, manau puikiai atitarnaus ir maniskis.siaip paziurek atsiliepimu kitose temose, imesiu linkus is savo "favorites", ten kalbejo apie tuos visus 'tiuninginius' lankus, tik kai man jie neidomus, tuos postus praleidziu pro akis
Papildyta:
na, pirmos dvi uzmatytos temos
lankas
liemuo
aisku daugiau gali pasivartyti sporto subforume, rasi manau dar tik pirma perziurek sitas, gal nebeprireiks kitu
QUOTE(Taurė @ 2010 01 08, 19:10)
Svareliai priklauso nuo to kiek dažnai tą savaitę buvau sporte. Lengviausius naudoju 3 kg, sunkiausi 4.5 kg kiekvienai rankai.
Iš pradžių atrodo lengvas pratimas, bet mes klasėje darom kaskart po 50 į vieną pusę, tai ant galo atrodo perlūšiu per pusę. Jie tikrai veikia, mano šoniniai ilgieji raumenys kaip plieniniai. Žinoma tai nevienintelis pratimas kurį darau, bet jis tirkai geras ir veiksmingas.
Dar geras, mes jį darom iškart po to kurį aprašiau:
paimami tie patys svareliai, stovima taip pat, tik rankos laikomos sulenktos prieš krūtinę, bet neliečia krūtinės ir taip sukamasi per liemenų į vieną pusę, po to į kitą.
Dar yra geri pratimai pilvo raumenukams. Tai atsilenkimai stovint.
Atsistojama , kojos lenkiamos, kaip sedant, kiek sugebat. Sustojate tokioje pozoje. Tada rankas susidėjus virš galvos kaip darant tikrus atsilenkimus sudedamos, lenkiates atgal, pirmyn, atgal, pirmyn. Po to į vieną šoną, į kitą. Atrodo irgi lengva, bet padarykit bent po 25 į kiekvieną puse ... Dirba ne tik visi raumenys pilvo ir nugaros, bet ir priedo sėdmenys ir šlaunys.
Iš pradžių atrodo lengvas pratimas, bet mes klasėje darom kaskart po 50 į vieną pusę, tai ant galo atrodo perlūšiu per pusę. Jie tikrai veikia, mano šoniniai ilgieji raumenys kaip plieniniai. Žinoma tai nevienintelis pratimas kurį darau, bet jis tirkai geras ir veiksmingas.
Dar geras, mes jį darom iškart po to kurį aprašiau:
paimami tie patys svareliai, stovima taip pat, tik rankos laikomos sulenktos prieš krūtinę, bet neliečia krūtinės ir taip sukamasi per liemenų į vieną pusę, po to į kitą.
Dar yra geri pratimai pilvo raumenukams. Tai atsilenkimai stovint.
Atsistojama , kojos lenkiamos, kaip sedant, kiek sugebat. Sustojate tokioje pozoje. Tada rankas susidėjus virš galvos kaip darant tikrus atsilenkimus sudedamos, lenkiates atgal, pirmyn, atgal, pirmyn. Po to į vieną šoną, į kitą. Atrodo irgi lengva, bet padarykit bent po 25 į kiekvieną puse ... Dirba ne tik visi raumenys pilvo ir nugaros, bet ir priedo sėdmenys ir šlaunys.
ooo cia tai aciu uz patarimus gan issamius... reikes pabandyti... presiukas neblogas pas mane, tik tie soniukai truputi nervina...
varge ta šoninė ir mane kankina...
prieš pora metų, kai dabar galvoju tai net ant proto turbūt buvo kritę-sugalvojau, kad jei maudydamasi duše kaskart su šiurkščia tokia plaušine trinsiu,brūžinsiu iš širdies šonus, tai turėtų būt gerai:D
Tai ir buvo:) Taip nusibrūžinau tuos šonus, kad atsirado kažkokie šašai, vos ne kraujas pasirodė..nu žodžiu, psichozė:)ir gijo ilgai...bet gražesni šonai nepasidarė
prieš pora metų, kai dabar galvoju tai net ant proto turbūt buvo kritę-sugalvojau, kad jei maudydamasi duše kaskart su šiurkščia tokia plaušine trinsiu,brūžinsiu iš širdies šonus, tai turėtų būt gerai:D
Tai ir buvo:) Taip nusibrūžinau tuos šonus, kad atsirado kažkokie šašai, vos ne kraujas pasirodė..nu žodžiu, psichozė:)ir gijo ilgai...bet gražesni šonai nepasidarė