labutis visoms, perskaiciusi visa temele ir as pradejau daryt tuos pratimukus, tikiuosi pavyks. visai nieko darosi, ir sonelius paskausta
gal kas turit svarelius parduot?? kas zino kiek parduotuveja jie kainuoja?
QUOTE(marijanaa @ 2010 01 27, 18:44)
gal kas turit svarelius parduot?? kas zino kiek parduotuveja jie kainuoja?
nezinau kiek, bet siulau alternatyva-buteliukus prisipildyti pagal norima svori pasirinkta medziaga, na stai ir puikiausi svareliai
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 27, 18:55)
nezinau kiek, bet siulau alternatyva-buteliukus prisipildyti pagal norima svori pasirinkta medziaga, na stai ir puikiausi svareliai
bet nepatogu juos laikyti manau.. noreciau didesni nei 1 kg svori o tokius bambalius nepatogu laikyt manau
sonine ...sonine..sonine... nelamtoji ir mane kankina ...
musu giminej (mamos pusej) figuros tipas zmones be liemes
paauglysteje na buvo nediduke ta sonine bet netrukde gyvent kai pagimdziau pastambejau tai ir ta sonine nelaboji uzaugo oj kaip negraziai jin man atrodo
sportuot sportuoju ant takelio, kojos viskas normaliai , peciai irgi, tik vat riebalai ant pilvo ,sonu...
atsilenkimu ant zemes negaliu daryt tuoj nugara paskausta, ne to kad pati nugara bet kaulai remiasi i zeme ir taip skauda, nors ir pasikloju...
kokius kazi pratimus reiktu daryt,kad atsikratyt tu riebalu... pingviniuka ane? ka dar ?
paauglysteje na buvo nediduke ta sonine bet netrukde gyvent kai pagimdziau pastambejau tai ir ta sonine nelaboji uzaugo oj kaip negraziai jin man atrodo
sportuot sportuoju ant takelio, kojos viskas normaliai , peciai irgi, tik vat riebalai ant pilvo ,sonu...
atsilenkimu ant zemes negaliu daryt tuoj nugara paskausta, ne to kad pati nugara bet kaulai remiasi i zeme ir taip skauda, nors ir pasikloju...
kokius kazi pratimus reiktu daryt,kad atsikratyt tu riebalu... pingviniuka ane? ka dar ?
QUOTE(Neila+69 @ 2010 02 05, 15:05)
sonine ...sonine..sonine... nelamtoji ir mane kankina ...
pingvinavimo grieztai nerekomenduoju, taip tik plateja talija.verciau suk lanka
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 05, 16:03)
pingvinavimo grieztai nerekomenduoju, taip tik plateja talija.verciau suk lanka
aisku,o ta toki kur svarelius reikia kilnot ir lenktis i sona?sitas tinka?
QUOTE(Neila+69 @ 2010 02 05, 22:13)
aisku,o ta toki kur svarelius reikia kilnot ir lenktis i sona?sitas tinka?
ne, geriau isvis atsisakyk sukinejimosi ar krypavimo su svoriais.mano nuomone-lankas ir gal dar ta lekste,kaip ji vadinas.na ant jos atsistoji ir sukinejiesi, gal esi girdejus.ta gal nieko dar o del pingvinavimo ir pan.-tikrai kategoriska mano nuomone.siaip maista reikia ziureti, faktas, didzioji dalis rezultato priklauso nuo mitybos, ypac pilvo srityje, del sonines
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 06, 03:30)
ne, geriau isvis atsisakyk sukinejimosi ar krypavimo su svoriais.mano nuomone-lankas ir gal dar ta lekste,kaip ji vadinas.na ant jos atsistoji ir sukinejiesi, gal esi girdejus.ta gal nieko dar o del pingvinavimo ir pan.-tikrai kategoriska mano nuomone.siaip maista reikia ziureti, faktas, didzioji dalis rezultato priklauso nuo mitybos, ypac pilvo srityje, del sonines
aisku aciu uz nuosirdzius patarimus
reiks ieskoti lanko o sukti tai nemoku