Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

su tuo 'pingvinamu' siulau nepersistengti, nes galit sulaukit kaip tik atvirkstinio rezultato-prades nebe degti riebalas, o augti muskulas unsure.gif
Atsakyti
labutis visoms, perskaiciusi visa temele ir as pradejau daryt tuos pratimukus, tikiuosi pavyks. visai nieko darosi, ir sonelius paskausta ax.gif
Atsakyti
as ir turiu tu lasinuku is sonu,niekaip nepavyksta ju atsikratyti nes neturiu valios sportuoti...neisivaizduoju kaip reikia prisiversti doh.gif verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(teilor @ 2010 01 25, 17:57)
as ir turiu tu lasinuku is sonu,niekaip nepavyksta ju atsikratyti nes neturiu valios sportuoti...neisivaizduoju kaip reikia prisiversti doh.gif  verysad.gif
user posted image

as taip pat varkstu su tais sonais kaip yra jie taip yra nors tu ka daryk lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas turit svarelius parduot?? kas zino kiek parduotuveja jie kainuoja? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marijanaa @ 2010 01 27, 18:44)
gal kas turit svarelius parduot?? kas zino kiek parduotuveja jie kainuoja?  rolleyes.gif

nezinau kiek, bet siulau alternatyva-buteliukus prisipildyti pagal norima svori pasirinkta medziaga, na stai ir puikiausi svareliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 27, 18:55)
nezinau kiek, bet siulau alternatyva-buteliukus prisipildyti pagal norima svori pasirinkta medziaga, na stai ir puikiausi svareliai thumbup.gif

bet nepatogu juos laikyti manau.. noreciau didesni nei 1 kg svori o tokius bambalius nepatogu laikyt manau biggrin.gif
Atsakyti
sonine ...sonine..sonine... nelamtoji ir mane kankina ...
musu giminej (mamos pusej) figuros tipas zmones be liemes doh.gif
paauglysteje na buvo nediduke ta sonine bet netrukde gyvent biggrin.gif kai pagimdziau pastambejau tai ir ta sonine nelaboji uzaugo doh.gif oj kaip negraziai jin man atrodo
sportuot sportuoju ant takelio, kojos viskas normaliai , peciai irgi, tik vat riebalai ant pilvo ,sonu... doh.gif
atsilenkimu ant zemes negaliu daryt tuoj nugara paskausta, ne to kad pati nugara bet kaulai remiasi i zeme ir taip skauda, nors ir pasikloju... doh.gif
kokius kazi pratimus reiktu daryt,kad atsikratyt tu riebalu... pingviniuka thumbup.gif ane? ka dar ?
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 02 05, 15:05)
sonine ...sonine..sonine... nelamtoji ir mane kankina ...
musu giminej (mamos pusej) figuros tipas zmones be liemes  doh.gif
paauglysteje na buvo nediduke ta sonine bet netrukde gyvent  biggrin.gif  kai pagimdziau pastambejau tai ir ta sonine nelaboji uzaugo  doh.gif  oj kaip negraziai jin man atrodo
sportuot sportuoju ant takelio, kojos viskas normaliai , peciai irgi, tik vat riebalai ant pilvo ,sonu...  doh.gif
atsilenkimu ant zemes negaliu daryt tuoj nugara paskausta, ne to kad pati nugara bet kaulai remiasi i zeme ir taip skauda, nors ir pasikloju... doh.gif
kokius kazi pratimus reiktu daryt,kad atsikratyt tu riebalu... pingviniuka  thumbup.gif ane? ka dar ?

pingvinavimo grieztai nerekomenduoju, taip tik plateja talija.verciau suk lanka
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 05, 16:03)
pingvinavimo grieztai nerekomenduoju, taip tik plateja talija.verciau suk lanka

aisku,o ta toki kur svarelius reikia kilnot ir lenktis i sona?sitas tinka?
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 02 05, 22:13)
aisku,o ta toki kur svarelius reikia kilnot ir lenktis i sona?sitas tinka?

ne, geriau isvis atsisakyk sukinejimosi ar krypavimo su svoriais.mano nuomone-lankas ir gal dar ta lekste,kaip ji vadinas.na ant jos atsistoji ir sukinejiesi, gal esi girdejus.ta gal nieko dar smile.gif o del pingvinavimo ir pan.-tikrai kategoriska mano nuomone.siaip maista reikia ziureti, faktas, didzioji dalis rezultato priklauso nuo mitybos, ypac pilvo srityje, del sonines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 06, 03:30)
ne, geriau isvis atsisakyk sukinejimosi ar krypavimo su svoriais.mano nuomone-lankas ir gal dar ta lekste,kaip ji vadinas.na ant jos atsistoji ir sukinejiesi, gal esi girdejus.ta gal nieko dar  smile.gif  o del pingvinavimo ir  pan.-tikrai kategoriska mano nuomone.siaip maista reikia ziureti, faktas, didzioji dalis rezultato priklauso nuo mitybos, ypac pilvo srityje, del sonines smile.gif

aisku smile.gif aciu uz nuosirdzius patarimus user posted image
reiks ieskoti lanko smile.gif o sukti tai nemoku doh.gif
Atsakyti