Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

Lose those love handles thumbup.gif thumbup.gif

http://www.youtube.c...h?v=SuChSnGqyMU
Atsakyti
QUOTE(pantenee @ 2009 10 29, 12:27)

sitas vaikinas labai gerai parodo pratimus, mazai kalbu, daugiau vaizdu. Pabandziau pati, jauciasi kaip reikiant pratimukai smile.gif
Aciu uz nuoroda smile.gif
Atsakyti
neskaiciau temos visos, bet isiterpsiu blush2.gif
turiu didziulius sonus po gimdymo liko dovana cool.gif nors priaugau nescia 26, per kelis men nukrito ir sveriau maziau neij pries gimdyma, tik va draugas gelbejimosi ratas vis dar su manim, ir dabar pradejo didet, net nezinau kaip ji numest, laikaus dietos, krenta svoris bet ne nuo sonu, toks jausmas, kad ten kaulai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantenee @ 2009 10 29, 12:27)

aš irgi prisidedu prie tų kovojančių, tai man šitie pratimukai iš pirmo žvilgsnio thumbup.gif , tai va dabar darydama lauskiu rezultatų biggrin.gif
Atsakyti
neskaiciau visos temos tai jei jau kas rase tai nepykit geriausias sonines ir svorio metimas yra masazai vadinami numasazavimai su ivyniojimais super dalykas pabandykit
Atsakyti
Del tos sonines... Noriu pasitikslint, ar tai butent tie lasinukai (kurie man prisikaupe po 2 gimdymo), kurie nugaroje po liemenele (tokios baisios rinkes), maniau,kad jos tik pas musu mamas buna, pasirodo ir man atsirado:(, nes kitos matau kalba apie "gelbejimosi rata", bet cia manau ne "sonine" biggrin.gif
oj kaip man reikia ju atsikratyt... ar tai imanoma maitinant krutimi?
Atsakyti
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 01 06, 13:57)
Del tos sonines... Noriu pasitikslint, ar tai butent tie lasinukai (kurie man prisikaupe po 2 gimdymo), kurie nugaroje po liemenele (tokios baisios rinkes), maniau,kad jos tik pas musu mamas buna, pasirodo ir man atsirado:(, nes kitos matau kalba apie "gelbejimosi rata", bet cia manau ne "sonine" biggrin.gif
oj kaip man reikia ju atsikratyt... ar tai imanoma maitinant krutimi?

Manau, kad kalbama apie "šoninę" ant šonų. O norint atsikratyti rinkių nugaroj reikia bendrai mesti svorį, daryti pratimus viršutinei kūno daliai - nugarai, rankoms, krūtinei ir, žinoma, atsisakyt riebesnio maisto.
Atsakyti
Geras pratimas atsikratyti " šoninėms". Pasiimami nelengvi svoriai į abi rankas. Atsitojama, kojos pečių plotyje, tiesios. Ir pradedama lenktis į kiekvieną šoną po 2 kartus. Pvz lenkiantis į kairę, kairė ranka nusileidžia žemyn, o dešinė sulenkiama, svarelis gaunasi beveik prie pažasties, bet neliečia pažasties. Taip lankstomasi į abi puses bent po 30 kartų į kiekvieną. Mano šonai nutirpo, nebėr už ko laikytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 01 07, 08:53)
Geras pratimas atsikratyti " šoninėms". Pasiimami nelengvi svoriai į abi rankas. Atsitojama, kojos pečių plotyje, tiesios. Ir pradedama lenktis į kiekvieną šoną po 2 kartus. Pvz lenkiantis į kairę, kairė ranka nusileidžia žemyn, o dešinė sulenkiama, svarelis gaunasi beveik prie pažasties, bet neliečia pažasties. Taip lankstomasi į abi puses bent po 30 kartų į kiekvieną. Mano šonai nutirpo, nebėr už ko laikytis  lotuliukas.gif

tai cia turbut tas pats, kas jau sioje temoje minetas "pingvinavimas", tiek kad kita ranka iki pazasties reikia lenkti neuzfiksuota.
o kokius svorius imi, po kiek kg? ir koks pacios svoris?

As darau panasu, tik viena ranka uz galvos, o kita su svareliu (7kg) tada keiciu rankas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 07 sausio 2010 - 11:09
QUOTE(Taurė @ 2010 01 07, 08:53)
Geras pratimas atsikratyti " šoninėms". Pasiimami nelengvi svoriai į abi rankas. Atsitojama, kojos pečių plotyje, tiesios. Ir pradedama lenktis į kiekvieną šoną po 2 kartus. Pvz lenkiantis į kairę, kairė ranka nusileidžia žemyn, o dešinė sulenkiama, svarelis gaunasi beveik prie pažasties, bet neliečia pažasties. Taip lankstomasi į abi puses bent po 30 kartų į kiekvieną. Mano šonai nutirpo, nebėr už ko laikytis  lotuliukas.gif

Reikės išbandyt biggrin.gif
Atsakyti
As ir jau ziuresiu koki pratimuka is jusu praktikos smile.gif
Nes metai dirbu toki darba kad nueinu per diena po 4-5km tai kojeles jau tokios stangrios, bet va mano virsus labai kudas taciau kada dirba nuolat tik kojos zuriu kad riebalai ant pilvo pradejo nusest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2010 01 07, 04:09)
tai cia turbut tas pats, kas jau sioje temoje minetas "pingvinavimas", tiek kad kita ranka iki pazasties reikia lenkti neuzfiksuota.
o kokius svorius imi, po kiek kg? ir koks pacios svoris?

As darau panasu, tik viena ranka uz galvos, o kita su svareliu (7kg) tada keiciu rankas.

Svareliai priklauso nuo to kiek dažnai tą savaitę buvau sporte. Lengviausius naudoju 3 kg, sunkiausi 4.5 kg kiekvienai rankai.

Iš pradžių atrodo lengvas pratimas, bet mes klasėje darom kaskart po 50 į vieną pusę, tai ant galo atrodo perlūšiu per pusę. Jie tikrai veikia, mano šoniniai ilgieji raumenys kaip plieniniai. Žinoma tai nevienintelis pratimas kurį darau, bet jis tirkai geras ir veiksmingas.

Dar geras, mes jį darom iškart po to kurį aprašiau:

paimami tie patys svareliai, stovima taip pat, tik rankos laikomos sulenktos prieš krūtinę, bet neliečia krūtinės ir taip sukamasi per liemenų į vieną pusę, po to į kitą.

Dar yra geri pratimai pilvo raumenukams. Tai atsilenkimai stovint.

Atsistojama , kojos lenkiamos, kaip sedant, kiek sugebat. Sustojate tokioje pozoje. Tada rankas susidėjus virš galvos kaip darant tikrus atsilenkimus sudedamos, lenkiates atgal, pirmyn, atgal, pirmyn. Po to į vieną šoną, į kitą. Atrodo irgi lengva, bet padarykit bent po 25 į kiekvieną puse ... Dirba ne tik visi raumenys pilvo ir nugaros, bet ir priedo sėdmenys ir šlaunys.
Atsakyti