Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

QUOTE(solo @ 2009 10 27, 21:19)
Galima net ir labai stipriai pakenkti ir išvaržą įsitaisyti netaisyklingai darant. Stovint ant ratuko kojos turi būt vos sulektos per kelius, o dubuo "suimtas" į priekį. Tuomet neapkraunamas stuburas  mirksiukas.gif

Pabandziau sitaip, nu daug geriau gaunas, nei tiesiom kojom mirksiukas.gif ir labiau jauciasi, kad liemuo "dirba" thumbup.gif
Neaiste, va kazkaip panasiai atrodo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bena @ 2009 10 27, 21:26)
Pabandziau sitaip, nu daug geriau gaunas, nei tiesiom kojom mirksiukas.gif  ir labiau jauciasi, kad liemuo "dirba" thumbup.gif

Būtinai dubenį atkiškit į priekį, automatiškai ir presas susispaudžia ir dar didesnis efektas.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 27, 21:29)
Būtinai dubenį atkiškit į priekį, automatiškai ir presas susispaudžia ir dar didesnis efektas.

Jo sitaip ir dariau, tikrai jauciasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bena @ 2009 10 27, 22:26)
Neaiste, va kazkaip panasiai atrodo
user posted image

Atrodo panasus i svarstykles biggrin.gif reiks paieskot smile.gif

solo, o sukant lanka irgi reikia siek tiek sulenkti kelius?
Atsakyti
QUOTE(Neaiste @ 2009 10 27, 22:37)
Atrodo panasus i svarstykles biggrin.gif  reiks paieskot smile.gif

Tik pas mane be to laikmacio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neaiste @ 2009 10 27, 22:37)
solo, o sukant lanka irgi reikia siek tiek sulenkti kelius?

Lanką sukt paprastai, nes jo "veikimo principas" kitoks biggrin.gif aš asmeniškai lankus išvis pamirščiau, geriau tą laiką skirčiau šoninio preso pratimams...
Atsakyti
QUOTE(Bena @ 2009 10 27, 22:13)
Vadinas "magnetic figure twister", pirkau maximoj, salia visokiu sokdyniu padeta buvo ir kaina lb maza tongue.gif 

o kiek kainavo gal pameni?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 28, 10:41)
Lanką sukt paprastai, nes jo "veikimo principas" kitoks biggrin.gif  aš asmeniškai lankus išvis pamirščiau, geriau tą laiką skirčiau šoninio preso pratimams...

taip taip, zinau, kad man reikia daugiau atlikti pratimu presui... darau retai, turbut del to ir darau nelabai taisyklingai, nes bedarant skauda kakla...ka reikia daryt, kad neskaudetu?
Atsakyti
QUOTE(Neaiste @ 2009 10 28, 13:23)
taip taip, zinau, kad man reikia daugiau atlikti pratimu presui... darau retai, turbut del to ir darau nelabai taisyklingai, nes bedarant skauda kakla...ka reikia daryt, kad neskaudetu?

Kaklą skauda todėl, keldamasi labai nuleidi smakrą (arba užkeli į viršų). Kad nebūtų įtampos kakle, tarp smakro ir krūtinės turi tilpti kumštis.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 28, 13:49)
Kaklą skauda todėl, keldamasi labai nuleidi smakrą (arba užkeli į viršų). Kad nebūtų įtampos kakle, tarp smakro ir krūtinės turi tilpti kumštis.

dekui uz patarima! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neaiste @ 2009 10 28, 14:50)
dekui uz patarima! 4u.gif

ai dar pamiršau, kad rankomis nespauskit galvos. Išvis patarčiau rankas laikyti sukryžiavus ant krūtinės...
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2009 10 28, 13:05)
o kiek kainavo gal pameni?

17 litu kainavo mirksiukas.gif

QUOTE(solo @ 2009 10 28, 15:56)
ai dar pamiršau, kad rankomis nespauskit galvos. Išvis patarčiau rankas laikyti sukryžiavus ant krūtinės...

As visada ant krutines rankas laikau thumbup.gif lengviau man kazkaip nei uz galvos
Atsakyti