Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

QUOTE(kkkristuxe @ 2009 05 11, 07:54)
vakar prisiskaiciau jusu patarimu tai kankinau ta nelemta sonine iki paskutiniuju jegu, siandien jau jauciu tuos du rinkius savo  bigsmile.gif  thumbup.gif  mirsta po biskiuka lotuliukas.gif ..girdejau,kad nuo miltiniu atsiranda ta sonine doh.gif  idomu kokie maisto produktai itakoja jos atsiradima??? unsure.gif

Negalima teigti, kad šoninė ir tas "gėris" visur kitur atsiranda nuo konkrečių produktų. Kalta bloga mityba bendrąja prasme. Nieko naujo nepasakysiu - mažinti arba atsisakyti riebaus, saldaus ir miltinio maisto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Volita @ 2005 02 11, 22:14)
su pilvu... viskas aisku... lyg po truputi ir mazeja... bet kaip su lasinukais ant sonu?? Kaip atgauti liemeni? SOS.... doh.gif

o man dar padeda paprastas lanko sukimo imitavimas- ir presui ir soninei mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkada turejau tokia lekste, atsistoji ir sukaliojiesi ant jos i sonus. reiks ieskot rusy.atejo tam laikas:)
Atsakyti
QUOTE(uogyteG @ 2009 05 28, 16:26)
kazkada turejau tokia lekste, atsistoji ir sukaliojiesi ant jos i sonus. reiks ieskot rusy.atejo tam laikas:)

vat priminei man, tai as ja irgi isstraukiau:)
Atsakyti
as irgi ja turiu, nusipirkau senukuose, reiks ir man pasukti, nes jau buvau apleidus, ir lanka metalini turiu. ot kur mano apsileidimas doh.gif
o verkiant reikia kazka daryti, kad tie sonai nekabetu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyteG @ 2009 05 28, 17:26)

vilnietems, toks daiktas yra vingio parke, labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2005 06 02, 12:31)
O man šitai daliai geriausias toks pratimukas:
Kojos šiek tiek plačiau, nei pečių plotyje, kojas šiek tiek sulenkti per kelius (pritūpti). Stovėti tvirtai, rankas sudėti už galvos ir lenktis paeiliui į šonus, stengiantis alkūne paliesti kelią. Būtinai lenktis Į ŠONĄ, nesvirti į priekį.
Tik svarbu pirmą dieną nepadauginti, nes antrą labai skausminga būna  tongue.gif  4u.gif

vakar dariau sita pratima.tai siandien negaliu prie "sonines" prideti ranku biggrin.gif nors atrodo nepersistengiau darydama,bet vistiek skauda doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! Gal as cia ir ne i tema, bet toks patarimas (neskaiciau visos temos, tai nezinau gal kas jau sake) negalima sios vietos shaldyti, t.y. kai mergickos vaikshto su nuoga bamba, trumpu megztinuku, striukyte, net ir vasara kai vejas pucia! Organizmas save taip saugo, riebalinis sluoksnis dideja, tai jokie pratimai nepades jei nesaugosite shonu nu shalcio! Ash ziema net spec diraza shilta neshioju, kad tik shonai nesushaltu hihihi.gif Sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatjanute @ 2009 08 09, 10:13)
Sveikos, merginos! Gal as cia ir ne i tema, bet toks patarimas (neskaiciau visos temos, tai nezinau gal kas jau sake) negalima sios vietos shaldyti, t.y. kai mergickos vaikshto su nuoga bamba, trumpu megztinuku, striukyte, net ir vasara kai vejas pucia! Organizmas save taip saugo, riebalinis sluoksnis dideja, tai jokie pratimai nepades jei nesaugosite shonu nu shalcio! Ash ziema net spec diraza shilta neshioju, kad tik shonai nesushaltu hihihi.gif Sekmes visoms mirksiukas.gif

na kai tas šonines turi tai nelabai nuogas ir pademonstruosi blush2.gif
tenka visaip dangstyti biggrin.gif
Atsakyti
O tai norite pasakyti, kad nuo salcio dideja riebalinio sluoksnio apimtis..?
Tai kaip tuomet turetu atrodyti musu zandai/skruostai, kurie buna maziausiai pridengti ziema?
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2009 08 11, 11:07)
O tai norite pasakyti, kad nuo salcio dideja riebalinio sluoksnio apimtis..?
Tai kaip tuomet turetu atrodyti musu zandai/skruostai, kurie buna maziausiai pridengti ziema?

Ne su pridengimu tai susije biggrin.gif Tiesiog saltuoju metu laiku,organizmas taip sildosi - kaupia energija riebaliuku pavidalu,bet tu neissigask,tai visai normalu,zmones,kurie stebi savo svori,mato,kad ziema siek tiek daugiau (2-3 kilai) sveria,o tie riebaliukai atsilus orui,kaip patys priaugo,taip patys ir aptirpsta. Tai normalu.

As irgi isbandziau ta pingviniuka,regis visai nedaug padariau,bet maloniai soniukus jauciu good.gif ,tik as dar siek tiek patobulinau ji ax.gif ,na itempus uzpakaliuko raumenis ji darau,tai dar ir jis tuo paciu daileja mirksiukas.gif
O gal negalima taip? Ka ten treneriai sporto klube pasakytu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 11 rugpjūčio 2009 - 20:15
Kiek yra man zinoma geriause yra daryti cardio pratimus, tada yra deginami riebalai, pamazu dinksta ir ta sonine thumbup.gif Jai treniruosi viena kuno vieta, butent toj vietoj nemazes apimtis, vis tiek svoris kris tolygiai nuo viso kuno. Be to reikia sureguliuoti mityba.
Be to pratimai istriziniams pilvo raumenims, optiska net padidina pilvuka, todel reikia but atsargioms. doh.gif
As irgi darydavau nusilenkimus i sonus, bet suzinojusapie tai nustojau
Atsakyti