QUOTE(rusrena @ 2009 04 01, 15:43)
Merginos, patarkit: pakoregavau mitybą, svoris pamažu mažėja, bet visas pilvas ir "šoninė" neturi jokio stangrumo oda tabaluot tuoj pradės ką daryt?
Ar mankštelės sporto salėj gali padėt?
Dar kažkur skaičiau, kad oda traukiasi naudojant vonias su jūros druskom ir pušų pumpurų ekstraktais ar yra tame tiesos?
Kažkaip per darbus apleidau savo kūnelį.
Aišku gero nepridėjo ir 3
Labukas,šioje temoje esu naujokė
bet esu keletą kartų ilgėliau sportavusi salėje dėl savo "šoninukės" ir pilvo.Po 2
liko labai negraži pilvo oda. Salėje man reikdavo pasportuoti bent 4 mėn , kad rezultatai džiugintų.Pilvas idealiai niekada gal jau neatrodys , bet pasportavus budavo visai jau pusė bėdos ,tiek , kad nugarą problematiška tai labai jau pratimukus reikdavo rinktis . Praeitą vasarą labai daug vaikščiojau ir buvau labai patenkinta savo išvaizda.Planuoju ir dabar vakarais tiesiog pasivaikščioti bent po valandą
Papildyta:
ir dar...man labai neblogai veikia nepilni atsilenkimai pilvo presui.Taip darau kokią savaitėlę kol truputį priprantu prie krūvio.Padarau po 20 kokius tris kartus su kelių minučių pertarauka.Paskui darau atsilenkimus pakėlusi kojas-taip sunkiau.Kai pilvo presas būna jau kiek pripratintas imuosi savo "šoninukės"
atsigulu ant nugaros ,kojos sulenktos ir dešine ranka siekiu dešinę koją po kokia 15 kartų pradžiai , paskui kaire...na gaunasi toks krypavimas.Dar darau atsilenkimus kryžminius kai atsilenkimo metu tiesi kairę ranką tolyn link dešinės kojos, o dešinę koją trauki link krūtinės,paskui atvirkščiai.Tikiuosi suprantamai parašiau.Svarbiausia , kad žinau ką ir kaip daryti bet valios tai nei už grašį
Tikiuosi susiimsiu , nes jau baisu kai šonai kybo