Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

Sveikos paneles,
as irgi turiu riebaliuku ant sonu, suku lanka - mazdaug 15 min (7 i viena, 7 kita puses) + darau lb gerus pratimus su sluota..patariu visoms -rezultatai jau matosi, ryskeja talija thumbup.gif
user posted image
dar visokiu papildomai sugalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 01 30, 14:07)
Sveikos paneles,
as irgi turiu riebaliuku ant sonu, suku lanka - mazdaug 15 min (7 i viena, 7 kita puses) + darau lb gerus pratimus su sluota..patariu visoms -rezultatai jau matosi, ryskeja talija  thumbup.gif
user posted image
dar visokiu papildomai sugalvojau  smile.gif

user posted image

Kiek aš esu girdėjusi, tai lanką galima sukti tik į vieną pusę.

Visai nieko pratimukai su šluota.
Atsakyti
o kodel tik i viena? as kaip tik girdejau kad ten tipo treniruojasi kazkaip netolygiai-asimetrija gali but...
Atsakyti
renoska, aciu uz i viena vieta sudetus pratimukus 4u.gif

as vakar, kad prisipingvinavau doh.gif tai siandien buvo ojojojoj, ir siandien nuejus i sportus vos vos galejau pingvinaut, bet tikekimes reikalai pajudes i geraja puse ax.gif
Atsakyti
Ir pas mane bėda-šonuose daug lašinukų... verysad.gif .Suku lanką,darau pratimus šoniukams,bet.....manau tokia figūra ir nelabai pavyks ką pakeist verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tyliu @ 2009 02 24, 10:23)
Ir pas mane bėda-šonuose daug lašinukų... verysad.gif .Suku lanką,darau pratimus šoniukams,bet.....manau tokia figūra ir nelabai pavyks ką pakeist verysad.gif .

Jeigi sportuoji ir nevalgai vakare, taip pat saldumynu. tai manau reikia tik palaukti ir prades tirpti lasinukai, sonine smile.gif Svarbu nenuleiti ranku... as irgi esu uzsibrezus istirpdyti sonu lasinius
Papildyta:
Turiu klausima: ar tiesa,kad kai sportuoji reikia sonus apsivinioti poletilenine plevele,kad sonu lasiniai greiciau tirptu? man mama pasakojo,kad anksciau taip zmones darydavo,kad greiciau suplonintu tam tikras problematiskas vietas. ka nors apie tai girdejot? mirksiukas.gif
Atsakyti

ir pas mane lašinukai šonuose plius gelbėjimo ratas blush2.gif pradėjau daryt jogos pratimus pradedantiesiems tai per dvi savaites apie -2cm. mirksiukas.gif svarbu kad neatsibostų.
Atsakyti
QUOTE(liji @ 2009 02 28, 17:20)
ir pas mane lašinukai šonuose plius gelbėjimo ratas blush2.gif pradėjau daryt jogos pratimus pradedantiesiems tai per dvi savaites apie -2cm. mirksiukas.gif svarbu kad neatsibostų.

kaip fainai sveikinu, man netinka joga, as speju susalt per ja...
Atsakyti
QUOTE(liji @ 2009 02 28, 17:20)

O jogos pratimus darote savarankiškai ar kokiame nors sporto klube? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliu @ 2009 02 24, 10:23)

man po 2 men tikrai sumazejo apimtys..reiks namie pasimatuot, bet net vizualiai matosi.
darau pratimus su sluota, suku lanka po 15-20 min, laikausi mitybos sitemos.
Sekmes visoms ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
oi ir man kaip reikia atsikratyt soniniu....ieskosiu to lanko.... smile.gif gal pades smile.gif
Atsakyti
Sveikos:)
Norejau paklausti, ar realiai kuriia nors pratimai padejo?biggrin.gif Ar cia tik girdejot?biggrin.gif Sian 30 minuciu paskyriau siam reikalui.. Pasiemiau svarmenis ir judejau kaip pingvinas+sedejau ant koju ir judejau, pagal vienos is jusu rekomenduotu pratimu. Bet ar rezultatas bus?biggrin.gif Man rodos, kad tam reikia ir kardio pratimu ir mityba subalansuoti ir tuos pratimus daryti..
Bet kuriuo atveju, as tikiuosi, kad tos "sonines" pavyktu atsikratyti..
Atsakyti