Sveikos paneles,
as irgi turiu riebaliuku ant sonu, suku lanka - mazdaug 15 min (7 i viena, 7 kita puses) + darau lb gerus pratimus su sluota..patariu visoms -rezultatai jau matosi, ryskeja talija
dar visokiu papildomai sugalvojau
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 01 30, 14:07)
Sveikos paneles,
as irgi turiu riebaliuku ant sonu, suku lanka - mazdaug 15 min (7 i viena, 7 kita puses) + darau lb gerus pratimus su sluota..patariu visoms -rezultatai jau matosi, ryskeja talija
Kiek aš esu girdėjusi, tai lanką galima sukti tik į vieną pusę.
Visai nieko pratimukai su šluota.
o kodel tik i viena? as kaip tik girdejau kad ten tipo treniruojasi kazkaip netolygiai-asimetrija gali but...
Ir pas mane bėda-šonuose daug lašinukų... .Suku lanką,darau pratimus šoniukams,bet.....manau tokia figūra ir nelabai pavyks ką pakeist .
QUOTE(Tyliu @ 2009 02 24, 10:23)
Ir pas mane bėda-šonuose daug lašinukų... .Suku lanką,darau pratimus šoniukams,bet.....manau tokia figūra ir nelabai pavyks ką pakeist .
Jeigi sportuoji ir nevalgai vakare, taip pat saldumynu. tai manau reikia tik palaukti ir prades tirpti lasinukai, sonine Svarbu nenuleiti ranku... as irgi esu uzsibrezus istirpdyti sonu lasinius
Papildyta:
Turiu klausima: ar tiesa,kad kai sportuoji reikia sonus apsivinioti poletilenine plevele,kad sonu lasiniai greiciau tirptu? man mama pasakojo,kad anksciau taip zmones darydavo,kad greiciau suplonintu tam tikras problematiskas vietas. ka nors apie tai girdejot?
ir pas mane lašinukai šonuose plius gelbėjimo ratas pradėjau daryt jogos pratimus pradedantiesiems tai per dvi savaites apie -2cm. svarbu kad neatsibostų.
QUOTE(liji @ 2009 02 28, 17:20)
ir pas mane lašinukai šonuose plius gelbėjimo ratas pradėjau daryt jogos pratimus pradedantiesiems tai per dvi savaites apie -2cm. svarbu kad neatsibostų.
kaip fainai sveikinu, man netinka joga, as speju susalt per ja...
QUOTE(liji @ 2009 02 28, 17:20)
O jogos pratimus darote savarankiškai ar kokiame nors sporto klube?
QUOTE(Tyliu @ 2009 02 24, 10:23)
man po 2 men tikrai sumazejo apimtys..reiks namie pasimatuot, bet net vizualiai matosi.
darau pratimus su sluota, suku lanka po 15-20 min, laikausi mitybos sitemos.
Sekmes visoms ir kantrybes
oi ir man kaip reikia atsikratyt soniniu....ieskosiu to lanko.... gal pades
Sveikos:)
Norejau paklausti, ar realiai kuriia nors pratimai padejo? Ar cia tik girdejot? Sian 30 minuciu paskyriau siam reikalui.. Pasiemiau svarmenis ir judejau kaip pingvinas+sedejau ant koju ir judejau, pagal vienos is jusu rekomenduotu pratimu. Bet ar rezultatas bus? Man rodos, kad tam reikia ir kardio pratimu ir mityba subalansuoti ir tuos pratimus daryti..
Bet kuriuo atveju, as tikiuosi, kad tos "sonines" pavyktu atsikratyti..
Norejau paklausti, ar realiai kuriia nors pratimai padejo? Ar cia tik girdejot? Sian 30 minuciu paskyriau siam reikalui.. Pasiemiau svarmenis ir judejau kaip pingvinas+sedejau ant koju ir judejau, pagal vienos is jusu rekomenduotu pratimu. Bet ar rezultatas bus? Man rodos, kad tam reikia ir kardio pratimu ir mityba subalansuoti ir tuos pratimus daryti..
Bet kuriuo atveju, as tikiuosi, kad tos "sonines" pavyktu atsikratyti..