Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

QUOTE(zujkiz @ 2005 03 24, 16:15)
O man vienas pratimukas "šoninei" labai patinka  smile.gif Ir gana paprastas, TV žiūrint jį atlikti galima  smile.gif
Atsiklaupkite ant grindų, atsisėskite ant savo kojų (čia kaip sėdėjimaskojas pasikišus po savimi)  smile.gif  Tada leiskitės ant dešniosiso užpakaliuko pusės, po to ant kairiosios  smile.gif Paprasčiausias klubų mėtymas  smile.gif Jei norit, kad sunkiau būtų, rankas prie galvos sudėkite, bet jokiu būdu nesiremkite rankomis i žemę  smile.gif

Taip, tas geras pratimas ir treneris sake kai sale lankiau. Bet nebeinu i sale ir niekaip neprisiruosiu pratimu daryt ir i sale tingiu doh.gif Bet oi kaip reikia, vis zadu, sakiau nuo nauju metu mankstinsiuos, bet ir vel... blush2.gif
Atsakyti
Na tas gelbėjimosi ratas tai didžioji problema.Vyrams -pilvas, o mums "gelbėjimosi ratas."
Aš suku lanką.Man padeda.thumbup.gif
Bet,gal žinote kokią svetainę, kur būtų rytinės mankštos pratimukai ,ar kas nors panašaus... sunglasses2.gif
Atsakyti

▲ Stovint posūkiai į šonus su štanga (lazda) ant pečių.

Labai puiku kad viską vienoj vietoj surašei , tik vat šitas pratimukas geriau veikia kai prisedi ant suoliuko ar taburetes nugara ištiesta ir posūkiai į šonus su lazda ... Kai dar lankiau sporto klubą , man po pirmo karto visą šoninę skaudėjo
Atsakyti
Dar viena labai svarbi detalė, toms kurioms sauda nugaras nuo pratimų su lazda ar krypavimų į šonus...
užpakalis turi būti "po savim", o ne išriestas atgal.. t.y. stuburas turi eiti tiesiai žemyn...tai kaio ir tenka užpakaliuką "pastumti", "įgaubti", "sutraukti", "nuleisti" (net nežinau kaip suprantamai išsireikšti blush2.gif )
tikiuosi supratote. tai apsaugo stuburą ir suaktyvina "šoninės" raumenų darbą.
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2009 01 10, 20:36)
Taip, tas geras pratimas ir treneris sake kai sale lankiau. Bet nebeinu i sale ir niekaip neprisiruosiu pratimu daryt ir i sale tingiu doh.gif Bet oi kaip reikia, vis zadu, sakiau nuo nauju metu mankstinsiuos, bet ir vel... blush2.gif

Jo, super pratimukai.Ypač man patiko tas pratimas, kur žiūrint televizorių gali padaryti. thumbup.gif
Atsakyti
Žinokit kankinausi aš su ta šonine jau nežinau kiek ilgai ir jokie pratimai nepadėjo... O dabar jos beveik visai neliko. Žinot kaip? Ogi numečiau 4kg svorio ir viskas - jokių specialių pratimų. Gal skirtingiems organizmams nevienodai tas būna, bet aš įsitikinau, kad vienintelis būdas sumažint šoninę yra numesti svorio, tada ji pati dingsta. Aišku, kai priaugi nors truputį, svoris irgi pirmiausiai į šoninę sueina, deja deja, bent jau mano organizmas būtent toks.
Atsakyti
Nori nebetureti tos sonines? As galiu tau padeti. Taip, kad paklausyk:
Buvau putli, bet ne stambi. Turejau C dydzio krutine ir grazu riesta sikniuka. Viskas butu buve tiesiog idealu 90-60-90, jei ne ta sonine. Bet man jos pavyko atsikratyt be alinanciu dietu, sunkiu pratimu, sporto saliu... Tereikia rasti laisvas 10 minuciu per diena, nusipirkti metalini lanka ( kaina ~80Lt, o jei nera pinigu, tai tiesiog nusipirk paprasta plasmasini ~2Lt kaina jo, prakirpk ji. Tada i vidu prisipilk zvyro ir daug kartu su lipnia juosta apvyniok tuos du galus kad vel nepraplystu) ir suk aplink problemines vietas, ant su soniniu 10min per diena ( KIEKVIENA DIENA) ir jau po 2 - 3 menesiu galesi dziaugtis grazia figura. Tik viskam reikia tureti valios ir netinginiauti. Ir zinoma nenorek kad po savaites matytusi akivaizdus rezultatai. Sekmes, tau, tobulinant figura. Tikiuosi, pades. Nors ka cia tiketis, kad ir pati zinau jog pades. Taigi negali buti viena 1000000 kuriai netiks sitas pratimas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 01 27, 18:58)
Nori nebetureti tos sonines? As galiu tau padeti. Taip, kad paklausyk:
Buvau putli, bet ne stambi. Turejau C dydzio krutine ir grazu riesta sikniuka. Viskas butu buve tiesiog idealu 90-60-90, jei ne ta sonine. Bet man jos pavyko atsikratyt be alinanciu dietu, sunkiu pratimu, sporto saliu...  Tereikia rasti laisvas 10 minuciu per diena, nusipirkti metalini lanka ( kaina ~80Lt, o jei nera pinigu, tai tiesiog nusipirk paprasta plasmasini ~2Lt kaina jo, prakirpk ji. Tada i vidu prisipilk zvyro ir daug kartu su lipnia juosta apvyniok tuos du galus kad vel nepraplystu) ir suk aplink problemines vietas, ant su soniniu 10min per diena ( KIEKVIENA DIENA) ir jau po 2 - 3 menesiu galesi dziaugtis grazia figura. Tik viskam reikia tureti valios ir netinginiauti. Ir zinoma nenorek kad po savaites matytusi akivaizdus rezultatai. Sekmes, tau, tobulinant figura. Tikiuosi, pades. Nors ka cia tiketis, kad ir pati zinau jog pades. Taigi negali buti viena 1000000 kuriai netiks sitas pratimas.  thumbup.gif

Aš taip pat suku lanką.Bet aš suku Acu Hoop lanką.Jis daug sunkesnis ,su spec rutuliukais į kuriuos vėliau gali įdėti svorio rutuliukus.pradėti sukti nuo vienos minutės ir be rutuliukų, nes kitaip iš skausmo cypsit. Na taip apskaldys šoninę, kad bus :-Ai, ai!!!
Supermamų klube kaip tik vyksta forumas apie šiuos lankus.
Aš labai patenkinta rezultatais.
thumbup.gif Labai pritariu jums , kad lanko sukimas duoda rezultatų thumbup.gif user posted image
Atsakyti
esu girdejus kad moterys apvynioja problemine vieta pvz.liemeni tokia plona plevele skirta maistui vynioti ir sako kad te vieta prakaituoja ir taip liekneja... g.gif kazin ar veikia?gal kas zino kaip tiksliai tai padaryti?gal yra moteru praktikuojanciu si dalyka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2009 01 29, 14:06)
esu girdejus kad moterys apvynioja problemine vieta pvz.liemeni tokia plona plevele skirta maistui vynioti ir sako kad te vieta prakaituoja ir taip liekneja... g.gif  kazin ar veikia?gal kas zino kaip tiksliai tai padaryti?gal yra moteru praktikuojanciu si dalyka? bigsmile.gif

Aš turiu specialią juostą, kurią naudoja sportuojant.Kai suku lanką arba tvarkau kambarius ją užsidedu.
Vaje, kad būna šlapias.

Man atrodo, kad geriau nusipirkti senukuose ar sporto prekėse, negu save į politileną vinioti.

Žinau vieną , kuri kojas viniojo, nes mat jai pasirodė, kad kojos per storos.user posted image
Atsakyti
QUOTE(auriune @ 2009 01 28, 16:44)
Aš taip pat suku lanką.Bet aš suku Acu Hoop lanką.Jis daug sunkesnis ,su spec rutuliukais į kuriuos vėliau gali įdėti svorio rutuliukus.pradėti sukti nuo vienos minutės ir be rutuliukų, nes kitaip iš skausmo cypsit. Na taip apskaldys šoninę, kad bus :-Ai, ai!!!
Supermamų klube kaip tik vyksta forumas apie šiuos lankus.
Aš labai patenkinta rezultatais.
thumbup.gif Labai pritariu jums , kad lanko sukimas duoda rezultatų thumbup.gif user posted image

o kur ta Acu Hoop lanką galima nupirkti?
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 01 29, 19:31)
o  kur  ta  Acu Hoop lanką  galima  nupirkti?

Galima užsisakyti Nuga Best salonose.
Vieną žinau Klaipėdoje
Naujakiemio 26.Telef 862274444

Tų salonų yra ir kituose miestuose. Man parvežė. thumbup.gif Kitos kiek girdėjau rado tokių lankų Senukuose..Kaina apie 135,-
Atsakyti