Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

ei,merginos,tai kaip ta Antuano dieta??????nei viena dar rezultatais nepasidalino.......o butu malonu,nes pati zadu isbandyti.pas mane pilvas is sono lygus,tik is priekio tooooox platus-sonine kaip sakoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2008 10 03, 14:37)
ei,merginos,tai kaip ta Antuano dieta??????nei viena dar rezultatais nepasidalino.......o butu malonu,nes pati zadu isbandyti.pas mane pilvas is sono lygus,tik is priekio tooooox platus-sonine kaip sakoma  ax.gif

as kolkas jokiu dietu nesilaikau- neturiu kantrybes ir valios tiek. Dabar geriu tabletkas biggrin.gif ik men dar nepraejo o jau - 6 kg nukrito thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
o nemanai kad pradejus tas tabletes gerti nebegalesi ju atsisakyti?ta prasme-nustojus ims svoris ir soktels atgal kaip ''jo jo'' ax.gif ir mane jos vilioja,tik bijau biski....tiesa,o kokias geri?kiek kainuoja?parekomenduok blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2008 10 04, 13:40)
o nemanai kad pradejus tas tabletes gerti nebegalesi ju atsisakyti?ta prasme-nustojus ims svoris ir soktels atgal kaip ''jo jo''  ax.gif  ir mane jos vilioja,tik bijau biski....tiesa,o kokias geri?kiek kainuoja?parekomenduok  blush2.gif

pasiskaityk cia mirksiukas.gif biggrin.gif

http://www.supermama...?...01&t=329179
Atsakyti
juodaplauke,o kiek tu sverei iki tableciu?kiek db?as sveriu 69,noriu dar 7 kg numesti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2008 10 04, 18:14)
noriu dar 7 kg numesti... ax.gif

noriu apie 30 kg numesti , jau nukrite 6kg. Tai va kaip
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2008 09 11, 21:36)
Pirmadienis - daržovės (betkokios)

Antradienis - kiaušiniai (vištos)

Trečiadienis - virta mėsa (pagal jūsų skonį)

Ketvirtadienis - pieno produktas (pasirinktinai vienas)

Penktadienis - žuvis (mėgstamiausia)

Šeštadienis - vaisiai (mėgstamiausi)

Sekmadienis - betkoks maistas, svarbiausia - nekaloringas.

Po kurso įsitikinsite, kad "Antuanas" buvo teisus..

Sita dieta ir as isbandzius ne karta  4u.gif  Galiu rekomenduoti - nereikalingi kilogramai tirpte nutirpo   thumbup.gif

o tarkim darzoviu ar vaisiu dienomis - tai irgi reikia pasirinkti viena vasiu ir darzove ir visa ta diena vien tik tai valgyti, ar jokio skritumo - svarbu, kad butu vaisius/darzove g.gif

zuvis - rukyta lasisa gali buti? jau cia jau per riebu skaitosi? mastau.gif

ir gal kiausu diena diena galima pakeisti kuom nors kitu? mastau.gif jau taip ju nemegstu vienu paciu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davile: 08 spalio 2008 - 12:33
pas mane tie sonai dideja ne dienom, o valandom.. jau uzkniso. tai 10 dienu suku lanka i diena po puse val, darau kelis pratimukus jusu parekomenduotus ir nuo 1dienio bandysiu Antuano dieta smile.gif lab laukiu kokiu nors rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2008 10 11, 03:30)
pas mane tie sonai dideja ne dienom, o valandom.. jau uzkniso. tai 10 dienu suku lanka i diena po puse val, darau kelis pratimukus jusu parekomenduotus ir nuo 1dienio bandysiu Antuano dieta smile.gif lab laukiu kokiu nors rezultatu  thumbup.gif

Butinai pranesk kaip sekasi.Labai jau idomu biggrin.gif Sekmes 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
nesusilaikiau ir suvalgiau prie darzoviu dar banana ir obuoli blush2.gif bet labai stengiuos biggrin.gif
Atsakyti
baigiau Antuano dieta thumbup.gif na lyg ir nebera 2kg blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2008 10 19, 02:24)
baigiau Antuano dieta  thumbup.gif  na lyg ir nebera 2kg blush2.gif

taip ir atsilaikei visą savaitę be jokių nukrypimų bigsmile.gif
beje sveikinu su -2 kg 4u.gif
Atsakyti