ei,merginos,tai kaip ta Antuano dieta??????nei viena dar rezultatais nepasidalino.......o butu malonu,nes pati zadu isbandyti.pas mane pilvas is sono lygus,tik is priekio tooooox platus-sonine kaip sakoma
QUOTE(bukasacka @ 2008 10 03, 14:37)
ei,merginos,tai kaip ta Antuano dieta??????nei viena dar rezultatais nepasidalino.......o butu malonu,nes pati zadu isbandyti.pas mane pilvas is sono lygus,tik is priekio tooooox platus-sonine kaip sakoma
as kolkas jokiu dietu nesilaikau- neturiu kantrybes ir valios tiek. Dabar geriu tabletkas ik men dar nepraejo o jau - 6 kg nukrito
o nemanai kad pradejus tas tabletes gerti nebegalesi ju atsisakyti?ta prasme-nustojus ims svoris ir soktels atgal kaip ''jo jo'' ir mane jos vilioja,tik bijau biski....tiesa,o kokias geri?kiek kainuoja?parekomenduok
QUOTE(bukasacka @ 2008 10 04, 13:40)
o nemanai kad pradejus tas tabletes gerti nebegalesi ju atsisakyti?ta prasme-nustojus ims svoris ir soktels atgal kaip ''jo jo'' ir mane jos vilioja,tik bijau biski....tiesa,o kokias geri?kiek kainuoja?parekomenduok
pasiskaityk cia
http://www.supermama...?...01&t=329179
juodaplauke,o kiek tu sverei iki tableciu?kiek db?as sveriu 69,noriu dar 7 kg numesti...
QUOTE(bukasacka @ 2008 10 04, 18:14)
noriu dar 7 kg numesti...
noriu apie 30 kg numesti , jau nukrite 6kg. Tai va kaip
QUOTE(Niushka @ 2008 09 11, 21:36)
Pirmadienis - daržovės (betkokios)
Antradienis - kiaušiniai (vištos)
Trečiadienis - virta mėsa (pagal jūsų skonį)
Ketvirtadienis - pieno produktas (pasirinktinai vienas)
Penktadienis - žuvis (mėgstamiausia)
Šeštadienis - vaisiai (mėgstamiausi)
Sekmadienis - betkoks maistas, svarbiausia - nekaloringas.
Po kurso įsitikinsite, kad "Antuanas" buvo teisus..
Sita dieta ir as isbandzius ne karta Galiu rekomenduoti - nereikalingi kilogramai tirpte nutirpo
Antradienis - kiaušiniai (vištos)
Trečiadienis - virta mėsa (pagal jūsų skonį)
Ketvirtadienis - pieno produktas (pasirinktinai vienas)
Penktadienis - žuvis (mėgstamiausia)
Šeštadienis - vaisiai (mėgstamiausi)
Sekmadienis - betkoks maistas, svarbiausia - nekaloringas.
Po kurso įsitikinsite, kad "Antuanas" buvo teisus..
Sita dieta ir as isbandzius ne karta Galiu rekomenduoti - nereikalingi kilogramai tirpte nutirpo
o tarkim darzoviu ar vaisiu dienomis - tai irgi reikia pasirinkti viena vasiu ir darzove ir visa ta diena vien tik tai valgyti, ar jokio skritumo - svarbu, kad butu vaisius/darzove
zuvis - rukyta lasisa gali buti? jau cia jau per riebu skaitosi?
ir gal kiausu diena diena galima pakeisti kuom nors kitu? jau taip ju nemegstu vienu paciu
pas mane tie sonai dideja ne dienom, o valandom.. jau uzkniso. tai 10 dienu suku lanka i diena po puse val, darau kelis pratimukus jusu parekomenduotus ir nuo 1dienio bandysiu Antuano dieta lab laukiu kokiu nors rezultatu
QUOTE(Dolphin @ 2008 10 11, 03:30)
pas mane tie sonai dideja ne dienom, o valandom.. jau uzkniso. tai 10 dienu suku lanka i diena po puse val, darau kelis pratimukus jusu parekomenduotus ir nuo 1dienio bandysiu Antuano dieta lab laukiu kokiu nors rezultatu
Butinai pranesk kaip sekasi.Labai jau idomu Sekmes
nesusilaikiau ir suvalgiau prie darzoviu dar banana ir obuoli bet labai stengiuos
baigiau Antuano dieta na lyg ir nebera 2kg
QUOTE(Dolphin @ 2008 10 19, 02:24)
baigiau Antuano dieta na lyg ir nebera 2kg
taip ir atsilaikei visą savaitę be jokių nukrypimų
beje sveikinu su -2 kg