QUOTE(dorado @ 2005 03 30, 20:03)
O as darau toki pratima, kuri pavadinau "pingvinuku". I abi rankas paimu svarmenis (as imu po 8kg) ., kojos suglaustos, rankos su svoriais nuleistos - na ir linguoji i sonus kaip pingvinas, kiek pajegi
Vakar si pratimuka dariau. Labai patiko Nesudetingas, o kita diena jauciasi kokia kuno dali mankstinai Visoms siulau pabandyti
Būtų gerai ir man padaryti, tačiau neturiu svarmenų, o kuo pakeisti dar nesugalvojau
Pats paprasčiausias būdas - į butelius nuo pvz., mineralinio prisipilk vandens arba smėlio ir linguok sau į sveikatą Aš tai buvau prisipylusi vandens į butelius nuo Kubuš sulčių - irgi gerai. Net vyras juokėsi iš tokio išradingumo. Pabandyk ir tu.
QUOTE(rasyte31 @ 2005 04 05, 18:03)
Pats paprasčiausias būdas - į butelius nuo pvz., mineralinio prisipilk vandens arba smėlio ir linguok sau į sveikatą Aš tai buvau prisipylusi vandens į butelius nuo Kubuš sulčių - irgi gerai. Net vyras juokėsi iš tokio išradingumo. Pabandyk ir tu.
O svoris nebus per mažas?
Angliškai šita nelemtoji 'šoninė' vadinasi 'love handles'. Jei skaitot anglų k., tai info apie tas "meilės rankenas" internete marios. Labai daug įvairių patarimų ir pratimų. Deja deja, kiek teko skaitalioti vakar, atsikratyti jos labai sunku. Pratimai dažniausiai stiprina patį raumenį, o riebaliukų sankaupos ant šonų išlieka ir pūpso dar ryškiau. Geriausia, anot tų pačių patarimų, žemo intensyvumo aerobika, kardiotreniruokliai, žodžiu, atkaklus 'lašiakų' deginimas, plius liesa mityba ir tada raumenų stiprinimas.
QUOTE(vija @ 2005 04 06, 09:10)
Angliškai šita nelemtoji 'šoninė' vadinasi 'love handles'. Jei skaitot anglų k., tai info apie tas "meilės rankenas" internete marios. Labai daug įvairių patarimų ir pratimų. Deja deja, kiek teko skaitalioti vakar, atsikratyti jos labai sunku. Pratimai dažniausiai stiprina patį raumenį, o riebaliukų sankaupos ant šonų išlieka ir pūpso dar ryškiau. Geriausia, anot tų pačių patarimų, žemo intensyvumo aerobika, kardiotreniruokliai, žodžiu, atkaklus 'lašiakų' deginimas, plius liesa mityba ir tada raumenų stiprinimas.
Taip ir liksiu su tomis "rankomis"...
Manau, kad bent jau pradžiai, ar kol įsigysi svarsčius turėtų pakakti
Ačiū už patarimus
Bandysiu ir aš , o tai po to ežere nepavyks maudytis, vis į viršų kels.
labai geras pratimas šonams -posukiai į šonus su štanga (galima ir paprasčiausia lazda ) ant pečių