Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

Mano drauge fizruke sake kad geriausias budas atsikratyti "sonines" yra sukti lanka biggrin.gif Mano mama jaunystej sukdavo daznai lanka, tai dabar nors ir apvalute, bet va liemuo kaip nekeista yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dorado @ 2005 03 30, 20:03)
O as darau toki pratima, kuri pavadinau "pingvinuku". I abi rankas paimu svarmenis (as imu  po 8kg) ., kojos suglaustos, rankos su svoriais  nuleistos  - na ir  linguoji i sonus kaip pingvinas, kiek pajegi

Vakar si pratimuka dariau. Labai patiko thumbup.gif Nesudetingas, o kita diena jauciasi kokia kuno dali mankstinai mirksiukas.gif Visoms siulau pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
Būtų gerai ir man padaryti, tačiau neturiu svarmenų, o kuo pakeisti dar nesugalvojau unsure.gif
Atsakyti
Pats paprasčiausias būdas - į butelius nuo pvz., mineralinio prisipilk vandens arba smėlio ir linguok sau į sveikatą biggrin.gif biggrin.gif Aš tai buvau prisipylusi vandens į butelius nuo Kubuš sulčių - irgi gerai. Net vyras juokėsi iš tokio išradingumo. Pabandyk ir tu.
Atsakyti
QUOTE(rasyte31 @ 2005 04 05, 18:03)
Pats paprasčiausias būdas - į butelius nuo pvz., mineralinio prisipilk vandens arba smėlio ir linguok sau į sveikatą biggrin.gif  biggrin.gif Aš tai buvau prisipylusi vandens į butelius nuo Kubuš sulčių - irgi gerai. Net vyras juokėsi iš tokio išradingumo. Pabandyk ir tu.

O svoris nebus per mažas? ax.gif
Atsakyti
Angliškai šita nelemtoji 'šoninė' vadinasi 'love handles'. Jei skaitot anglų k., tai info apie tas "meilės rankenas" internete marios. Labai daug įvairių patarimų ir pratimų. Deja deja, kiek teko skaitalioti vakar, atsikratyti jos labai sunku. Pratimai dažniausiai stiprina patį raumenį, o riebaliukų sankaupos ant šonų išlieka ir pūpso dar ryškiau. Geriausia, anot tų pačių patarimų, žemo intensyvumo aerobika, kardiotreniruokliai, žodžiu, atkaklus 'lašiakų' deginimas, plius liesa mityba ir tada raumenų stiprinimas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2005 04 06, 09:10)
Angliškai šita nelemtoji 'šoninė' vadinasi 'love handles'. Jei skaitot anglų k., tai info apie tas "meilės rankenas" internete marios. Labai daug įvairių patarimų ir pratimų. Deja deja, kiek teko skaitalioti vakar, atsikratyti jos labai sunku. Pratimai dažniausiai stiprina patį raumenį, o riebaliukų sankaupos ant šonų išlieka ir pūpso dar ryškiau. Geriausia, anot tų pačių patarimų, žemo intensyvumo aerobika, kardiotreniruokliai, žodžiu, atkaklus 'lašiakų' deginimas, plius liesa mityba ir tada raumenų stiprinimas.
user posted image

Taip ir liksiu su tomis "rankomis"...
Atsakyti
Manau, kad bent jau pradžiai, ar kol įsigysi svarsčius turėtų pakakti showoff.gif
Atsakyti
as namu salygom" linguodavau" pasiemusi mineralnio vandens butelius( na, tokius, ku 5litru, su rankenele) su vandeniu ( isipilt gali tiek kiek tau reikia svorio)
Atsakyti
Ačiū už patarimus thumbup.gif
Atsakyti
Bandysiu ir aš , o tai po to ežere nepavyks maudytis, vis į viršų kels. biggrin.gif
Atsakyti
labai geras pratimas šonams -posukiai į šonus su štanga (galima ir paprasčiausia lazda ) ant pečių thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti