Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

QUOTE(ciaramashka @ 2008 04 22, 08:46)
Cia esme ne sluotos svoryje, o tame, kad saziningai 90 laipsniu amplitude posukius darytumete. mirksiukas.gif

gerai, pabandysiu sivakar, dar niekad tokio pratimo nedariau ax.gif
Atsakyti
Tik susitaikyk su tuo, kad po pirmu kartu maloniai raumenukus skaudes, o paskui jie pripras prie naujo darbo. Na,m o jei visiskai neskaudes, tai gal nesaziningai darai.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 04 22, 14:56)
Tik susitaikyk su tuo, kad po pirmu kartu maloniai raumenukus skaudes, o paskui jie pripras prie naujo darbo. Na,m o jei visiskai neskaudes, tai gal nesaziningai darai.. mirksiukas.gif

Labas ir vel. dar pasiklausinejau draugiu del sio pratimo. sako, kad jis nerekomenduojamas, jei skauda nugara. na man ji neskauda, taciau kad nenoreciau, kad po siu pratimu labiau jaustusi nugara nei sonine...
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 04 22, 13:56)

O kaip teisingai kvepuoti? Nes truksta oro, neteisingai darau verysad.gif
Atsakyti
Perskaiciau viska bet taip ir nesupratau ar nuo tu visu pratimu mazeja sonai ar dar labiau issiryskina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirvyte @ 2008 04 22, 18:56)
O kaip teisingai kvepuoti? Nes truksta oro,  neteisingai darau  verysad.gif

Priklauso nuo indv kvepavimo daznumo ramybej.Svarbiausia - nesusdabdyti kvepavimo atliekant pratima. Galima pasisukus vienoj pusej ikvept per nosi ir iskvept grizus i ta puse per burna. galima ir kas antra pasisukima.
Zr. kaip intensyviai darai..

O skausmai raumenyse visada atsiranda, jei jiems tai neiprastas darbas. Svarbu apskaiciuoti savo galimybes ir daryt tiek, kiek isgali ir kaip isgali. nugara t.b. tiesi butinai. Na, o kas turit kokiu stuburo traumu ar slanksteliu isvarza tartis su daktaru, nes as kiekv. situacijos nezinau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 04 23, 14:04)
Priklauso nuo indv kvepavimo daznumo ramybej.Svarbiausia - nesusdabdyti kvepavimo atliekant pratima. Galima pasisukus vienoj pusej ikvept per nosi ir iskvept grizus i ta puse per burna.      galima ir kas antra pasisukima.
Zr. kaip intensyviai darai..
O skausmai raumenyse visada atsiranda, jei jiems tai neiprastas darbas. Svarbu apskaiciuoti savo galimybes ir daryt tiek, kiek isgali ir kaip isgali. nugara t.b. tiesi butinai. Na, o kas turit kokiu stuburo traumu ar slanksteliu isvarza tartis su daktaru, nes as kiekv. situacijos nezinau.. mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirvyte @ 2008 04 23, 16:21)
Aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ner uz ka... kiek ismanau, tiek padedu...nors pati sonines pardavinet galeciau! Kaip sakoma, batsiuvys be batu ir...kazkaip ten toliau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 05 04, 17:26)
Sveikutes! as taip pat turiu tos bjaurybes sonines nemazai  verysad.gif  bet dabar intensyviai stengiuos lankytis treniruokliu salej, ir treneris parode man pratimuka, cia jau apkalbetas, lankstymasis i sonus. As pasiemu 3kg hanteliukus, atsistoju taip kad kojos peciu plotyje ir krypuoju kaip pingviniukas - viena ranka nuleidziu zemyn, kita keliu link pazastu, ir i kita sona taip  biggrin.gif i kiekviena sona po 15kartu ir po 4 priejimus darau. stengiuosi kiekvienos treniruotes gale ta daryt.  ir zinokit mazeja, traukiasi, ta nelemtoji sonine  thumbup.gif
taigi manau truputi kantrybes, siek tiek laiko ir galima bus jos visai atsikratyt!  4u.gif

QUOTE(Spinduliux @ 2007 05 29, 12:50)
As kazkada labai efektyviai sonines atsikraciau bodyflex pagalba. Yra keletas pratimuku, kurie tikrai intensyviai degina riebaliukus nuo tos vietos. ir per trumpa laika, na mazdaug gal per menesi, jei darai 2 k. per diena. Reiks vel prisiminti viska is naujo.

Sveikutes,

drinks_cheers.gif Pratimukai su hanteliais +bodyflex+masazai. Geriausias budas atsikratyt sonines, bent man tai labai padeda. thumbup.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temutę ir išsirinkau keletą manau kabai veiksmingų pratimėlių. Ačiū Jums 4u.gif Man, taip pat, kaip daugelis ir minėjo - su liemeniu viskas tvarkoje, nes reguliariai sportuoju, bet vat kai po ketvirto vaikelio užsidėjo "gelbėjimosi ratas", tai niekaip man nepavyksta jo ištirpdyt doh.gif Kibsim į darbą biggrin.gif Beje, sako, jog užsiiminėjant reguliariai joga taip pat svoris krenta...
Atsakyti
QUOTE(sagan @ 2008 04 29, 20:19)
Perskaičiau visą temutę ir išsirinkau keletą manau kabai veiksmingų pratimėlių. Ačiū Jums 4u.gif Man, taip pat, kaip daugelis ir minėjo - su liemeniu viskas tvarkoje, nes reguliariai sportuoju, bet vat kai po ketvirto vaikelio užsidėjo "gelbėjimosi ratas", tai niekaip man nepavyksta jo ištirpdyt doh.gif Kibsim į darbą biggrin.gif Beje, sako, jog užsiiminėjant reguliariai joga taip pat svoris krenta...

Saunuole, mamyte, kad su keturiais vaikiukais dar turi laiko sportuot. Tikrai pagirtina! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 04 30, 12:33)
Saunuole, mamyte, kad su keturiais vaikiukais dar turi laiko sportuot. Tikrai pagirtina! mirksiukas.gif

blush2.gif Kad kitaip negaliu, man daug sunkiau būtų nesportuoti...Dėkui už gerus žodžius mirksiukas.gif
Atsakyti