esu siek tiek "apsviesta" apie sporta , tai zinau kad daugumai moteru darant specialius pratimus sonams (na pvz. atsistojus, kojos peciu plotyje ir su 1kg svareliu laknstaisi i viena ir kita sona) , jie kaip tik pradeda augti, nes ten pradeda formuotis raumuo ir sonai padideja. tai geriausiai juos "tirpdo" presui skirti pratsimai, kojoms, nes tuo metu juda ir sonai. labai geras pratimukas: kai kilnojat kojas kabant, tai pabandykit jas pakilnot i sonus
QUOTE(Garbane` @ 2008 03 18, 17:53)
labai geras pratimukas: kai kilnojat kojas kabant, tai pabandykit jas pakilnot i sonus
reiks pabandyt sita
o siandien per aerobikos treniruote pagaliau labai gera pratima parode
atsiguli ant sono, kojos sulenktos, apatine ranka istiesta staciai ant zemes, kita - uz galvos. Keliesi sonu ir su sulenkta ranka bandai pasiekti klubus, o toji ranka, kuri ant zemes, tai jos alkune remiesi besikilnodama.
na tikiuosi aiskiai paaiskinau pratimas tikrai gerai itempia soninius raumenis
Aš dėl tų lėkčių. Šiandien buvau megos senukuose kaune tai jų yra - kainos : apie 14, 17 ir 60 litu. Vienu žodžiu visokiu.
vilniuj ,ukmnerges senukuose siandien maciau ,kad yra leksciu po 14
Nusipirkau ir as ta lekste sukinetis. (Megos Senukuose - 14.90) Pasisukinejau. Smagu visai. Tik man rodos, kad soninei nelabai pades, nes ne ta vieta juda. Bet ziuresim kas bus
Noriu paklausti jau isbandziusiu lekstes. Koks poveikis, kiek sukudot?
yra pratimai ivairus,pvz lankstytis su svoriais i sonus,bet nugara paskausta,poto lankas,atsigulus ant sono kilnotis i virsu ir t.t. ir panasiai,gal jau pradesiu nuo ryt
Teko studijuot kk, tai galiu pasakyti, kad vienas is pigiausiu ir efektyviausiu budu - apsizergti suoliuka, susirast sluotkoti (kad nebutu per trumpas), uzsideti ant sprando, smakra iremt i krutine ir suktis kairen - desinen. Tik svarbu,k kad NUGARA BUTU TIESi. Pradziai kokias 3 serijas po 30 posukiu, o veliau didinti. AIsku, priklauso nuo fiz.pajegmo, galit ir po daugiau.
A, nepaaiskinau, kodel. Darant virsuj pamineta pratima atsistojus ar mankstinantis ant tos lekstes, dirba ir slaunu, ir sedmenu, ir pilvo raumenys. O atsisedus ant suoliuko (tinka ir siaura kede, bet reikia, kad padeti fiksuotu keliai), pagrindinis kruvis tenka istriziniams pilvo raumenims, taigi, butent ten, kur yra musus nemalonioji sonine..
QUOTE(ciaramashka @ 2008 04 18, 13:36)
A, nepaaiskinau, kodel. Darant virsuj pamineta pratima atsistojus ar mankstinantis ant tos lekstes, dirba ir slaunu, ir sedmenu, ir pilvo raumenys. O atsisedus ant suoliuko (tinka ir siaura kede, bet reikia, kad padeti fiksuotu keliai), pagrindinis kruvis tenka istriziniams pilvo raumenims, taigi, butent ten, kur yra musus nemalonioji sonine..
o gal vertetu vietoj sluotos nusipirkti kokia sunkesne lasda, na tokia kuri buna sporto klubuose, nes sluotkotis juk labai lengvas....
QUOTE(Vilmaite @ 2008 04 22, 09:39)
o gal vertetu vietoj sluotos nusipirkti kokia sunkesne lasda, na tokia kuri buna sporto klubuose, nes sluotkotis juk labai lengvas....
Cia esme ne sluotos svoryje, o tame, kad saziningai 90 laipsniu amplitude posukius darytumete.