Tai vat as pavarciau ir neemiau ,neisivaizdavau koks jis turi buti ,bet tas tai nepatiko
Nusipirkau lanką. Žiūrėsim, kas bus
Panos, kuri galėtumėt nupirkti man tą lėkštę ir atsiųsti paštu, parašykit až
O as kazkur skaiciau, tik dabar tikrai neatsimenu, kad disko sukimas kenkia, lyg tai gimda gali nusileisti, vienu zodziu tik isidemejau, kad
QUOTE(Vlastimila @ 2008 03 08, 11:05)
O as kazkur skaiciau, tik dabar tikrai neatsimenu, kad disko sukimas kenkia, lyg tai gimda gali nusileisti, vienu zodziu tik isidemejau, kad
Vadinasi reikia daryti tuos pratimukus kurie temos pradžioj aprašyti
Sveikos
gal kas bandet AB rocket treniruokli, visiems pilvo raumenims,
http://www.topshop.l...tview&pid=54806
pamaciau per tv, galvoju gal neblogas, ypac del to, kad sportuojant neskaudetu nugara.
gal kas bandet AB rocket treniruokli, visiems pilvo raumenims,
http://www.topshop.l...tview&pid=54806
pamaciau per tv, galvoju gal neblogas, ypac del to, kad sportuojant neskaudetu nugara.
Dar vienas reklaminis triukas, tik 5 min ir jau idealus pilvukas. Taip taip kurgi ne, jei uztektu tik 5 min tai visi butu su graziais pilvukais. Jau vie tas faktas, kad ten reikia rankomis laikytis, atrodo nesamone.
Jei skauda nugara vertetu geriau isigyti spec. dirza ar korseta, kuris ja suspaidzia. O siaip mano nuomone apie visokius tokius tv-shopo treniruoklius prasta. Juokingas asakyma, tik 5 min:)
Jei skauda nugara vertetu geriau isigyti spec. dirza ar korseta, kuris ja suspaidzia. O siaip mano nuomone apie visokius tokius tv-shopo treniruoklius prasta. Juokingas asakyma, tik 5 min:)
nereikia ten rankomis laikytis, galima istiesus i prieki mankstintis, ir manau kad geriausia butu mankstintis is pradziu po 5 min per diena, veliau 7, 10 ir t.t.
treniruoklis
Kur as sportuoju, saleje yra ne toks bet panasus, tai man jis labai patinka labai lengva su juo daryti atsilenkimus, o kas liecia del 5 min, tai as ir is pradziu kokias 5min su juo darydavau atsilenkimus, paskui ilginau, dabar jau ir 20 min
Matau tikrai pasikeitimus, tik kad po nestumo visas pilvas strijom isejo ir tokia kaip garbanota odyte gavos, tai jau niekada nebeturesiu grazaus pilvuko
Kur as sportuoju, saleje yra ne toks bet panasus, tai man jis labai patinka labai lengva su juo daryti atsilenkimus, o kas liecia del 5 min, tai as ir is pradziu kokias 5min su juo darydavau atsilenkimus, paskui ilginau, dabar jau ir 20 min
Matau tikrai pasikeitimus, tik kad po nestumo visas pilvas strijom isejo ir tokia kaip garbanota odyte gavos, tai jau niekada nebeturesiu grazaus pilvuko
QUOTE(Sommer @ 2008 03 14, 23:01)
Sveikos. Norėjau paklausti,ar nesate bandžiusios to vibruojančio diržo,tipo "VIBRA TONE",ar panašaus?Girdėjau,kad reguliariai naudojant,apimtis tikrai sumažina ir "celiuliozę" išsklaido.
Pagalvojau,nu juk masažas,trynimai daro gi tą patį????/
Pagalvojau,nu juk masažas,trynimai daro gi tą patį????/
Drauge turi drugeli, ta kur anksciau reklamavo. Bet man jis nepatiko, nes labai nemaloniai drebina, atrodo, kad elektra krecia Gal ilgiau panaudojus galima priprast bet pirma karta uzsidejus
QUOTE(Krirma @ 2008 03 15, 12:19)
Drauge turi drugeli, ta kur anksciau reklamavo. Bet man jis nepatiko, nes labai nemaloniai drebina, atrodo, kad elektra krecia Gal ilgiau panaudojus galima priprast bet pirma karta uzsidejus
Sporto salėj mane daugiau krečia..
O bent efektyvumas koks yra????