Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

Jei kas norit galiu nupirkti klaipedoj, idet i autobusa ir atsiusti? mirksiukas.gif gi nesunku padet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2008 02 21, 09:58)
labas  smile.gif  as gavau Kaune akropoly

pačioj maximoj ar kurioj nors sporto parduotuvėj? ir aš to daikto labai ieškau rolleyes.gif
Atsakyti
labuka,

as cia ne i tema paklausiu ax.gif visitke lekstes nerandu, bet reikes uzklausti darbuotoju gal rimtai atsius is kitur.. thumbup.gif
tai va del ko as 4u.gif kaip isideti paveiksliuka ar nuotrauka, nerandu as niekur per kur ieiti ir kaip ideti, lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratikas3 @ 2008 02 22, 11:33)
labuka,

as cia ne i tema paklausiu ax.gif  visitke lekstes nerandu, bet reikes uzklausti darbuotoju gal rimtai atsius is kitur.. thumbup.gif
tai va del ko as 4u.gif  kaip isideti paveiksliuka ar nuotrauka, nerandu as niekur per kur ieiti ir kaip ideti,  lotuliukas.gif  blush2.gif

Tikrai ne i tema lotuliukas.gif Na tai ten prie "mano nustatymai" eik, ir yra kairej toks punktelis avataro nustaymai ar kas panasaus, nu ir ten spaudi browse ir ikeli 4u.gif Nezinau ar tik suprantamai parasiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos! Noriu paklausti tikrai darančių tuos pratimus - šoninė dingsta ar tik stangrėja? Pas mane padėtis dar nėra labai komplikuota, tad nenorėčiau pradėti daryti pratimų, kurie tik paryškintų šonus.. iš karto ačiū smile.gif
Atsakyti
lanka sukt su pasunkinimus ra su gumbiukais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jkrista @ 2008 02 22, 10:32)
pačioj maximoj ar kurioj nors sporto parduotuvėj? ir aš to daikto labai ieškau  rolleyes.gif

pacioj maximoj gavau smile.gif
Atsakyti
Vilniuj SENUKUOSE Ukmerges g. vakar maciau yra tu leksciu,kaina 55lt
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 02 27, 10:32)

As uz 16,99 pirkau. tavo bus kazkuo ypatingas g.gif smile.gif
Atsakyti
na tiesa pasakius as jo nepirkau ,pavarciau ir atgal padejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 02 27, 09:32)