Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

Siandien senukuose uzklausiau tos lekstes ,tai sake vos gaunam ,jas iskart isperka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 02 18, 15:14)
Siandien senukuose uzklausiau tos lekstes ,tai sake vos gaunam ,jas iskart isperka smile.gif

ar tik ne supermamos jas išperka lotuliukas.gif
Atsakyti
saunuoles supermamos thumbup.gif
sportuokim, sportuokim fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 02 18, 16:14)

Mjo, blogai analitikai užprognozuoja kiekius šių lėkščių g.gif

O žinokit tkrai eblogai, man po jau daugiau nei dvieju mėn nebėra jau tokios ryškios šoninės. Tiksliai cm nematavau kiek sumažėjo (dabartiniai duomenys 92 - 68 - 96, ugis 183 cm) tačiau ryškiai jaučiasi kad linija pagriežtėjo, imtymiomis minutėmis, kai MB mane suriečia į šoną, jau nebesimato to "lašinuko", kuris susistumia į ringes.. thumbup.gif

Tai vat, sukimes sukimes smile.gif bent po pora kartų per dieną tikrai duos rezultatų rolleyes.gif
Atsakyti
nerandu as tos lekstes niekur cry.gif cry.gif help.gif surrender.gif
Papildyta:
QUOTE(juratikas3 @ 2008 02 19, 10:49)
nerandu as tos lekstes niekur  cry.gif  cry.gif  help.gif  surrender.gif

niu tikrai supermamytes visas lekstes ispirko g.gif o gal ant paprastos pasisiukti biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratikas3 @ 2008 02 19, 10:51)
Papildyta:
niu tikrai supermamytes visas lekstes ispirko  g.gif o gal ant paprastos pasisiukti  biggrin.gif  lotuliukas.gif

BIJAU, KAD GALI BLOGAI BAIGTIS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratikas3 @ 2008 02 19, 09:51)
Papildyta:
niu tikrai supermamytes visas lekstes ispirko  g.gif o gal ant paprastos pasisiukti  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Kokiam mieste ieškai?
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
Nusipirkau ir aš tą lėkštę ax.gif O sakykit,kiek laiko reikia suktis?Po kiek minučių sukatės jūs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo x failai: 20 vasario 2008 - 21:31
QUOTE(liutuke.m @ 2008 02 20, 17:48)
Kokiam mieste ieškai?

liaba mirksiukas.gif

vilniuje, ziurejau ir akropoli kt. maxsimose ir senukose, niu nera doh.gif g.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(juratikas3 @ 2008 02 21, 09:53)
liaba  mirksiukas.gif

vilniuje, ziurejau ir akropoli kt. maxsimose ir senukose, niu nera  doh.gif  g.gif

labas smile.gif as gavau Kaune akropoly
Atsakyti
Aš irgi Vilniuje visur ieškojau, bet neradau verysad.gif
Gal kaunietės galėtų atsiųsti? bigsmile.gif
Atsakyti
Atsiusciau, bet nesu kauniete verysad.gif senukuose pasiulykit, kad atveztu, na, uzsisakykit. juk klientu noras pardavejui istatymas g.gif
Atsakyti