Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

Jei kuri Vilniuje pamatysite pirkti sukimosi lėkštę - duokit žinią 4u.gif
Atsakyti
Kaune jei kas pamatytų taip pat duokit žinią 4u.gif vyras žiūrėjo savanorių maximoj (nebuvo), taip pat Megos senukuose nėra doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, pries savaite diska pirkau akropolio maximoj Kaune. 16,99.
Savanoriu maximoj buvo vienas. bet cirkas su juo atsitiko. kai nusinesiau prie kasos, nerado kainos ir nepardave. sako, ar tikrai jum reikia bigsmile.gif sakau, jei perku, tai reikia. bet gavosi taip, kad vistiek nepardave doh.gif
siais laikais buna ir taip - preke yra, o nusipirkt neduoda.

Papildyta:
pamirsau pridurt, kad man diskas su magnetukais. jie kazkokius taskus masazuja sukantis. sekmes ieskant disko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2008 02 13, 23:28)
Sveikutes, pries savaite diska pirkau akropolio maximoj Kaune. 16,99. 
Savanoriu maximoj buvo vienas. bet cirkas su juo atsitiko. kai nusinesiau prie kasos, nerado kainos ir nepardave. sako, ar tikrai jum reikia  bigsmile.gif  sakau, jei perku, tai reikia. bet gavosi taip, kad vistiek nepardave  doh.gif 
siais laikais buna ir taip - preke yra, o nusipirkt neduoda.

Papildyta:
pamirsau pridurt, kad man diskas su magnetukais. jie kazkokius taskus masazuja sukantis. sekmes ieskant disko  mirksiukas.gif

Vat šitą diską maniškis kažkada matė, o kai nuvažiavo pirkt jau nebebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Radau clap.gif Megos Rimi, prie sporto prekių apatinėj lentynoj taip užslėpti, dviejų dydžių mirksiukas.gif dabar jau sukiosiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas merginos 4u.gif

Pasiskaiciau as Jusu pokalbius ir as vel uzsidegiau pasportuoti

thumbup.gif showoff.gif tik nezinau ar ilgam blush2.gif

nes dar gerokai pries Naujus, uzsikreciau body fleksu, niu man patiko, kokius 2 men, po 20-25 min. kiekviena diena kaip sakoma bodyfleksinausi thumbup.gif , bet gal ne teisingai ar per mazai tai dariau, rezultatas buvo nezymus ax.gif bet patiko, reiketu vel pradeti pioneers.gif uzima tikrai ne daug laiko ir nuotaika siaip faina buna thumbup.gif
ir toliau, vyras per kaledas, po eglute pakiso treniruokli, elipsini santa2.gif assa.gif
nu ir ka Jus galvojate, atrodo faina usilipk per koki filma, pvz, nekviesta meile ar pan. ir pavaryk tu ta pusvalandeli, tai ne vistiek kazkoks tinginys sedi dusioj doh.gif blush2.gif blush2.gif biggrin.gif uzeina noras uzlipi, ir taip nestabiliai ir gaila pinigu stovi tas treniruoklis ir akis bado, tai kai sazine ar noras uzplaukia tai prisiverti savo subinioke uzkelti flirt.gif nu geda juodai ir pykstu ant saves kad tokia fool.gif blush2.gif ax.gif rolleyes.gif o tie lasinukai ir taip negraziai atrodo, bet anksciau kazkaip nebuvo to gelbejimo rato, kaip paskaiciau forume, nu tikrai, darbas pasikeite, dabar grinai sedima, kai ateini i ofisa 7.45 tai uzpakaliuka tik 17.00 pakeli....va tau ir rezultatas blink.gif

dabar ir pabandysiu pasisukineti tik reikia nusipirkti, vistiek nebrangus!!!!
Atsakyti
liutuke.m , sukis, sukis thumbup.gif kad tik rezultatas butu smile.gif

man kaip nukrito tie 2 kg. per du menesius, taip ir ne is vietos daugiau. g.gif o reiktu dar kokiu 5 atsikratyt.

juratikas3, gerai pastebejai, kad gelbejimosi ratus uzsidejom nuo sedimo darbo. Bet ka daryt? nelakstysi gi darbe doh.gif belieka nevalgyt schmoll.gif bet ir tai neiseina... norisi gi...
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2008 02 15, 14:07)
liutuke.m , sukis, sukis  thumbup.gif  kad tik rezultatas butu  smile.gif

man kaip nukrito tie 2 kg. per du menesius, taip ir ne is vietos daugiau.  g.gif  o reiktu dar kokiu 5 atsikratyt.

juratikas3, gerai pastebejai, kad gelbejimosi ratus uzsidejom nuo sedimo darbo. Bet ka daryt? nelakstysi gi darbe  doh.gif  belieka nevalgyt  schmoll.gif  bet ir tai neiseina... norisi gi...

jo ka tik sociai pavalgiau pietu ir tai bendradarbis atveze, nu siaubelis.....pakelkit kas mane nuo sios kedes biggrin.gif essen.gif gathering.gif 000164.gif nail.gif help.gif
Atsakyti
Sukuosi sukuosi lotuliukas.gif bet greit galva apsvaigsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 02 15, 18:06)
Sukuosi sukuosi  lotuliukas.gif bet greit galva apsvaigsta  verysad.gif

Tai galvos nereik sukinti, tiesiog isivaizduoji kad laikai rankose lazdą ir sukiesi. galvaa šiame procese menkai dalyvauja lotuliukas.gif Man po intensyvaus liemens sukimo tik paširdžius paspaudžia, matyt oro mažoka, tai antrą intensyvų sukimąsi galiu daryti tik erai pakvėpavusi po kokių 20 min.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Koarlete @ 2008 02 16, 21:34)
Tai galvos nereik sukinti, tiesiog isivaizduoji kad laikai rankose lazdą ir sukiesi. galvaa šiame procese menkai dalyvauja  lotuliukas.gif  Man po intensyvaus liemens sukimo tik paširdžius paspaudžia, matyt oro mažoka, tai antrą intensyvų sukimąsi galiu daryti tik erai pakvėpavusi po kokių 20 min..  rolleyes.gif

Tai kad vat man patinka pasisukioti ir šiaip aplink lotuliukas.gif o jei normaliai sukuosi tai viskas čiki drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 02 17, 13:03)
Tai kad vat man patinka pasisukioti ir šiaip aplink  lotuliukas.gif o jei normaliai sukuosi tai viskas čiki  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif Tai jo smagu prisiminti vaikystę.. drinks_cheers.gif
Atsakyti