Įkraunama...
Įkraunama...

"Šoninė"

Sveikutes! As jungiuosi prie jusu,turiu ta bjaurybe riebia sonine,tai nuo siandien pradejau krypuoti ir prisedineti kaip rase Skorpione( siaubingai sunkus darbas!).Tikiuosi,rytoj is lovos islipsiu biggrin.gif
Sekmes visoms!
Atsakyti
As ir nuo vakar pradejau, tai siandien vos pajudu...O kazkada laisvai po 50 tokiu prisedimu padarydavau..
Atsakyti
50 ? ? ? !!!Oho! Tikiuosi ,kad greit pasieksi savo ankstesnius rezultatus. As vakar vos 15 padariau,tai siryt buvo oi kaip nesaldu,nezinojau pro kuria puse ir kaip is lovos islipt. bigsmile.gif Siandien tai planuoju 20 (jei gausis),taip po truputi ir didinsiu. Tai ka, pirmyn showoff.gif ! Iki kito susirasymo!
Atsakyti
Tai va, as ir dabar tik po 20 padarau...o kita diena kaip meskute vaisktau...
Atsakyti
O as tai perskaiciau visa temele ir issirinkau apie 10 pratimu ir dabar kiekviena vakara darau po 3 serijas, be to sio menesio paneleje yra neblogu pratimuku 4u.gif
Atsakyti
O ydomu ar padeda lanko sukimas sumažint šoniukus tuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daigga @ 2007 06 05, 16:44)
ziurek, o gal tu galetum kaip nors ta knygute ikelt, na nufotografuot ar nuskenuot  4u.gif  manau daugeliui tai labai padetu  thumbup.gif  zinoma, jeigu nebtu per daug sunku  blush2.gif

Na tikiuosi, kad pades. Siaip visa temele yra apie bodyflex supermamoj, pasiieskokite. pati dar nebandziau, niekaip neprisiverciu.
tik va neiseina ikelti foto, nelabai moku blush2.gif
Atsakyti
sonai mano pati didziausia problema doh.gif
Atsakyti
reik ir man skorpiones pratumuka pabandyt smile.gif
Atsakyti
ar aš kažką ne taip darau man nuotų krypavimų į šonus stuburas skauda
Atsakyti
o jus daot pilnus (kai atsiguli, kojas sulenktos ir su alkunem pasieki kelennus) ar ne (kai tik iki puses susirieti)?? girdejau, kad tokie pilni, kai lieti alkunem kojas, lb kenkia nugarai ir t.t atsikisa griauciai, panos..mano drauge net rode...pamacius, nebdarau taip schmoll.gif verysad.gif darau tuos iki puses, nes sveikiau ax.gif nors pamenu, mokykloj draydavom pilnus..bet ten tokie laikai budavo lotuliukas.gif niekas nieko nezinodavo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
na dabar darau toki viena pratima kuri kazkas cia buvo parases sioje temoje, bet man tik 12 metu, ir ta jusu " sonine " man irgi matosi, o nepakenks jeigu sportuoju?
Atsakyti