Užuojauta Justuko tėveliams... Dieve, kaip baisu...Matyt, niekada nesuprasiu, kodėl atima tokius mužuliukus...kodėl leidžia jiems gimti, o po to atima . Laikykitės.
uzuojauta mamytei. skausmas apvalo siela ir paruosia naujiems zingsniams.
uzuojauta begalinio skausmo valanda....ner baisesnio dalyko uz tai, kad tenka tevams laidoti vaikucius...
didžiausia užuojauta Justuko tėveliams.Stiprybės jūms tokią sunkią valandą.
Kokia baisi nelaime net neisivaizduoju koks tai turetu buti skausmas uzuojauta Justuko teveliams
NUOSIRDI UZUOJAUTA JUSTUKO TEVELIAMS TOKIA NEAPSAKOMAI SUNKIA NETEKTIES IR SIELVARTO VALANDA.STIPRYBES JUMS TEVELIAI IR LAIKYKITES VIENAS KITO KUO ARCIAU .... DAUGIAU KASKA ..LABAI SUNKU PASAKYTI
2006M RUGSEJUKU MAMYTES
2006M RUGSEJUKU MAMYTES
Skaudi ir nepaaiškinama netektis... Užuojauta tėveliams.
greit apskriejo ši žinia, nori ar nenori, visame forume.. Belieka palinkėti stiprybės mamytei ir tėveliui, seneliams.. Vyras užsiminė apie šią nelaimę, iš giminaičių sužinojo, sutapimas.. Sakė mamytei sunki būklė dabar, ramina kas gali..
O aš, nors ir nepažinojusi šitos šeimos, verkiu visą rytą ir keikiu likimą..
O aš, nors ir nepažinojusi šitos šeimos, verkiu visą rytą ir keikiu likimą..
uzjauciu..labai uzjauciu mazojo angeleleio tevelius.... zodziai beprasmiai, bet gedim kartu su jumis....
Sergu as liudesiu...
Ir nepaguoda laikas man.
Jo nemalsina dienos,menesiai..net metai
Kuriu deja,negalima atsukt atgal.
Sergu as liudesiu..
Kiekviena sypsni saugau,
zodeli,asara... giliai savy..
Sirdele liudi ilgis,myli
ANGELA...laikyta kazkada gleby..
Stiprybes tevelams ir ramybes musu angeleliui Justukui
Ir nepaguoda laikas man.
Jo nemalsina dienos,menesiai..net metai
Kuriu deja,negalima atsukt atgal.
Sergu as liudesiu..
Kiekviena sypsni saugau,
zodeli,asara... giliai savy..
Sirdele liudi ilgis,myli
ANGELA...laikyta kazkada gleby..
Stiprybes tevelams ir ramybes musu angeleliui Justukui
QUOTE(JUSTE* @ 2007 08 21, 00:38)
Labas mamukai, net nezinau nuo ko pradeti... man plysta sirdele ir nezinau ar beuzmigsiu sia nakti, nezinau kaip bereikes gyventi... nebeturim mes savo aukselio, savo angelelio, paliko jis mus liudeti su teveliu. nezinau kaip toliau gyventi, siadien 19 val uzspringo Justukas obuoliuku... gaivinom 1,5h bet nieko greitoji negalejo padeti.
DIDELE DIDELE UZUOJAUTA JUSTEI IR JUSU VISAI SEIMAI, DIDELES STIPRYBES.
Perskaiciau ir apsiverkiau, nes panasi situacija buvo atsitikusi ir musu dukrytei, ACIU DIEVUI mes ja isgelbejom, o maniau ,kad prarandu ja...
Mamukai saugokite savo vaikus kaip didziausia turta