Įkraunama...
Įkraunama...

Justukui atminti

QUOTE(Kristin @ 2008 11 01, 21:43)
Veliniu zvakele Justukui wub.gif
user posted image

As taip pat noriu uzdegti zvakele ir prisijungiu verysad.gif
Atsakyti
ir mes norim uzdekti Justukui zvakele verysad.gif

user posted image

Atsakyti
Uzuojauta teveliams. 4u.gif
Atsakyti
Dieve kaip baisu, dar pries puse metu perskaicius sia liudna Justuko istorija pagalvojau, neduok Dieve, to patirt niekam. Baisu ir graudu, net pagalvojus verysad.gif Mano maziukui jau 1.4 menesiai, pries menesi jis buvo uzspringes taip pat obuoliuku, labai issigandau, pasimeciau, gerai, kad uosve buvo salia, ji istrauke is burnos ta dideli kasni, visa laime, viskas baigesi gerai. Vakar mazasis sedejo man ant keliu ir valge sokolada, tik pamaciau kad springsta, Dieve kaip issigandau, rankos drebet pradejo, puoliau purtyt ir per nugaryte trankyt, kisau pirstukus i burnyte, bet ten nieko neradau, vyras is kito kambario atbego, jis ir pasimete,po biski pradejo mazasis atgaut kvapa, ir verkt issigandes. Aciu Tau Dievuli, kad neatemei jo is musu. Po to visa valanda verkiau apsikabinus savo mazuti ir dekojau Dievuliui. Labai baisu, stiprybes mamytei, netekusiai savo angelelio verysad.gif
Atsakyti
labai graudi istorija, net asaros riedet pradejo....didele uzuojauta...
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2008 12 29, 00:31)
Mano maziukui jau 1.4 menesiai, pries menesi jis buvo uzspringes taip pat obuoliuku, labai issigandau, pasimeciau, gerai, kad uosve buvo salia, ji istrauke is burnos ta dideli kasni, visa laime, viskas baigesi gerai.

na mes abu su vyru medikai tai pasimetimas buvo gal kiek mazesnis, pries akis iskilo tik veiksmu planas,kojos, rankos pradejo drebeti ir issigandau tuomet kai pamaciau jog nieko nebegalim padaryti, jog kasnis uzstriges trachejoje...
Tad dabar visiem sakau, butinai pasisikaitykit, pasidomekit ka daryti tokiu atveju, neduok Dieve kad prireiktu, bet geriau jau tvirtai zinoti kaip elktis istikus tokei situacijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSTE*: 15 sausio 2009 - 18:40
Justyte, pati dabar auginu tokio amziaus dukriuka.... Tavo ivykis manyje pasejo daug baimiu, nesvarbu, kad man vaikiukas ketvirtas. Gedejau kartu su visom tavo vaikelio, tesiilsisi jis ramybeje, Dievo angeliukas/ pranasas. Gal gali daugiau pasakyti, ka daryt, kai mazius uzsprinksta? Atsiprasau, jei tau per daug skaudu- tylek, nieko nesakyk. Tik parduotuvej prie manes vaikiukas paspringo saldainiu o mano maze neseniai paspringo dziuveselio kasniu- o as nezinojau ka daryt, supanikavau,,, verysad.gif
Atsakyti
Nuosirdziausia uzuojauta JUSTE verysad.gif
Dabar skaitau ir kazkol manau,kad mes gimines.Kai pagimdziau savo maziuka dede pasake,kad mano giminaites sunelis Justinas S... uzspringo kukuruzu. Greiciausiai klystu, bet per velines buvom Moletu raj. I... kaime.kapinese,aplankem ir mazaji Justuka verysad.gif
Po to dedes pasakymo,paniskai bijau , kad maziukas neuzspringtu.
Stiprybes Jums..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gino: 06 kovo 2009 - 12:39
Stiprytbes teveliams !
Atsakyti
stiprybes jums
Atsakyti
Užuojauta teveliams
Atsakyti
Uzuojauta teveliams verysad.gif verysad.gif Stiprybes 4u.gif
Atsakyti