manasis irgi ciulpe kokia savaite, paskui kaisiot liezuvuka pradejo ir po keliu dienu jau dantukus turejom
maniskis savite ciulepe, po to atsibodo ir pradejo liezuvi kaisioti, manau kad cia nieko tokio, tiesiog vaikai atranda save
QUOTE(DianaL @ 2009 06 01, 00:49)
Maniske taip elgesi, todel kad dantukai dygo, tai dare kokias 3 dienas, o poto islindo dantukas
Gal ir maniskiam jau dantukai kalasi, kad ciulpia apatine lupa, jau butu pats laikas jiems kaltis pastaruoju metu dar isigudrino ispusti lupas i prieki, atrodo kaip bezdzioniukas
Kazkaip nepastebejau, kad ciulptu lupa... uztat kumsciai is burnos neislenda tutes kadangi neima, tai kumstukas geriausias draugelis
mano maziukas irgi ciulpia apatine lupa,bet jau turbut dantukas greit bus nes dantenos labai istinusios
mano mazasis nuo kokiu 5-6 men kokias 2-3 savaites lupyte pakandes buvo, bet su laiku nustojo. o dabar kai turim viena dantuka apacioj, tai buna isvercia liezuviuka ant sono
QUOTE(Raselelyte @ 2009 06 01, 13:26)
Kazkaip nepastebejau, kad ciulptu lupa... uztat kumsciai is burnos neislenda tutes kadangi neima, tai kumstukas geriausias draugelis
pas mus lygiai tas pats, o kai pabandau vietoj kumstuko tutika duot, tai ji supyksta, spjauta lauk tute ir vel kumstukas i darba
Manoji jau keletya dienu kaip apatine lupa kandzioja. Laukiam dantuko nes nei vieno dar neturime
Mano didzkis taip itraukdavo apatine lupa, kad niekaip neidavo istraukti. Taip koki menesiuka, o paskui nustojo ir po siai dienai neitraukia daugiau. Laikinas dalykas
siuo metu, tai labiau ne lupa kandzioja, o liezuvi kisa, jau pradedam vadinti mazaja gyvaciuke kuris aplinka tyrineja su liezuviu