Ciulpia ir labai graziai atrodo tuomet
jo mūsų mažiukai mažieji atradėjai, mano mažoji irgi čiulpia apatinę lupyte darydama oro bučinukus
Mano mažylis taip pat čiulpia apatinę lupytę, bet manau, kad tai nebepasikartos išdygus pirmiesiems dantukams. Todėl labai to ir nesureikšminu.
Maniškė irgi čiulpia, ir šiaip nuolat pakandus apatinę lūpą laiko, nors ir turi jau 2 dantukus apačioje
Mes irgi vienu momentu vsi pakasdavom apatine lupyte bet tai truko tik kol auginom pirma dantuka dabar kai sulaukem antrojo taip daro vis reciau
maniškis 11 dantuką sulaukėm bet dar apatyne lupą čiulpe 2 gal jis taip nusiraminą nes soskės nečiulpe
mano klecka ir ciulpia apatine lupyte, jau taip juokingai atrodo as kazkaip galvojau, kad gal jau cia dantukai? o ju kaip ner taip ner, o lupyte vis dar ciulpia
ir mano maziukas ciulpia apatine lupyte.net galeciau sakyti isikandes laiko, nes dantuku net 6 .
kada atpras?
kada atpras?
maniske vienu metu ciulpe,bet dabar nepastebiu,dazniau lizuvi iskisa dabar,o dantuku dar neturi
Dukryte buvo pradejus ciulpti apatine lupyte kai buvo 4 men., bet po kokios savaiteles uzmirso. Kazkaip labai juokingai tai atrodydavo.