Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulpia apatinę lūpą

QUOTE(paulauskaite @ 2008 05 04, 18:28)
mano sunelis,irgi pastebejau ciulpia apatine lupa,bet pries savaite ir virsutine pradejo ciulpt,as kazkaip nepergyvenu,nes man labai grazu ir juokinga  biggrin.gif ,o gal cia tikrai pries dantuku dygima smile.gif,nekantrauju kada pasirodys nors vienas dantukas  4u.gif

pas mus irgi tokia įdomi evoliucija - išpradžių čiulpė viršutinę lūpą, po to apatinę, dar vėliau pradėjo burnoje volioti ležuvį ir jį kramtinėti - oj kaip juokingai biggrin.gif paskutinis pasiekimas sustato lūpas, taip tarsi papulį čiulptų doh.gif Gydytojos paklausiau ar nieko - tik pasijuokė ir konstatavo, kad tikrai nieko biggrin.gif
Atsakyti
MAno sūnutis irgi čiulpe apatinę lūpą ir dar liežiuvuką savo sukinėja ir kramto. Matyt labai skanus. Aš tai galvoju jis tai daro dėl to, kad mes dar dantukų neturim ax.gif
Atsakyti
kazkaip itariu, kad dauguma kudikiu tokius dalykus isdarineja. Mano abi ir lupa ciulpdavo, ir liezuvi kaip kramtoma guma kramtydavo, ir nosi raukydavo, ir dar ojojoi kiek visko.. biggrin.gif Viskas praeina, kuo toliau, tuo 'rimtesnes' veiklos musu atzalos susiras. Ziurek jau vienai rupi rozete isardyti, kita taikosi laidus pagrauzti, paskui mamos drabuzius matuosis ir pas bernus begiot prades verysad.gif Kazkaip labai jau as cia i sona nusivaziavau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažiukas irgi pradėjo čiulpti apatinę lupą rolleyes.gif man tai gražu, nes labai greitai išaugs ir sugalvos kitokių grimasų ax.gif

Atsakyti
musu sunukas ir daznai paslepia savo apatine lupyte bigsmile.gif bet tikrai nemanau, kad cia kazkas negerai ax.gif juk vaikutis turi susipazinti su savim 4u.gif
Papildyta:
musu daktryte ir sake kad tikrai cia nieko blogo rolleyes.gif
Atsakyti
musu leliukas taip pat uzsimano paciulpti apatine lupyte, bet jis jas kaip ciulpia tai visokiom madom maivytis pradeda ir ciapsi ir pradeda juoktis lotuliukas.gif
Atsakyti
mano dukryte taip pat apatine arba virsutine lupa itraukia ir ciulpia,taip juokingai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu pupa irgi ciulpdavo apatine lupyte.Mums tai irgi budavo del to juoko, ypac kai ne tik isitraukdavo, bet ir pradedavo žįsti kaip papa... biggrin.gif Taciau tai truko tik kokias 2 savaites.Dabar jau taip nebedaro.Randa geresniu skanestu - merliuka koki pasigauna, ragauja zaisliukus, ar kokia rankove nusitveria kai salia sedi mama ax.gif
Atsakyti
musu irgi ciulpia tik virsutine lupa ir taip juokingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2008 06 04, 11:25)
musu irgi ciulpia tik virsutine lupa ir taip juokingai biggrin.gif

manoji irgi ciulpia virsutine lupa.kaip juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
matyt vaikui patinka tas garselis kuris atsiranda ciulpiant ta lupa g.gif
Papildyta:
nors maniskis dabar netik lupa ciulpia bet ir pirstukus tiek ciauskina susigrudes vos ne iki alkuniu kad net pats poto ziaugcioja bet jam tai patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
pačiulpė ir nustojo. vaikas savo kūną tyrinėja. kol kas per burnytę pažinimas ateina lotuliukas.gif ateis laikas kai ausis atras ir bandys nusirauti biggrin.gif nepergyvenk. įdomūs tie mūsų mažiai
Atsakyti