maniškis irgi kartais pačiulpia, bet čia jo užsiėmimas, kai neturi ką veikti ir būna nuobodu, pvz, kai važiuoja vežime ir nemiega arba kai aš sukuosi virtuvėj, tai stebi mane ir įtraukinėja tą lūpą. dar kad jam būtų linksmiau tai pučia seilių burbulus
Sveikutes Mano mergaite taipat ciulpia apatine lupa,lankomes netgi pas logopede Sake nieko blogo,tiesiog ipras ciulpti lupyte ir tiek.O kam tos papildomos problemos
Mano mazylis irgi ciulpia apatine lupyte. Gal tai pozymis kad dantukai dygsta. Bet labai graziai atrodo kai taip daro.
maze jei neturi ciulptuko,tai apatine lupa irgi ciulpia
Manišikis ir apatinę lūpytę čiulpė, paskui išmoko viršutinę , pramogauja, mokosi ir tiek-nematau nieko blogo
na as nepergyvenau, kad maniskis ciulpe apatine lupa, ypatingai ~4 men. .. Dabar paskaiciau , kad daugelis tai "nurasot" dantims... Is tiesu mums dantukai po menesio intensyvaus ciulpimo ir islindo
sveikos. mano mergytei šeštas mėnuo. čiulpia apatinę lūpą nuo tada kai pradėjo kaltis dantukai. kiek žinau, o tiksliau Vingro knygoj skaičiau, čiulpimas kūdikį ramina, tai, manau, ji taip bando apmalšinti nemalonius pojūčius.
ale čia dar ne viskas. paskutinis "fintas" tai apskritai topinis - rodo liežuvį ir pučia orą
ale čia dar ne viskas. paskutinis "fintas" tai apskritai topinis - rodo liežuvį ir pučia orą
musu irgi itraukia apatine lupa, man net juokas ima, bet jisai taip i dantukus trina, nes apacioj vel patyne dantenos, manau tikrai del dantuku, kazkaip net nebuvo minties galvot kad kazkas negerai jei taip daro, daro reiskia jam patinka
Maniskis irgi ciulpia apatine lupa, ir dar toki gudru veida nutaiso. Labai juokinga
Aš jau ir sunerimus buvau, bet vaikui nuotaika gera - vis 'buf buf' čiulpdamas lūpytę sako, tai kaip ir nusiraminu. Iš pradžiu bandydavau duoti čiulptuką- bet matyt čiulpti lūpą smagiau ir šį išspjauna - tai ir nekišu. Šiandien tarp tų bff bff taip aiškiai rrr pasakė , kad net pagalvojau, gal pasigirdo (ar imanoma kai dar nera dantu?)- bet matyt mokosi savo vardą ištarti, nes vis jam jį kartoju.