Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulpia apatinę lūpą

QUOTE(Kipse1 @ 2007 08 21, 21:11)
Mano maziukas labai megsta ciulpti apatinia lupa, gal kam buvo, ka manote?

Manasis taip zaidzia, kai valgyt nenori irgi taip daro ax.gif
Atsakyti
Mano vaikiukas irgi pradėjo įtraukti apatinę lūpą biggrin.gif man tai labai gražiai ir juokingai atrodo lotuliukas.gif nieko manau, čia baisaus nėra, dauguma vaikų taip daro. Aš irgi taip dariau, nes yra nuotrauką, kurioje aš sėdžiu apatinę lūpą įtraukus ax.gif Ir mano kūdikiėlis taip pat atrodo, net smagu, nes tokiu momentu labai į mane būna panašus ax.gif
Atsakyti
Maniškė irgi ''čiunkia'' apatinę lūpą doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
pastebėjau ir as, kad mano mazis irgi ciulpia apatine lupa, nors mum dar tik 4,5 mėn. ir dantuku dar neturim. o lupyte ciulpia jau beveik 1,5 mėn. ziuresim kaip cia bus toliau. tikiuosi, kad atpras laikui bėgant ir viskas bus gerai. beje buvo tarpas kai pirsto is burnos neistraukia, o dabar tik kartais.
Atsakyti
skaiciau, kad tai normalu, jie tiesiog atranda savo lupa smile.gif
Atsakyti
Manoji ir kuris laikas apatine lupa ciulpia.Bet tiesa sakant nelabai man patinka tas.Man vis atrodo, kad ji valgyt nori, bet pasiulau papuka tai tik supyksta.Ir dar pradejo kandzioti kruti valgydama.Tikiuosi nebus dantukai, nes mum dar tik trys su puse men lyg ir per anksti blush2.gif g.gif
Atsakyti
as irgi pastebejau kelis kartus,kad inirtingai "darbuojasi" g.gif
Atsakyti
uzsiemima turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė @ 2007 12 10, 17:12)
sveikos mamytes,
pastebėjau ir as, kad mano mazis irgi ciulpia apatine lupa, nors mum dar tik 4,5 mėn. ir dantuku dar neturim. o lupyte ciulpia jau beveik 1,5 mėn. ziuresim kaip cia bus toliau. tikiuosi, kad atpras laikui bėgant ir viskas bus gerai. beje buvo tarpas kai pirsto is burnos neistraukia, o dabar tik kartais.

Sunui taip pat 4,5 mėn. Pirma pradėjo pirštą ciulpti. Vis istraukdavau, kad labai nepriprastu. Po to atrado apatinę lūpą, tai kai pirštą ištraukiu - čiulpia lūpą. Kai patraukiu lūpą žemyn, įsikiša pirštą lotuliukas.gif Žodžiu yra poreikis lotuliukas.gif
Nieko baisaus, tik stengiuosi, kad ilgai nemirktų seilėse, kad nepabertų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drasita @ 2007 12 18, 21:00)
Manoji ir kuris laikas apatine lupa ciulpia.Bet tiesa sakant nelabai man patinka tas.Man vis atrodo, kad ji valgyt nori, bet pasiulau papuka tai tik supyksta.Ir dar pradejo kandzioti kruti valgydama.Tikiuosi nebus dantukai, nes mum dar tik trys su puse men lyg ir per anksti  blush2.gif  g.gif

mano broliui 4 men isdygo dantukas mirksiukas.gif taigi gali visko buti smile.gif
o manoji pupa pradejo ciulpt kumstuka arba pirstuka, bet anksciau neciulpe, tai kazin ar jai netruksta artumo g.gif kazkur lyg skaiciau unsure.gif bet ji ir taip ant ranku visada kai nemiega, nezinau, mane neramina kazkodel book.gif
Atsakyti
matau kad čia tokių kur čiulpia savo apatine lupa daug mano tai taip parodo kad valgyt arba gert nori na o gal man tik taip atrodo na kai pavalgo arba atsigeria nustoja čiulpt,manau kad susišnekėt jau pradedam. 4u.gif
Atsakyti
neciulpia visai,
Atsakyti