beje pastebejau kad maniske ne tik apatine lupyte ciulpia, bet dar ir apatini zandikauli judina i sonus, stala grauzt pradejo.. matyt dantenas kasosi..
maniske irig budavo kad pagaina apatines lupos kamputi ir ciulpia, labai jau juokingai tada atrodo bet dabar jau lyt irg nelabai tai daro, dabar siaip viska i burnyte deda:)
Mano dukryte irgi taip dare, bet neilgai.
Na mano maze irgi taip daro ipac kazkodel nakti miegodama Tai kai prededa ciulpti tai negaliu net pamiegoti as ramiai
maniskiui tap buvo kai kalesi dantukas, jis dar nevisiskai islindes tai ir kramto lupyte
Mano dukryte taip pat pries kelias dienas pradejo apatine lupyte ciulpti net pacepsedama Tad labai laukiam pirmo dantuko Kasryt patikrinu ... kol kas vis dar nieko, nors atrodo, kad jau tuoj tuoj ....
Mano dukryte irgi taip darydavo, bet paskutiniu metu pamirso
kelinta savaite musu vaikinas irgi taip daro..bet nepatau problemis..tik juokingai atrodo
Mano sūnelis irgi čiulpia apatinę lūpytę, ir aš jam nedraudžiu, nes čia jam kaip žaidimas
maniaskis pries savaite taip daryt pradejo,o dar ir idomius garsus leidzia ,jam matyt lb patinka ,dantuku dar neturi,gal jau atsiras?