Mano maziukas labai megsta ciulpti apatinia lupa, gal kam buvo, ka manote?
Mano mazuliukas irgi megsta taip daryti:)
Bet dabar kai isdygo abu apatiniai dantukai tai reciau pastebiu tai darant. As del to nesusirupinau.
Bet dabar kai isdygo abu apatiniai dantukai tai reciau pastebiu tai darant. As del to nesusirupinau.
Maniskiui kartais uzeina noras sukasti apatine lupyte Bet taip jis atranda dantukus
mano sunelis siandien taip pat pradejo ciulpti apatine lupa, manau, del to, kad apacioje du tokie grazus burbuliukai ant dantenu jau iskile, turbut kazkas cia bus
QUOTE(EgleMk @ 2007 08 22, 00:37)
Mano mazuliukas irgi megsta taip daryti:)
o maniskis taip dare kai tik dantukai islindo. po keliu dienu nustojo
Labutis.Mano mažytė irgi mėgsta apatinę lūpytę paslėpti,tikiuosi dantukams išdygus atpras.Gal tai nieko tokio
Mano maziukas irgi taip daro ir gan daznokai .As irgi tikrai nemanau kad cia yra kazkas blogo.Juk jie vis atranda kazka naujo ir veliau uzsimirsta ir nustoja tai daryti
o ir mano mazyle siandien pradejo ciulpti apatine lupa enmatau tame nieko blogo, bet labai tikiuosi kad cia dantuku pozymis... taip mes ju laukiam ir niekaip nesulaukiam...
mano mazoji irgi ciulpia savo lupa, bet as del to nesuku galvos. galvoju gal del to kad be ciulptuko auga, tai karais norisi ka nors paveikti.
Nepaisant to, kad naudojam ciulptuka, musu maziukas irgi megsta paciulpti apatine lupyte. Nu man taip graziai visa tai atrodo O kai dar pradeda ciausket lupa ciulpdamas, tai labai daznai, nors ir nesamoningai, "ma-ma" pasigirsta
Manau, kad nieko cia blogo tame ciulpime nera
Manau, kad nieko cia blogo tame ciulpime nera
na mano pupa irgi apatine lupa itraukdavo. paskui buvo primirsus nes dantukai kalesi, o dabar vel vis prisimena, bet nematau tame nieko blogo