QUOTE(Biciu Motinele @ 2008 02 07, 09:48)
Mes atsiskaitinejom Visa, bet nepatartina, grizus namo ir pasiziurejus saskaiton shokas istinka
kitais metais tikrai nuspresiu kiek pinigu galim sau leisti dienpinigimas ir pasiimsiu juos grynais. Cia siap, juokais. O jei rimtai, tai jokiu dideliu prblemu atsiskaitant kreditine nebuvo, visur ima.
Dabar ispudziai is pacios keliones
Pirma karta gyvenime buvau slidineti, nes vyras istempe. O bijojau, dieve mano
O dabar negaliu sulaukt kitu metu, kai vel vaziuosim slidinet
Instruktorius porai pirmu dienu yra nuostabi investicija, taip isvengiama seimyniniu nesutarimu, asaru ir pykcio. "Unatural mouvements" greit virsta "very natural", svarbiausia nebijoti pasidrebti ir nebijoti daryti taip,kai instruktorius sako, nors visi savisaugos aparatai sako,kad butent taip daryti nereikia
Maistas Italijoj nuostabus picos traskios, padazai vercia nuryti liezuvi, tiesa, man buvo sunku susigaudyti vynu dziunglese, o jau desertai deseertai
na, svorio nepriaugau, bet ir nesukudejau.
Livigno yra puikios lygumu slidziu trasos, kur ramiai galima praleisti viena diena, jei kojos pavargsta nuo kalnu
Vaikams irgi yra slidinejimo mokykleles, pasivazinejimai arkliukais, be to yra puiki pasivaiksciojimams skirta trasa, kur galima vaziuoti su vezimeliu palei upe.
Trasu irgi yra visokiausiu, daug trasu pradedantiesiems, jei su savo masina, galima nuvaziuoti i kita sleni, ten vel atsiveria galimybes
Naktinio gyvenimo irgi daug, diskoteka, barai, 2 ciuozyklos.
Taip sakant, Livigno -jega, rekomenduoju is visos sirdies, tiek su seima, tiek su draugais be vaiku

Dabar ispudziai is pacios keliones

Pirma karta gyvenime buvau slidineti, nes vyras istempe. O bijojau, dieve mano

Instruktorius porai pirmu dienu yra nuostabi investicija, taip isvengiama seimyniniu nesutarimu, asaru ir pykcio. "Unatural mouvements" greit virsta "very natural", svarbiausia nebijoti pasidrebti ir nebijoti daryti taip,kai instruktorius sako, nors visi savisaugos aparatai sako,kad butent taip daryti nereikia

Maistas Italijoj nuostabus picos traskios, padazai vercia nuryti liezuvi, tiesa, man buvo sunku susigaudyti vynu dziunglese, o jau desertai deseertai

Livigno yra puikios lygumu slidziu trasos, kur ramiai galima praleisti viena diena, jei kojos pavargsta nuo kalnu

Vaikams irgi yra slidinejimo mokykleles, pasivazinejimai arkliukais, be to yra puiki pasivaiksciojimams skirta trasa, kur galima vaziuoti su vezimeliu palei upe.
Trasu irgi yra visokiausiu, daug trasu pradedantiesiems, jei su savo masina, galima nuvaziuoti i kita sleni, ten vel atsiveria galimybes

Naktinio gyvenimo irgi daug, diskoteka, barai, 2 ciuozyklos.
Taip sakant, Livigno -jega, rekomenduoju is visos sirdies, tiek su seima, tiek su draugais be vaiku

labas, suintrigavo tavo kelione i livinjas, gal gali parasyt kiek tas malonumas kainavo smulkiau,t.y. intruktorius kiek ir kie dienu, slidziu nuoma, leidimas ciuozinet, maistas viesbutis nu aisku jei nesunku.