Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

QUOTE(laimakp @ 2009 01 22, 21:07)
Labas labas. Kur visos dinge? g.gif Kaip sekasi uzkariauti pasauli? hihihi.gif

P.S. SU NAUJAIS METAIS !! lotuliukas.gif

P.S. dar  Ziuriu settle avataras pasikeite...Kazka panasaus ir isivaizdavau mirksiukas.gif. Neblogas psichologas buciau lotuliukas.gif

Trv sėdim biggrin.gif pažiūrėsim kaip mums seksis wink.gif

aham žiūriu ir manęs vaizduotė nenuvylė biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai ww statybom užsiėmę bigsmile.gif
Naktim nemiegam kaip išprotėję, MB tuoj iš namų išvarys lotuliukas.gif

Gal žinot iš kur gauti kodą, kad pasidaryt puslapį, kur būtų grūdų siuntimo kreivės, kad kariai iš bado nedvėstų ir rodytų kada jau pritrūks grūdų?
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 01 24, 21:59)
Mes tai ww statybom užsiėmę 

Kuriam serve statot WW?

O man jau atsibodo nerealiai doh.gif tingiu žaist, ūpo nebėra unsure.gif Gal kad nepuola niekas, aplink vien savi, tai ir pačiai nėra ką pult doh.gif Jau pati sau prisiekiau, kad baigiu raundą ir daugiau nebežaisiu schmoll.gif
O MB šiam raunde juodai nesiseka, jau 2 acc sugriovė iki 0, bet vis tiek nenuleidžia rankų doh.gif ir iš kur pas žmogų tiek kantrybės rolleyes.gif Ir kitam raunde sakė žais doh.gif Tai jaučiu man užteks jį pavaduoti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 26 sausio 2009 - 21:22
QUOTE(Daina @ 2009 01 26, 22:21)
Kuriam serve statot WW?

O man jau atsibodo nerealiai  doh.gif  tingiu žaist, ūpo nebėra  unsure.gif  Gal kad nepuola niekas, aplink vien savi, tai ir pačiai nėra ką pult  doh.gif Jau pati sau prisiekiau, kad baigiu raundą ir daugiau nebežaisiu  schmoll.gif 
O MB šiam raunde juodai nesiseka, jau 2 acc sugriovė iki 0, bet vis tiek nenuleidžia rankų  doh.gif  ir iš kur pas žmogų tiek kantrybės  rolleyes.gif Ir kitam raunde sakė žais  doh.gif  Tai jaučiu man užteks jį pavaduoti  biggrin.gif  4u.gif

4tam statom smile.gif
grudus saugom, strateguojam ką kada statyt, ką kaip definti smile.gif labai įdomu iš tiesų. Daug įdomiau nei griauti ar šiaip pulti smile.gif nors ir griovimų neatsisakom
hihihi.gif
Atsakyti
Daina kuriam serverį žaidi? smile.gif
nes kur aš tai taip pat vien sąjungos ir NAP, todel tenka keliauti apie 15 val. kareivukams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Serpentes @ 2009 02 01, 11:06)
Daina kuriam serverį žaidi? smile.gif

Speed ax.gif
Mane užblokavo doh.gif ir nežinau už ką rolleyes.gif
Atsakyti
Jau atblokavo karsta.gif bet kiek pasiaiškinimų parašiau rolleyes.gif baisi nusidėjėlė pasijutau, o nuodėmė ta, kad prie kito acc iš to pačio kompo prisijungdavau ax.gif Bet MH tik 3 raundą pastebėjo šitą nuodėmę hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 07 vasario 2009 - 16:01
As ir gi zaidziu traviana s2
http://www.travian.lt/?uc=lt2_22098
paskui riteriu karai
http://riteriai.drau.../?recruit=56357
bet labiausiai sis patinka ikariam
http://ikariam.lt/index.php

o kas yr tas greasemonkey? wub.gif sorry jei zioplas klausimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyyliux: 12 vasario 2009 - 16:59
Fu... na ir pavargau kol visus jūsų žygius perskaičiau nuo paties pirmo puslapio... doh.gif jau vienu metu apsižiaugusi buvau, kad netolimoj kaiminystėm 1 serve viena mergaitė iš SM bus, bet pasirodo pas pusę metų viskas pasikeitė, beliko tik apleistas slėnis... čia apie Daivą (Baltą angelą) kalbu...
ir dar - aš tokia klan klan - puoliau visus kaimynus kalbinti, bendrauti sokiai.gif bet kai pamatys kokia žiopla esu tai grįžę iš darbo jaučiu mano kaimuką nušluos lotuliukas.gif
o va pačioj pabaigoj jau pasidarė įdomu apie kokias ten prijaukintas žiūrkes kalbėjot??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2009 02 17, 15:24)
apsižiaugusi buvau, kad netolimoj kaiminystėm 1 serve viena mergaitė iš SM bus, bet pasirodo pas pusę metų viskas pasikeitė, beliko tik apleistas slėnis... čia apie Daivą (Baltą angelą) kalbu...

Matyt tu jau antram raunde S1 žaidi, nes ten buvau aš ir buvo pirmas raundas biggrin.gif Po restarto nebežaidžiu, užtat MB žaidžia, tik šiuo metu užblokuotas lotuliukas.gif

Žiurkikes atsiunčia kaip pastiprinimą, vos prisiregistravus ir pradėjus pildyti užduotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 02 17, 17:33)
Matyt tu jau antram raunde S1 žaidi, nes ten buvau aš ir buvo pirmas raundas  biggrin.gif  Po restarto nebežaidžiu, užtat MB žaidžia, tik šiuo metu užblokuotas  lotuliukas.gif

tai kad aš tik vakar prisiregistravau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2009 02 17, 18:38)
tai kad aš tik vakar prisiregistravau  lotuliukas.gif

Tai sėkmės žaidžiant 4u.gif
Kol kas tavęs tikrai niekas nepuls, nes turėsi kažkiek laiko naujokų apsaugos, bet patariu statytis arba gyvybinius karius arba slėptuves, nes kas žaidžia nuo raundo pradžios tie jau neblogai išsivystę ax.gif
Atsakyti