Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

QUOTE(Kvaki @ 2008 11 09, 21:23)
1. Tik isbandzdiau skripta, nelabai dar naudojuos
2. kai noriu, tai su auksu zaidziu. Pinigu tam neskaiciuoju  schmoll.gif Jei tai man teikia malonuma, tai uz ta malonuma ir susimoku.

Naudoju skriptus, pabandziau ir patiko (aciu Serpentes mirksiukas.gif ). Maziau aukso reikia. O del aukso, tai manau be jo siame zaidime sunku pasiekti geru rezultatu. Kai nebegalesiu sau leisti - nebezaisiu biggrin.gif

QUOTE(settle @ 2008 11 09, 23:01)
Neturit, kur pinigų dėt biggrin.gif
Geriau jau kokiai kačiukų prieglaudai paaukotumėt ne ką čia pralošiat.

doh.gif doh.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(settle @ 2008 11 09, 23:13)
Jeigu nepraloštumėt nė kiek, tai galėtumėt daugiau paaukot wink.gif
Aš tai pirmoj vietoj, jei kam ir aukočiau, tai aukočiau kačiukams ir šuniukams.
----------------------------------
Kiek laiko lošiat travianą? Ir ar dar tebelošiat?
(lošiau du kartus po mėnesį)
Kiek laiko per dieną skiriate travianui?
(oj, daug, baisu net prisimint, buvau maniją pasigavęs, gerai, kad greit mečiau )

Pas mane daugiabucio kieme laksto penki benamiai kaciukai su mama, kuri vel greit tures kaciuku. Gal nori priglausti? mirksiukas.gif Cia mes tokiu galimybiu neturim...
----------------------------------
Losiu beveik du metus.
Esu pasigavus manija, bet skiriu laiko tiek, kad speciau ir visus kitus darbus pasidaryt, ir seimai demesio pakankamai skirti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 10 lapkričio 2008 - 12:28
QUOTE(laimakp @ 2008 11 10, 13:24)
Naudoju skriptus, pabandziau ir patiko (aciu Serpentes mirksiukas.gif ). Maziau aukso reikia. O del aukso, tai manau be jo siame zaidime sunku pasiekti geru rezultatu. Kai nebegalesiu sau leisti - nebezaisiu biggrin.gif
doh.gif  doh.gif  doh.gif

mirksiukas.gif kaip sekas ? smile.gif

be aukso ne žaidimas schmoll.gif kol žaisiu tol turėsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Serpentes @ 2008 11 11, 19:41)
mirksiukas.gif  kaip sekas ? smile.gif
be aukso ne žaidimas  schmoll.gif  kol žaisiu tol turėsiu  cool.gif

Aš irgi su auksu žaisdavau, bet labai retai jį naudodavau.
Ir juolabiau aukso niekada nepirkau. Ko jau ko, bet žaidimams pinigų mėtyt nesiruošiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 11 11, 20:04)
Aš irgi su auksu žaisdavau, bet labai retai jį naudodavau.
Ir juolabiau aukso niekada nepirkau. Ko jau ko, bet žaidimams pinigų mėtyt nesiruošiu biggrin.gif

Tai tu galim sakyt nežaidei smile.gif
Kai jau žaidi rimtai ir turi 15-20 gyvenviečių, tai tikrai sunku be aukso išsiverst ir be pliuso rėžimo.

Klausimas: kas jums pliuso rėžime vertingiausia?
Man tai kad prekeiviai du kartus keliauja ir, kad gyvenviečių resurus bei sandėlių pilnumą matyt galiu.

Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2008 11 11, 22:08)
Tai tu galim sakyt nežaidei smile.gif
Kai jau žaidi rimtai ir turi 15-20 gyvenviečių, tai tikrai sunku be aukso išsiverst ir be pliuso rėžimo.

Man tai kad prekeiviai du kartus keliauja ir, kad gyvenviečių resurus bei sandėlių pilnumą matyt galiu.

Kvaki tam yra scriptai smile.gif ir auksinių nekainaus
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2008 11 11, 23:08)

Pliuso rezime naudodavau dvigubas statybas. Dar labai gerai budavo sajungininkus ir nap'us matyti. Bet be to galima issiversti, o visa kita pakeicia skriptai biggrin.gif. Dazniausiai naudoju NPC, "baigti statybas ir mokslo tyrinejimus" ir statybu planavima.
Papildyta:
QUOTE(Serpentes @ 2008 11 11, 20:41)
mirksiukas.gif  kaip sekas ? smile.gif

Sekasi, sekasi biggrin.gif. Dabar uzsiimu oaziu privatizavimu kol dar yra ka. Lengviau kovoti su zverimis nei su zmonemis lotuliukas.gif Jauciu gausiu vel nuo gyvunu myletojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Serpentes @ 2008 11 11, 22:20)
Kvaki tam yra scriptai smile.gif ir auksinių nekainaus

O tai yra tokiu skriptu, kad prekeiviai eitu dukart? parodykit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2008 11 12, 17:09)
Sekasi, sekasi biggrin.gif. Dabar uzsiimu oaziu privatizavimu kol dar yra ka. Lengviau kovoti su zverimis nei su zmonemis lotuliukas.gif Jauciu gausiu vel nuo gyvunu myletojo doh.gif

topsecret.gif aham aš taip pat stengiuos naują miestą įkurus, bent po viena kuo greičiau pasiimti smile.gif

QUOTE(Kvaki @ 2008 11 12, 17:38)
O tai yra tokiu skriptu, kad prekeiviai eitu dukart? parodykit  bigsmile.gif

tik deja dėl prekeivių nžn tokio scripto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2008 11 12, 18:38)
O tai yra tokiu skriptu, kad prekeiviai eitu dukart? parodykit  bigsmile.gif

Kazkaip nenaudoju to dvigubo ejimo g.gif. Jei reikia pasiunti iskart dviguba doze. Kam jus toki naudojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 12 lapkričio 2008 - 20:41
QUOTE(laimakp @ 2008 11 12, 21:40)
Kazkaip nenaudoju to dvigubo ejimo g.gif. Jei reikia pasiunti iskart dviguba doze. Kam jus toki naudojat?

Mano visi prekeiviai kada tik pasiujungiu nesa ress i off miesta, tai jei paleidziu eit du kart, tai maziau pasijunginet reikia. Pasijungiu ir paleidziu karius gamintis uz visus ress arba koki grudu lauka 16-17 lvl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2008 11 12, 23:35)
Mano visi prekeiviai kada tik pasiujungiu nesa ress i off miesta, tai jei paleidziu eit du kart, tai maziau pasijunginet reikia. Pasijungiu ir paleidziu karius gamintis uz visus ress arba koki grudu lauka 16-17 lvl biggrin.gif

Ot ziopla boba doh.gif Teisingai, juk jei visus res siunti... Na, as sito dar nedarau. Dar pilnai neisnaudotos vietines galimybes biggrin.gif. Nors dviejose gyvenvietese jau res laukai pasieke tobulejimo riba, dabar dar pasieksiu kad armija pilnai isnaudotu gaminama maista. O tada jau visi res eis kazkur kitur biggrin.gif
Atsakyti
Labas labas. Kur visos dinge? g.gif Kaip sekasi uzkariauti pasauli? hihihi.gif

P.S. SU NAUJAIS METAIS !! lotuliukas.gif

P.S. dar Ziuriu settle avataras pasikeite...Kazka panasaus ir isivaizdavau mirksiukas.gif. Neblogas psichologas buciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 22 sausio 2009 - 20:09