Įkraunama...
Įkraunama...

Pulsas

Sveikos, o kokius KALIO preparatus jus naudojat? Kalio clorida, Kalicord at koki kita? Man parase Kalio clorida, bet mum 13 savaiciu ar ji galima vartot? mano pulsas 100k/min
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2009 11 16, 17:41)
Sveikos, o kokius KALIO preparatus jus naudojat? Kalio clorida, Kalicord at koki kita? Man parase Kalio clorida, bet mum 13 savaiciu ar ji galima vartot? mano pulsas 100k/min

Galima ji naudoti. Kalikordas ir kalio cloridas - tas pats, tik man atrodo gal nezymiai skiriasi stiprumas.o gal abu 750mg. Man ji tai ppat skyre dar nestumo pradzioj, bet ir geriu as ji pastoviai. Buna, kad pamirstu, tai po poros dienu sirdis vel makaluojasi. p.s. man dare kraujo tyrima kalio koncentracijos kiekiui jame nustatyti ir buvo trukumas.
Atsakyti
QUOTE(F.U.T.U.R.E @ 2009 11 16, 18:20)
Galima ji naudoti. Kalikordas ir kalio cloridas - tas pats, tik man atrodo gal nezymiai skiriasi stiprumas.o gal abu 750mg. Man ji tai ppat skyre dar nestumo pradzioj, bet ir geriu as ji pastoviai. Buna, kad pamirstu, tai po poros dienu sirdis vel makaluojasi. p.s. man dare kraujo tyrima kalio koncentracijos kiekiui jame nustatyti ir buvo trukumas.

Po kiek tableciu geri? Man po viena parase. Man irgi dare kraujo tyrima ir jame trukumas ir po to pajutau, kad sirdis garsiai musa, pamaudzia, kartais padusina, ypac, kai karsta, dar nakti rankos tirpsta. O koks tavo pulsas geriant kalio chlorida?
Atsakyti
Per pora paskutiniu savaiciu buvo pora kartu, kad pasidarydavo baisiai silpna. Pradeda musti prakaitas, atrodo visai jegu nera, raibuliuoja akyse. Po pirmojo karto kilo mintis pasiamtuoti kraujospudi. Buvo idealus, taciau pulsas 130 unsure.gif Kaip tik sekancia diena turejo buti konsultacija pas gydytoja. Kai pasakiau sita, tai sake nieko blogo. Bet kad ir vel pasikartojo... man kartais atrodo, kad mano gydytojus apskritai viskas yra norma g.gif
Atsakyti
Vat pas mane daba jaučiu kaip makaluojasi širdutė, bet tyrinai nerodė kalio trūkumo, spaudimas normalus, nei rankos nei kojos netirpsta, bet jau širdis makaluojasi tai oi. Gydytoja nieko blogo neįžvelgė g.gif .
Atsakyti
Išsitirkit geležį (hemoglobiną) kraujyje. Greičiausiai jis bus sumažėjęs (o kartu su juo ir eritrocitų kiekis). Organizmui tada trūksta deguonies, todėl ir pulsas padažnėja, ir dusimas atsiranda. Ypač negerai, jei padidėjusį pulsą nustatys ir mažyliui (reiškia, ir jam trūksta geležies), bet dažniausiai jam pakanka, nes jis pasisavina kiek jam reikia, o jums - jau kas lieka, o lieka per mažai. Ir šiaip nėštumo metu juk padidėja kraujo tūris, todėl natūralu, kad padidėja ir geležies poreikis, ir reikia daugiau eritrocitų deguoniui pernešti.
Atsakyti
Man irgi pulsas daznokai ramybes buklej pakyla iki 130. Ir siaip uzeina silpnumo priepuoliai, sirdis permusineja. Pasiskaiciau cia ir nusipirkau kalio, ziuresiu kas bus. Prisiminiau, kad ir seniai yra man gydytojai del sirdies skyre kali, tai tikiuosi, kad dabar pades. Nes pries tai vis ta mano sirdi gydytoja "kabindavo" mazam hemoglobinui, buvo sumazejes iki 109, bet tai juk cia ne tragiski skaiciai, bet paskutini karta jau buvo 121, o su sirdim lygiai tas pats sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2010 04 17, 16:44)
Man irgi pulsas daznokai ramybes buklej pakyla iki 130. Ir siaip uzeina silpnumo priepuoliai, sirdis permusineja. Pasiskaiciau cia ir nusipirkau kalio, ziuresiu  kas bus. Prisiminiau, kad ir seniai yra man gydytojai del sirdies skyre kali, tai tikiuosi, kad dabar pades. Nes pries tai vis ta mano sirdi gydytoja "kabindavo" mazam hemoglobinui, buvo sumazejes iki 109, bet tai juk cia ne tragiski skaiciai, bet paskutini karta jau buvo 121, o su sirdim lygiai tas pats sad.gif

O man sakė, kad nelabai gerai nėštumo metu gerti vien kalį.Geriau yra magnis.
Man širdis irgi būna, kad per stipriai plaka. Bet aš tada išgeriu Gudobelės. Beje, su gydytojos patarimu
Atsakyti
man nuo pulso paskyre betaoc-zok, bet bijau gert........Gal yra mamyciu kuiom dar paskyre.
Atsakyti
QUOTE(ligita123 @ 2010 04 24, 09:00)
man nuo pulso paskyre betaoc-zok, bet bijau gert........Gal yra mamyciu kuiom dar paskyre.

Tai kitaip sakant Metoprololis ir jo negalima vartoti. Nebent labai, labai reikia.
Bet geriau pabandykit kokių lašiukų, pvz širdies darbą gerinančių
Atsakyti
laba.turiu ir as sia problema. Ramybes busenoj pulsas apie 100, o spaudimas zemas- 60/105...Jauciuos nestabiliai.Neseniai pasirode, kad mano hemoglobinas nukrites iki 103, tai va tik pabaigoj atrado priezasti...Nors gyd. nieko blogo tame nemato...
Tikiuos turesiu sveikatos pati pagimdyti. smile.gif
Atsakyti
As turiu dazna pulsa nuo vaikystes, ne visa laika, bet kartais kaip pradeda plakti... O kai einu pas daktarus, tai visa laika plaka man stipriai 110-120. Nusiunte pas kardiologa, viskas su sirdim OK, tada nusiunte pas endokrinologa, nusiunte padaryti tyrima del hormonu,dabar laukiam atsakymo....Kartais buna del hormonu disbalanso g.gif . Kardiologas israse vaistus, bet man sitas plakimas nemaiso, ir beveik jo nejauciu, tai nenoriu gerti tuos vaistus budama nescia blush2.gif
Atsakyti