Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo II

QUOTE(bolesiukas @ 2007 11 16, 20:29)
kol neperskaiciau siu istoriju galvojau,kad blogiausia man,bet ka jau cia ohmy.gif bet visgi paguoskit ir patarkit man.po savaites mano vestuves,suknele siuvo dizainere -siuveja, o vakar suzinau kad mano suknute nebus pasiuta ,nes ji SUSIRGO.ka mergaites siulote,po savaites vestuves blink.gif tai ka man daryti,ka patarsit? verysad.gif gal kas jau turejo tokia patirti?

manau tokiu atveju ji turejo bent kita siuveja rekomenduoti....
Saunuole, kad issirinkai suknele salone!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 19 lapkričio 2007 - 03:23
QUOTE(uItra @ 2007 11 19, 04:22)
manau tokiu atveju ji turejo bent kita siuveja rekomenduoti....
Saunuole, kad issirinkai suknele salone!

viskas isejo tik i gera,svarbiausia ta diena nebuti papilkejusiai is pykcio ar nusivylimo blink.gif tai padarai ka gali ir dziaugies biggrin.gif sekmes mergaitem kurios dar tures panasiu problemyciu
Atsakyti
QUOTE(bolesiukas @ 2007 11 20, 22:28)
viskas isejo tik i gera,svarbiausia ta diena nebuti papilkejusiai is pykcio ar nusivylimo blink.gif tai padarai ka gali ir dziaugies biggrin.gif sekmes mergaitem kurios dar tures panasiu problemyciu

Tu tikra saunuole, kad nepuolei i nevilti ir susiradai tau patinkancia suknele per tikrai trumpa laika thumbup.gif . Svarbiausiai kad viskas gerai baigesi smile.gif
Atsakyti
Musu vestuves ateinancia vasara,bet jau sodyba turime,taj kai atvaziavom nereikejo nei klausti del sutarties,patys ja iskarto padave,mes pasirasem ir dar liudiniikai buvi musu tevai,ir jie turejo pasirasyt,nes daznaiusiai jie patys bijo,kad ju neapgautumem smile.gif
Atsakyti
jetau, kiek baisiu dalyku gali nutikti.... tikiuosi man ir visoms kitoms planuojancioms merginoms neteks siame skyrelyje rasyti tokiu prisiminimu... sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 10 02, 11:06)
sveikos

gaila, bet tenka ir man guostis cia. kadangi esu smulkmeniska ir viska megstu planuoti, todel kaip visos jus vestuves planavau is anksto ir apgalvojau visas smulkmenas.
sukuosena susitariau su grozio galerija kirpeja dar rugpjucio pradzioje, susitarem, kad vestuviu savaites pirmadieni ateisiu pasidaryti bandomaja ir uzsirasem laika sestadieniui. ir kagi ateinu as pirmadieni vakare o man saki kirpeja susirgo, o jusu tel. neturejom (kazko keista, nes rasesi prie abieju dienu mano tel), tai ateikit ketvirtadieni vakare padarysim ta bandomaja. as sutikau, juk gali zmogus susirgti, tik kazkoks vidinis balsas pakuzdejo man pasiziureti i sestadieni kelinta as ten uzrasyta, o pasirodo, kad su korektorium uzbraukyta ir mano laiku kazkoks diedas irasytas  blink.gif 
sakau kaip cia suprast, tai jos nieko mes nezinom dabar eikit, o mes jums paskambinsim rytoj.  blink.gif 

ir ka - paskambino ir pasiule ateiti 5.30 kai buvau pirma uzsirasius 7val.
kagi jei jiems svarbiau kazkokio diedo seveliura, nei jaunosios (uz kuria beja ima nuo150 iki 200lt) ir nesugeba net pasakyti atsiprasau, tai rodo poziuri i klientus.

tad jeigu norit buti tikros kad jus vestuviu ryta neliksit be sukuosenos ir didziulio soko venkit sito salono

as taip pat pries kaledini firmos baliu siame salone likau be makijazo ir sukuosenos, gerai kad MB niekada nepatiko kai man kiti padaro makijaza o kalediniame vakarelyje superinis ilgos kasos sinjonas man praverte super. Gerai kad dar rado laiko man blakstienas per 5 minutes uzklijuoti ir kaltu patikekite NELIKO ax.gif
Atsakyti
[quote=Malina,2007 10 31, 00:01]
[quote=Loretele,2007 10 30, 10:10]
Kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu, irodymas, kad aklai pasitiketi Supermama negalima ax.gif
[/quote]

taigi niekuo aklai pasitiketi negalima. Ir jeidaug zmoniu ka nors giria, tai dar nereiskia, kad girsite ir jus. Pamenu sesers vestuves. Pasisamde muzikantus, pries tai kokiose penkiose vestuvese su jais atsokusi ir mane, kad viskas bus taip pat gerai kaip ir visada. Bet... Kazkokia juoda kate perbegfus per kelia turbut buvo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 02 12, 15:52)
taigi niekuo aklai pasitiketi negalima. Ir jeidaug zmoniu ka nors giria, tai dar nereiskia, kad girsite ir jus. Pamenu sesers vestuves. Pasisamde muzikantus, pries tai kokiose penkiose vestuvese su jais atsokusi ir mane, kad viskas bus taip pat gerai kaip ir visada. Bet... Kazkokia juoda kate perbegfus per kelia turbut buvo... smile.gif

va va butent, mum ir pansi situacija gavosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 12 vasario 2008 - 18:50
Na noriu pasisakyti. Man labai nuotaika sugadino kirpeja. Kuri is vakaro pasake kad esu uzrasyta 9 val. ryto bet jei noriu galiu ateiti anksciau. Tad as atsikelus 7.30 jau prie kirpyklos duru stoviu 8.10val mane pasitinka kirpeja, rekdama kad veluoju blink.gif nespejau pratart ne zodzio, o jinai man "nezinau ar spesiu, turiu langa tik 3valanda" blink.gif zodziu sukuosena ji man dare nuo 8.10 iki 11.20 blink.gif . Bet veliau viskas vyko puikiai blush2.gif

Grozio salonas Jordune, Mazeikiuose. Kirpeja Jurgita.
Atsakyti
Mano vestuvės po mėn ir tikiuosi, kad grįžti į šį skyrelį man neteks.
Pasiskaičius jūsų komentarus norisi tik vieną reziumė pasakyti apie SIUVĖJAS: jos tikrai neturėtų apsiimti darbo kurio negali padaryti. Ir, kad JAUNOJI LAKSTO PASKUI SIUVĖJA NORĖDAMA ATSIIMTI SUKNELES, TAI DAUGIAU NEI VIRŠŪNĖ IR ŽMONIŲ NEGERBIMAS
Atsakyti
Maciau cia komentarus apie Kauno SFINKSA. Tikra tiesa, siaubas o ne viesbutis numest reiktu visas zvaigzdutes. Na siaip pirmas ispudis neblogas ir kambariai taip atrodo neblogai bet siaip siaubas. Sesta ryto pazadina siuskliu surinkinetojai, geriau apziurejus sienos atsilupusios kur ne kur matyt nuo lovu stumdymo g.gif Voratinkliu pilna, karstas vanduo kaip pasiseks ir panasiu visokiu dalyku. Ir dar tos dvi Pugaciovos... be zodziu. spam.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lianuza: 15 kovo 2008 - 13:02
sveiki, pasirodo, ne man vienai su sventimo vieta blogai. vestuves liepos menesi, taurageje pasirinkimo didelio nera sutalpinti simta zmoniu, vestuves pradejau planuot dar rugsejo menesi, issirinkau data, vieta, laika - zodziu neitiketina bet ko norejau gavau. uzsisakeme gal gerai zinoma bara taurageje, su dviem salem, susitarem kad gerimus galesime atsinesti patys, tik is ju tik reikes nupirkti desimt buteliu. na ir ka atejo kovo vidurys ir is draugu suzinau kad ten pradedami remontai ir viena is saliu is vis uzdaro ir palieka tik viena, na zinoma ir ja platins, bet pas manes per vestuves bus gan daug vaiku ir i ta viena sale sutilpt sutilptume, taciau butu chaosas. tai ka nueinu i ta restorana ir tik kai paklauseme ar tikrai jie daro remontus.... ogi ka jus galvojate..... taip daro ir net nesiruose mum pranest, iki vestuviu liko keturi menesiai vietos nebeturiu:( kam skambinau vos ne durnike isvadino, tai reziume vestuves vyks penktadieni o ne sestadieni, gerai kad bent visiem kitiem tiko: muzikantam, filmuotojui, fotografui, bet penktadieni atsventus sestadieni salia to pastato vyks dar vienos vestuves:(
Atsakyti