sveikos
gaila, bet tenka ir man guostis cia. kadangi esu smulkmeniska ir viska megstu planuoti, todel kaip visos jus vestuves planavau is anksto ir apgalvojau visas smulkmenas.
sukuosena susitariau su
grozio galerija kirpeja dar rugpjucio pradzioje, susitarem, kad vestuviu savaites pirmadieni ateisiu pasidaryti bandomaja ir uzsirasem laika sestadieniui. ir kagi ateinu as pirmadieni vakare o man saki kirpeja susirgo, o jusu tel. neturejom (kazko keista, nes rasesi prie abieju dienu mano tel), tai ateikit ketvirtadieni vakare padarysim ta bandomaja. as sutikau, juk gali zmogus susirgti, tik kazkoks vidinis balsas pakuzdejo man pasiziureti i sestadieni kelinta as ten uzrasyta, o pasirodo, kad su korektorium uzbraukyta ir mano laiku kazkoks diedas irasytas
sakau kaip cia suprast, tai jos nieko mes nezinom dabar eikit, o mes jums paskambinsim rytoj.
ir ka - paskambino ir pasiule ateiti 5.30 kai buvau pirma uzsirasius 7val.
kagi jei jiems svarbiau kazkokio diedo seveliura, nei jaunosios (uz kuria beja ima nuo150 iki 200lt) ir nesugeba net pasakyti atsiprasau, tai rodo poziuri i klientus.
tad jeigu norit buti tikros kad jus vestuviu ryta neliksit be sukuosenos ir didziulio soko venkit sito salono
as taip pat pries kaledini firmos baliu siame salone likau be makijazo ir sukuosenos, gerai kad MB niekada nepatiko kai man kiti padaro makijaza o kalediniame vakarelyje superinis ilgos kasos sinjonas man praverte super. Gerai kad dar rado laiko man blakstienas per 5 minutes uzklijuoti ir kaltu patikekite NELIKO