Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo II

Sweikos nu mergaites jus jau mane prigasdinot, mano vestuves uzsakytos rugpjucio 9 dienai namijoi ir paliktas 1000 lito uzstatas... na bet as tikiuosi kad viskas bus gerai, nes drauge ten svente ir liko lb patenkinta, ir musu muzikantai pazystami 4 kartus ten grojo tai ir jie sake kad viskas ten gerai. as nesuprantu tada visai kaip cia kas :}
Atsakyti
Sveikos, merginos, dekui kad pasidalinate patirta laime ir nelaime.
o kad neuzkibt ant reklamos, siulau rinktis ne tik is forumu atsiliepimu - bent as bandau rinktis visas paslaugas is tu, su kuo esu pati susidurus ar mano draugai gali ka patart. tikiuosi mano sventes nieks nesugadins, nors ka gali zinot..
Atsakyti
QUOTE(Nestea @ 2007 10 28, 11:21)
Sweikos nu mergaites jus jau mane prigasdinot, mano vestuves uzsakytos rugpjucio 9 dienai namijoi ir paliktas 1000 lito uzstatas... na bet as tikiuosi kad viskas bus gerai, nes drauge ten svente ir liko lb patenkinta, ir musu muzikantai pazystami 4 kartus ten grojo tai ir jie sake kad viskas ten gerai. as nesuprantu tada visai  kaip cia kas :}

Bijau, kad su Namija ir tokio uzstato, gali nepakakti, kad viskas but sklandu... reikalinga nuodugni ir issami sutartis. Sekmes Jums ir grazios sventes
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2007 10 29, 12:26)
Sveikos, merginos, dekui kad pasidalinate patirta laime ir nelaime.
o kad neuzkibt ant reklamos, siulau rinktis ne tik is forumu atsiliepimu - bent as bandau rinktis visas paslaugas is tu, su kuo esu pati susidurus ar mano draugai gali ka patart. tikiuosi mano sventes nieks nesugadins, nors ka gali zinot..

meskit pesimistines nuotaikas! Viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Nestea @ 2007 10 28, 09:21)
Sweikos nu mergaites jus jau mane prigasdinot, mano vestuves uzsakytos rugpjucio 9 dienai namijoi ir paliktas 1000 lito uzstatas... na bet as tikiuosi kad viskas bus gerai, nes drauge ten svente ir liko lb patenkinta, ir musu muzikantai pazystami 4 kartus ten grojo tai ir jie sake kad viskas ten gerai. as nesuprantu tada visai  kaip cia kas :}

Manau, kad viskas bus gerai ax.gif . Jau po siu metu blogu atsiliepimu Namijos seimininkai turetu susiprasti ir teikti geresnes paslaugas. Kadangi jau zinai ju silpnas vietas is karto gali pasirupinti, kad ir tau taip neatsitiktu. O vieta ten visai nereali smile.gif
Visada norejau ten svesti, bet pasirode kiek per brangu smile.gif
Atsakyti
Ir as jau atsvenciau savo vestuves- Azuoluotam.Cia daug skaiciau graziu atsiliepimu,bet man teko nusivilti schmoll.gif kaina zinoma nedidele,bet pinigelius susirenka kitaip... Seimininkai pradzioj kai dar tik buvom atvaziave apsiziuret buvo labai malonios ,paslaugus ir tiesiog atsisakeme jau sutartos vietos Romo uoste,rinkomes Azuolota.Taciau nebuvo taip kaip zadejo...Maistas antra diena kazkur dingo (kai praktiskai nieks nieko nevalge,uzteko karstu).Buvo zadeta paruost stala antra diena mazoj salej kad galetu ruostis sekanciom vestuvem.Tai radom ryte tik stala vienam kampe su SIEK TIEK maisto.Sedimos vietos nebuvo paruostos,lekstes kruvoj.Na ir antrai dienai siule rinktis ar kopustai su desrelem,ar kibinai su sultiniu.Tai mes rinkomes kupustus.Ka jus manot?Gavom tik svieziu kopustu sriuba verysad.gif Dar griztant prie pirmos dienos,tai seimininkes dingo apie 23 val. Zodziu 24val. po fejerverku teko man paciai daryti sveciam kava ,arbata,dalinti torta.Net nieks neispejo ,kad palieka seimininkes rupescius man ,likau apsalus. blink.gif Taip pat uzsisakem sales puosima uz 200 Lt su dirbtinom gelem.Tai vestuviu diena radom ta pati puosima (nuo kitu vestuviu) kaip ir visus kartus kuriuos ten buvau(derinant maista ,vezant pinigelius).Juolab kad as dar perklausiau ar ne toks puosimas bus-NES MAN JIS NEPATINKa. Sake,kad ne toks -BUS ZYMIAI GRAZIAU.Deja radom ta pati puosima tik papildomai musu vardu raides pakabino schmoll.gif Sekancia diena paprasem kad sudetu mums likusi maista ,pagal tai kiek jo buvo like-maniau dalinsiu ne tik tevam bet ir draugam(nes mes ruosemes isvykt i kelione patys).Gavom tik dezute nedidele.Zodziu mus nestuke.gif .Bukite atsargios.
Atsakyti
[quote=Loretele,2007 10 30, 10:10]
Ir as jau atsvenciau savo vestuves- Azuoluotam.Cia daug skaiciau graziu atsiliepimu,bet man teko nusivilti schmoll.gif kaina zinoma nedidele,bet pinigelius susirenka kitaip... Seimininkai pradzioj kai dar tik buvom atvaziave apsiziuret buvo labai malonios ,paslaugus ir tiesiog atsisakeme jau sutartos vietos Romo uoste,rinkomes Azuolota.Taciau nebuvo taip kaip zadejo...

Siaubas, kaip taip galima doh.gif
Kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu, irodymas, kad aklai pasitiketi Supermama negalima ax.gif
Atsakyti
[quote=Malina,2007 10 30, 23:01]
[quote=Loretele,2007 10 30, 10:10]
Ir as jau atsvenciau savo vestuves- Azuoluotam.Cia daug skaiciau graziu atsiliepimu,bet man teko nusivilti schmoll.gif kaina zinoma nedidele,bet pinigelius susirenka kitaip... Seimininkai pradzioj kai dar tik buvom atvaziave apsiziuret buvo labai malonios ,paslaugus ir tiesiog atsisakeme jau sutartos vietos Romo uoste,rinkomes Azuolota.Taciau nebuvo taip kaip zadejo...

Siaubas, kaip taip galima doh.gif
Kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu, irodymas, kad aklai pasitiketi Supermama negalima ax.gif
[/quote]

Tikrai negalima.O dar kai nuvaziavom apziuret sodybos tikrai labai jau maloniai bendravo,sake kad viskas bus Ok, maista sudeda ir atiduoda,rupinasi lyg kaip savo vaikus zenytu.Deja.... doh.gif
Atsakyti
As tai nesuprantu ko cia raso tie kurie yra skundziami ir save pavercia aukomis. As tikrai linkusi tiketi jaunaja,tie kurie nukentejo. Nematau jokio tikslo jiems meluoti ar sakyt netiesos. Nes pati nukentejau per savo vestuves ir rasiau cia skunda, kad kiti i tai atsizvelgtu ir daugiau nenukentetu, o ne del to kad atkersyciau kazkam. Tam ir yra sis skyrelis, kad busimos jaunosios pasiskaitytu ir rinkdamosis ziuretu atsargiau. O tie kurie apgavo geriau tik pasiskaitytu ir dayrtu is to isvadas, bandydami kazka pakeisti kad daugiau to nepasikartotu, nereikia vaidinti aukos. Juk jie dirba savo darba ir privalo rupintis kad jis butu gerai atliktas ir teikia paslaugas kurios siandien tikrai daug kainuoja, o jaunieji mokedami didelius pinigus ir tikisi geriausio rezultato, o nenori daryti is vestuviu sou, kaip rase viena forumiete. Vestuves yra didele svente ir kiekvienas ja organizuodamas ziuri i skirtingus dalykus. Gal kazkam ir tas pats kad blogai pasiuvo sukneles, ar kaip is vis atrodys tos pamerges, kaip sugros muzikantai, ar kokias gaus nuotraukas. O kitiems jauniesiems tai yra svarbu ir mokedami didelius pinigus tikisi gauti gera rezultata o ne bele ka.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2007 11 15, 19:01)
Tam ir yra sis skyrelis, kad busimos jaunosios pasiskaitytu ir rinkdamosis ziuretu atsargiau. O tie kurie apgavo geriau tik pasiskaitytu ir dayrtu is to isvadas, bandydami kazka pakeisti kad daugiau to nepasikartotu, nereikia vaidinti aukos.

o jeigu ''tie kurie apgavo'' jauciasi apzmeizti... ar istikruju neapgavo, o tik abi puses pvz. nesusikalbejo, kodel jie negali cia pasiteisinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 11 15, 20:25)
o jeigu ''tie kurie apgavo'' jauciasi apzmeizti... ar istikruju neapgavo, o tik abi puses pvz. nesusikalbejo, kodel jie negali cia pasiteisinti? g.gif

Na nezinau, pas mus Lietuvoj kaizkaip prekybininkai ir paslaugu tiekejai linke viska imti per daug asmeniskai. As tai nelabai suprantu koks tisklas apgautajam butu meluoti, jis tik pasako kas jam buvo negerai, o tas kuris apgavo is to galetu tik pasimokyti. Gal ir tas kuri skundzia, cia rasydamas meluoja ir bando save apginti, mes juk to tikrai nenustatysim kuris meluoja kuris ne smile.gif
Atsakyti
idomu ar Helene idejus savo foto kur jinai su pamergem,mes galetume greitai primesti,kaip ten ta suknia gavosi ir tos iskirptes pamazintos biggrin.gif
Atsakyti