Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo II

QUOTE(Helene @ 2007 08 23, 12:08)
Na, ka guodziuosi ir as blink.gif

visa gyvenima po truputi deliojau savo busimu vestuviu planeli, ir vienas is pirmuju eilete buvo noras pamergiu su vienodom (is dalies vienodom) suknelem. Vestuves pradejau planuoti pries metus. Susiradau salona, su gausybe rekomendaciju. Ten issirinkau sau suknele ir uzsakiau kad pasiutu pamergem sukneles, kurios bus joms nuomojamos, ir liks salone. Siuveja (salono savininke ir priemeja - viename asmenyje) plojo rankom, kad pasipildys jos "kolekcija". Rode savo pasiutas sukneles, kurios man patiko. Isrinkom medziaga, ja nupirko. Po to veziau visas pamerges - rinkom kiekvienai modeli. Praejo keli menesiai, kol isrinkom. Atejo laikas atvezti jas pirmajam matavimui. atvaziavus pasirodo dar reikejo derinti detales ir siaip pakalbeti apie visokius karoliukus. Kazkaip sunerimau - liko du menesiai, o tu sukneliu net formos, nieko nematyti. radejau ja spausti, kad man neramu. O ji: "as per savaite galiu visas pasiuti, ateis laikas jusu savaitei, ir pasiusim!" Nu galvoju, ji siuveja-ji zino. Liepos menesi ji visiskas nesamones pradejo daryti - matavimu laika kaitaliojo per diena po penkis kartus. Ji, matai, nespeja, nes liepos 7os sukneles "dega". Bet vis ramina, kad viskas puikiai einasi. Pridursiu dar tai, jog veziojau savo pamerges is klaipedos i silute.Likus dviem savaitem, sutarem konkrecia diena ir valanda, atvaziuojam, o ji skiautes delioja ant pamergiu ir tarska "nu dabar vaizdo nera, bet cia bus taip ir kitaip, ir dar vat kaip bus". Mano naivumo virsune buvo ja pasitiketi. Atseit viskas liko paskutinis primatavimas pries vestuves ir ji atiduoda visas septynias sukneles pries keturias dienas. Prispaudziau ja dar vienam primatavimui, nes kazkaip neramu pasidare. Atvaziuojam po keliu dienu, vaizdas geresnis, bet vs ta pati dainele "cia taip nebus, cia taip nebus cia uzsiusim, cia patvarkysim". Sukneles pazadejo atvezti ketvirtadieni pati i klaipeda - atseit jai pakeliui, tai ir uzves....na neistesiant cia to mano rasinio, reziumuoju: vaziavau nakti pries vestuves pati su savo MB is silutes i klaipeda gaudyti siuvejos vyro, kuris turejo jau diena ja atvezti i klaipeda. Prisiskambinti jam neimanoma, nes anot jo"jam nepatinka kalbeti telefonu vairuojant", kai pagliau pagavom ji buvo 3 val. nakties, nuveziau pamergem, kurios jau miegojo. Namus pasiekiau pries 5val. (miegoti liko 2valandos doh.gif ) Pamerges sukneles pamate tik vestuviu ryta. Kilo visuotine panika: vienai iskirpte virsija absoliuciai visas normas, kitai neimanoma uztraukti uztrauktuko, treciai viskas kosmariskai krenta. Tai ACIU mano mergaitem, kad jos nerealiai organizuotos ir draugiskos - pakeliui i silute jos pacios susisiuvo kur ir kaip joms reikejo, kad bent padoriai atlaikytu oficialia dali. Na ka - nuotraukose ir visumoje atrode jos labai graziai, nes buvo puosni medziagyte. Bet tos siuvejos-savininkes-pardavejos-ir pan nenoriu akyse matyti. Mergaites vaziavo pas ja po vestuviu pareiksti savo nuomone. Tai likau kalta as, nes per daznai veziojau matavimams ir atemiau laika is siuvimo. Absurdas - realiu matavimu buvo vos trys....
Garsusis salonas su savininke-siuveja ASTA priesaky: Baltoji Gulbe - Siluteje
Patarimas - siuvejoms reikia meluoti vestuviu data, nes rezultata dazniausiai reikia tvarkyti...

užjaučiu jus...

aš Šilutėje nieko nedarau: nei siūnuosi, nei kerpuosi, nei į soliariumą, nei pas gydytojus.... niekjo schmoll.gif bijau taip sakant, kad nenugalabytų tikrąja to žodžio prasme:hm gyvenu čia 1,5 metų, o panašius dalykus darausi Šiauliuose arba Klaipėdoje... ai dar be to nepasitikiu ir vietinių rekomendacijomis... kažkoks keistas čia kraštas...
Atsakyti
Sveikos merginos, neseniai buvau draugų vestuvėse ir buvau siaubingai pašiurusi nuo muzikantu tiksliau grupės REMIX, visos vestuvės buvo sugadintos, o jaunajai tai net verkti norėjosi. Parašysiu kelis jų bajerius bent gal suprasit kokio jie lygio."Piršlienė svečiams sako gal kas norite kažka gražaus palinkėti jauniesiems tada tuoj pat pagrindinis muzikantas HENRIKAs perėkia piršlienę ir sako dabar visi prisistato kas yra jauniesiems ir kuo gali buti naudingi daugelis svečių pasimetė HENRIKAS pradėjo šaipytis iš vardų iš balso ir t.t svečiai pasimetė nežino ar palinkėjima sakyti ar kuo bus naudingas jauniesiems schmoll.gif Stalo žaidimo nei vieno, per visa vakara buvo tik vienas šokis su svečiais ta prasme kad svečiai šoktu visi kartu verysad.gif .Šaipėsi iš piršlių, neleido vesti savo programos, vienas is svečių net girdėjo kaip muzikantas sako mane jau užpy... ta svočiutė.Anta diena visai nedainavo, o tik muzika leido svečių nekvietė nei pirma nei antra diena šokti. Dainavimas jų tai fonograma buvo ir ta žiauri.Viena mergina iš svečių pasiulė geranoriskai muzikantui ipilti alaus nes stovėjo netoli statinės tai muzikantas HENRIKAS jai taip atsakė "PILK KAS GERIAMA IR PALAIKYK KAS JUDAMA" manau supratot jo bajerį.Žiauru buvo kai aš tai išgirdau negalėjau susilaikyti ir jam pasakiau kad savo humora pasilaikytu sau. Aš per vestuves devėjau mėlyna suknelė tai ir tai sugebėjo išsišaipyti iš manes ir mano vyro - "Paklusykit ka mėlynieji pasakys.Tokiam stiliui visi svečiai buvo kalbinami ir pristatomi kitiems.Merginos nežinau ant kiek tie muzikantai yra geri bet kad jie sugeba sušikti vestuves tai jau tirai verysad.gif verysad.gif bukit atsargios tai jusu vienintelė svente
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ljn: 27 rugsėjo 2007 - 22:14
na ir istorijos doh.gif
aš savo vestuves nuo A iki Z planavau pati ir rūpinomės viskuo patys su MB (kas savaitgalį važinėjom iš Kauno į Panevėžį), tai nemalonių staigmenų beveik nebuvo cool.gif tik iš kirpyklos vestuvių rytą išėjau beveik verkdama, nes padarė ne tai, ko prašiau, o tai, ką mokėjo, nes staiga neužsisakiusi prisistatė kažkokia poniutė, kuriai reikėjo "tuoj pat" važiuoti į kažkokį priėmimą, tai manimi pasistengė greičiau atsikratyti gun_bandana.gif džiaugiausi tik, kad paskui ėjau darytis makijažo, tai tos moters dėka mano nuotaika pasitaisė ir nusispjoviau į ne itin pavykusią šukuoseną.

tai va... mergaitės, penkeri metai jau beveik praėjo, o nuoskauda dar liko ax.gif
Atsakyti
Apie sodyba Namija, Traku rajone - be jokiu emociju. Turejome didele svente keturiu gandriuku sodyboje Namija. Sodyba tikrai grazioje ramioje vietoje prie ezero. Pastatai kaimisko dizaino, vidutinio lygio. Jeigu didelis kiekis puotautoju (40-60) sveciai isskirstomi per tris namus, gana painu ir yra trukumas san. mazgu, dusu siam kiekiui zmoniu. Privalumai tokie. Trukumai: pats pagrindinis - sodybos seimininke p. Jurgita. Ji is pirmo zvilgsnio gan maloni, bet tai tik gudrus marketingas. Kai kalba ateina apie rimtus reikalus (meniu derinimas ypatingai) prasideda burbejimas po nosim ir nerislus postringavimas nieko konkreciai nepasakant, nors klausimas ir butu kelis kartus pakartojamas. Nezinau kiek metu jau gyvuoja si sodyba, bet tikrai pakankamai kad seimininke jau butu pamirsusi kas yra klientas, kaip su juo bendraujama ir kas cia moka pinigus, Beje pinigai uz sodyba, maista ir visa kita mokami visi ir tik visi! is anksto. T.y. duok man pinigus ir pasitikek manim as viska sutvarkysiu taip kaip reikia. O kai pradedi derinti ta kaip reikia, tai negauni nei vieno tiesaus rislaus atsakymo. Sutinku darbas su klientas labai varginantis, bet jeigu jau esi pavarges tiek, kad tas klientas tau tuscia vieta, kaip ir kliento sveciai, tai jau laikas darzus raveti! O jeigu esi nepatenkintas, tai gali namo vaziuoti, vis tiek visi pinigai jau sumoketi! Seimininke savo arogancijos ir neslepia - pas mane jau visa 2008m. vasara uzsakyta, kiekviena penktadieni ir sestadieni! Nezinau kaip kitiems Namijos klientams, bet man sios sodybos privalumai toli grazu nenusveria trukumu ir as tikrai antra karta i ja nevaziuociau! Kaip ir mano puotos sveciai, kuriu 2 is ju buvo apkandzioti peles ir jeigu jie nebutu sios isvije is kambario i koridoriu ir sekancia diena vaziave skiepytis nuo pasiutliges ir as tuo nebuciau patikejes! Nezinau uz ka kaimo turizmo asociacija sodyboms kabina gandriukus, bet jeigu 4 gandriuku sodyboje gali buti apkandziotas peles, tai ko verta si asociacija!? Taigi, jeigu norite paragauti arogancijos grazioje aplinkoje ir pasijusti visiskai beverciu, peliu apgrauztu poilsiautoju - Namija laukia Jusu! (bet tik 2009, nes 2008m jau visi uzimti:) Atidumo jums renkantis
Atsakyti
QUOTE(laurutis @ 2007 09 29, 23:13)
Taigi, jeigu norite paragauti arogancijos grazioje aplinkoje ir pasijusti visiskai beverciu, peliu apgrauztu poilsiautoju - Namija laukia Jusu!

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif super komentaras thumbup.gif
Atsakyti
Oi mergaites pasiskaitau ir baisu man pasidaro.. unsure.gif Baisu net pagalvoti kaip elgciausi vienoje ar kitoje Jums nutikusioje situacijoje ir nesuprantu kur siais, tokiais konkurenciniais laikais dingo paslaugu ir aptarnavimo kokybe??!! Siaubas kazkoks... verysad.gif
Atsakyti
sveikos

gaila, bet tenka ir man guostis cia. kadangi esu smulkmeniska ir viska megstu planuoti, todel kaip visos jus vestuves planavau is anksto ir apgalvojau visas smulkmenas.
sukuosena susitariau su grozio galerija kirpeja dar rugpjucio pradzioje, susitarem, kad vestuviu savaites pirmadieni ateisiu pasidaryti bandomaja ir uzsirasem laika sestadieniui. ir kagi ateinu as pirmadieni vakare o man saki kirpeja susirgo, o jusu tel. neturejom (kazko keista, nes rasesi prie abieju dienu mano tel), tai ateikit ketvirtadieni vakare padarysim ta bandomaja. as sutikau, juk gali zmogus susirgti, tik kazkoks vidinis balsas pakuzdejo man pasiziureti i sestadieni kelinta as ten uzrasyta, o pasirodo, kad su korektorium uzbraukyta ir mano laiku kazkoks diedas irasytas blink.gif
sakau kaip cia suprast, tai jos nieko mes nezinom dabar eikit, o mes jums paskambinsim rytoj. blink.gif

ir ka - paskambino ir pasiule ateiti 5.30 kai buvau pirma uzsirasius 7val.
kagi jei jiems svarbiau kazkokio diedo seveliura, nei jaunosios (uz kuria beja ima nuo150 iki 200lt) ir nesugeba net pasakyti atsiprasau, tai rodo poziuri i klientus.

tad jeigu norit buti tikros kad jus vestuviu ryta neliksit be sukuosenos ir didziulio soko venkit sito salono
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 05, 23:49)
Kyla itarimas, kad kazkas daro reklama  g.gif

buvo tema.. dabar tik nepamenu kuri(virsijus zinuciu skaiciu ji buvo uzdaryta. gal vadinosi KUR SVESTI VESTUVES VILNIAUS APYLINKESE) taigi, paskaite ja manau suprasit kad tai ne reklama o tik draugiskas patarimas. ten ne tik as gerai atsiliepiau apie www.jaunavedziai.lt reklamuojamas vilas bet ir kiti man nezinomi zmones. tiesiog norejau patart, nes sios vilos tikrai vertos demesio. jei manot kad tai reklama- tebunie taip kaip jus manot, bet tai tik jusu subjektyvi nuomone mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 05, 23:49)
Kyla itarimas, kad kazkas daro reklama  g.gif

ir dar pridursiu- jei kazka cia ir pasiulau, tai tik ta-su kuo teko paciai turet reikalu ir kas man patiko. nerasau siaip "ïs lempos" rinkites ta ar sveskite ten vien del to kad cia dauguma liaupsina. tiesiog irgi issakau savo subjektyvia nuomone. butent del vilu mano nuomonei buvo ir pritarianciu..
Atsakyti
na va - mano vestuves irgi praeijo
ir viskas butu grazu ir super
jei ne viena smulkmena

vestuviu ryta neatvaziavo vizaziste Natalija (jos kontaktus radau siame forume)
per bandomaji susitarem, kad atvaziuos spalio 6 d. 9 ryto, paeme uztata ir isvaziavo
o vestuviu diena net nepaskambino, jos telefonas buvo isjungtas
ir, aisku, dabar irgi nuo jos nei zinutes, nei skambucio nesulaukiau
gerai, kad pati turejau kosmetikos - pasidaziau, bet nuotaika siek tiek buvo sugadinta..

Atsakyti
kazkodel vis dazniau nusiviliama tais kurie reklamuoti forume siame g.gif .... manyciau kad kai kas labai aktyviai reklama darosi g.gif ..... o is kitos puses kodel ne... va sugalvosiu kad noriu vestuvese seimininke buti ir parasysiu buvau vestuvese kokia nuostabi semininke buvo ir nebrangi o jau kaip papuosia kokio grozio stalas biggrin.gif biggrin.gif ..... arba saus mintis kad graziai dainuoju ir galiu vestuvese neblogai uzdirbti bigsmile.gif .... o gal kosmetlogiu kursus baigiau ir skyrelyje parasysiu kokia profesionali ta ar ana ir kontaktus idesiu, ir kaip ja visi zavejosi dziaugiasi ir koki grozi padare per vestuves, foto jeigu bus pareikalauta bet kokia idesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2007 10 10, 09:15)
kazkodel vis dazniau nusiviliama tais kurie reklamuoti forume siame  g.gif .... manyciau kad kai kas labai aktyviai reklama darosi  g.gif ..... o is kitos puses kodel ne... va sugalvosiu kad noriu vestuvese seimininke buti ir parasysiu buvau vestuvese kokia nuostabi semininke buvo ir nebrangi o jau kaip papuosia kokio grozio stalas  biggrin.gif  biggrin.gif ..... arba saus mintis kad graziai dainuoju ir galiu vestuvese neblogai uzdirbti  bigsmile.gif .... o gal kosmetlogiu kursus baigiau ir skyrelyje parasysiu kokia profesionali ta ar ana ir kontaktus idesiu, ir kaip ja visi zavejosi dziaugiasi ir koki grozi padare per vestuves, foto jeigu bus pareikalauta bet kokia idesiu  biggrin.gif

as irgi taip pamaniau ax.gif bet siaubas kazkoks tada, kad nebegalima niekuo tiketi unsure.gif
Atsakyti
mūsų niekas neapgavo
šiaip aš esu priekabi, tikrinau pati viską, po kelis kartus perskambindavau
jeigu reikėdavo ir važiuodavau (irgi po kelis kartus)
atsarga gėdos nedaro
užtat dabar džiaugiuosi svečių atsiliepimais ax.gif
Atsakyti