Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo II

Birutės salonas Šiauliuose!!! Aplenkit kuo didesniu spinduliu ir nekelkit ten niekados kojos.
Ten dirba mano tėvų draugė, jokių aferų nesitikėjom, nors tėvai ir žinojo kokia ji būna. Tik kažkodėl nepapasakojo ir suknelę išsirinkau ten.
Tuo metu ruošiausi fitneso varžyboms ir buvau kiek sulysusi, todėl žinojau, kad priaugsiu papildomus 3-4kg po varžybų. Išsirinkau klubus šiek tiek aptempiančią suknelę. Aš nešioju 36 dydį, suknelė buvo 40, sakė sumažins, bet sutarėm mažinti tik du mėn iki vestuvių dėl šiokių tokių svorio svyravimų. Kadangi draugai, tai tiesiog sutarėm, kad mama paims sekančią dieną suknelę ir atvyks sumokėt. Sutarčių ta proga nesirašėm, nes atseit labai daug nuleido nuo naujos suknelės.
Aš gyvenu Vilniuje ir į Šiaulius negrįžinėju be reikalo. Grįžus 2mėn iki vestuvių su bateliais, nutariau pasimatuoti ir pažiūrėti kiek ten ją patvarkyti reikia bei kitą dieną nueiti primatavimui. Tai, ką pamačiau, mane šokiravo. Maiše suknelė atrodė panašiai, o mama tai irgi neišpakavo, kam jai ją pakuot iš kitos pusės. Velkuosi ir suprantu, kad tai nėra tas modelis, kurį išsirinkau. Ir geriausiu atveju ten vos siekia 34 dydį, aš į ją tiesiog neįlendu. Pakėlėm skandalą ir iš pačio ryto lėkėm į saloną aiškintis. Kaip gaila, kad nenusifotografavom tada, nes nelabai leido. Niekaip neįrodėm, kad ne ta suknelė, kad sumažinta ji (kaip įmanoma per vieną dieną sumažinti suknelę iš 40 iki 34 dydžio), galai suknelės numindyti nes ji tikrai nebe nauja... Aiškina kad tai ta pati suknelė ir aš nepamenu. Nu atsiprašau, jei ją pirkdama verkiau iš laimės kaip gražu, o vėliau verkiu iš siaubo, tai gal tikrai ne ta? Pinigų negrąžino, vos išderėjom, kad pakeistų, nes šiaip sakė įdės ties užpakalių kažkokį medžiagos gabalą kad trūsikai nesimatytų per suvarstymą, mano jaunikis būtų nugriuvęs nuo tokio vaizdo doh.gif doh.gif pakeitė kita suknele, pasiėmiau tik su sąlyga kad pasvarstysiu, nes tiesiog nebuvo iš ko rinktis o ir laiko iki vestuvių nebe daug. Bijojau nieko kito neberasti. Taigi radau suknelę vėliau kitur, nes ta taip ir neprilipo iki galo. O anos atgal ir nebepriėmė. Pinigų negrąžino. KOva su vėjo malūnais, kai sutarties jokios nėra... o vėliau ir atsiliepimus paskaičius, ne mano vienos toks atvejis pasitaikęs...
Atsakyti
Perskaičiau ir pridėsiu. Tai buvo pirmas salonas kuriame aš norėjau pasimatuoti vestuvinę suknelę ir .... aš buvau išvaryta nespėjus nei vienos užsidėti biggrin.gif Aišku dabar juokinga, bet tada toli gražu nebuvo. Ypatingai, kai net nesu šiaulietė. O išvijo , nes sąžiningai pasakiau, kad tai pirmas salonas, kuriame lankausi. Liepė aplankyti pirma kitus ir tik tada pas juos apsilankyti, nes arba aš iškart imu suknelę (primenu net nesimatavus buvau) arba eit kitur. Sakyčiau aptarnavimas aukščiausiame lygyje. Beje tą pačią nužiūrėtą suknelę (su etikete), Kaune man būtų išnuomavęs salonas 1000 Lt pigiau,o skelbiasi, kad vieninteliai oficialūs atstovai. Žodžiu aplenkit kas galit. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2015 08 17, 19:42)
Perskaičiau ir pridėsiu. Tai buvo pirmas salonas kuriame aš norėjau pasimatuoti vestuvinę suknelę ir .... aš buvau išvaryta nespėjus nei vienos užsidėti  biggrin.gif  Aišku dabar juokinga, bet tada toli gražu nebuvo. Ypatingai, kai net nesu šiaulietė. O išvijo , nes sąžiningai pasakiau, kad tai pirmas salonas, kuriame lankausi. Liepė aplankyti pirma kitus ir tik tada pas juos apsilankyti, nes arba aš iškart imu suknelę (primenu net nesimatavus buvau) arba eit kitur. Sakyčiau aptarnavimas aukščiausiame lygyje. Beje tą pačią nužiūrėtą suknelę (su etikete), Kaune man būtų išnuomavęs salonas 1000 Lt pigiau,o skelbiasi, kad vieninteliai oficialūs atstovai. Žodžiu aplenkit kas galit.  doh.gif

Mon cheri salonas yra didmenininkai ir tiekia sukneles tam pačiam Birutės salonui. Tas pačias sukneles tik gerokai pigiau gali rast ten. Aš sumokėjau 2800lt, o vertė jos kaip pasakė Mon cheri, 600lt...
Atsakyti
O gal kas nors buvo susidures su Vaclovu Valaiciu?
Atsakyti
Cia tas Vaclovas kur Juodelynej?smile.gif
Atsakyti
Jo, tas pats, kazka zinai?
Atsakyti
deja bet apgavo sad.gif nepatikimi ir melagiai ir kai lieka
3 dienso iki sventes paraso sms kad neatvyks ir nedalyvaus aisku dvigubo avanso del ju kaltes as neatgavau
http://www.skelbiu.l...i-21715390.html
Atsakyti
QUOTE(LemonArMona @ 2015 06 09, 23:52)
tokį filmą, kokį gavome, dalinti negalime (jis kai kuriuos žmones tiesiog įžeistų). Kai pasamdėme aurastudio, vėlavo tą filmą atiduoti pusę metų, kai gavome, tai defektus žadėjo taisyti ..

Viskuo nepatenkinta nuotaka neskiria kas yra "defektai" o kas yra "man nepatinka"... Operatoriai filmuoja tai kas vyksta... Jei zmones zeidzia paciu ju elgesys tai tikrai ne operatoriu problemos. O taisymai pagal visus norus nenorus jau galimi tik kai yra laisvo laiko... Nuosirdziai patariu neizeidineti ir gerbti kitu darba. Skonis reikalas subjektyvus...
Atsakyti
QUOTE(riuske @ 2015 09 26, 21:48)
Viskuo nepatenkinta nuotaka neskiria kas yra "defektai" o kas yra "man nepatinka"... Operatoriai filmuoja tai kas vyksta...  Jei zmones zeidzia paciu ju elgesys tai tikrai ne operatoriu problemos. O taisymai pagal visus norus nenorus jau galimi tik kai yra laisvo laiko... Nuosirdziai patariu neizeidineti ir gerbti kitu darba. Skonis reikalas subjektyvus...

Jau vien taip rašinėdami - parodote, kokie esate doh.gif po tokių atsakymų... apeičiau Jus dar didesniu ratu doh.gif nepagarba klientui visapusiška doh.gif
geras pasakymas yra, nesenai perskaičiau... geri atsiliepimai atveda keliolika klientų, o blogi - gali išvesti ir šimtus... 4u.gif taip, kad siūlyčiau pagalvoti ar tikrai verta taip negerbti klientų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 09 27, 14:06)
Jau vien taip rašinėdami  - parodote, kokie esate doh.gif  po tokių atsakymų... apeičiau Jus dar didesniu ratu doh.gif  nepagarba klientui visapusiška doh.gif
geras pasakymas yra, nesenai perskaičiau... geri atsiliepimai atveda keliolika klientų, o blogi - gali išvesti ir šimtus... 4u.gif  taip, kad siūlyčiau pagalvoti ar tikrai verta taip negerbti klientų 4u.gif

Nematau kur cia nepagarba. Mylime ir gerbiame visus, kurie gerbia mus ir l.atsakingai atlikta darba.. . Bet aciu, pagalvosime wink.gif tikriausiai laikas ne tik klientams rinktis paslaugu teikejus,bet ir atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riuske: 28 rugsėjo 2015 - 20:36
QUOTE(LemonArMona @ 2015 06 09, 21:52)
Na štai, dar viena bėda  doh.gif

vestuvinio filmo iki šiol svečiams nei tėveliams nepadalinome,
tokį filmą, kokį gavome, dalinti negalime (jis kai kuriuos žmones tiesiog įžeistų). Kai pasamdėme aurastudio, vėlavo tą filmą atiduoti pusę metų, kai gavome, tai defektus žadėjo taisyti po dviejų mėnesių, po to dar po dviejų, po to dar po mėnesio, o dabar pasakė, kad netaisys, nes jau naujus užsakymus turi. "Juodos" medžiagos taip pat nedavė, nes buvome tik žodžiu sutarę, kad ją duos, taip, kad neturime galimybės ir kitų operatorių prašyti, kad aurastudio broką pataisytų. labai liūdna schmoll.gif

QUOTE(riuske @ 2015 09 26, 20:48)
Viskuo nepatenkinta nuotaka neskiria kas yra "defektai" o kas yra "man nepatinka"... Operatoriai filmuoja tai kas vyksta...  Jei zmones zeidzia paciu ju elgesys tai tikrai ne operatoriu problemos. O taisymai pagal visus norus nenorus jau galimi tik kai yra laisvo laiko... Nuosirdziai patariu neizeidineti ir gerbti kitu darba. Skonis reikalas subjektyvus...

O kodėl buvo žadėta taisyti tuos defektus, jeigu tai ne operatorių problemos?
Labai nekompetetingai atrodot su savo rašliavom šitoje temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 10 23, 10:12)
O kodėl buvo žadėta taisyti tuos defektus, jeigu tai ne operatorių problemos?
Labai nekompetetingai atrodot su savo rašliavom šitoje temoje  4u.gif

drinks_cheers.gif
o aš dar kartą pasidžiaugsiu nuostabiu mūsų operatorių darbu bigsmile.gif trumpas - nerealus thumbup.gif ilgesniame filmuke turėjome pora prašymų - ir viską pataisė taip kaip ir norėjom thumbup.gif (nors tuos taisymus tik mes ir matom blush2.gif ) bet labai džiaugiamės, kad atsižvelgė į tai thumbup.gif Ir viską gavom per 1,5 mėn po vestuvių 4u.gif Martynas Makaras Media wub.gif
Atsakyti