QUOTE(skgreta @ 2007 09 06, 17:23)
Sveikos mergaites,
Pries dvi savaites atsokau vestuves.Labai gaila kad ir man tenka parasyti i si skireli. Sia diena planavau metus laiko, ir maniau kad viskas bus idialu, nes viska suplanavau iki menkiausios smulkmenos...
Bet visa vakara sugadino muzikantai, tai
grupe REMIX, pagrindinis muzikantas Henrikas. Atrodo viska smulkiai ir aiskiai buvom sutare, visas vestuviu detales, sakem kad bus su visom tradicijom (stalo uzsedimais, pasitikimasi pirslio korimais ir t.t.), pirsliai susitiko su muzikantais pries vestuves ir viska smulkiai aptare, kas po ko ir kaip eina, atrode viskas bus idialu, bet gavosi kazkoks bardakas...
Pirmiausiai tik atvaziavus i sale muzikantai neorganizavo jokio stalo uzsedimo, kai mano mama paklause, jie pasake kad jaunieji nenori stalo uzsedimo ir kitu tradiciju (leles vystimu, ir pan.), nors pirsliai viska buvo atveze, ir su jais apkalbeje. Bet po to mano mama greit viska suorganizavo ir padare stalo uzsedima (nors sioki toki), kol mes susinesem daiktus i sodyba.
Po to prasidejo dar graziau, pirsliai sneka, o muikantas Henrikas juos perrekia, tyciojasi ir daro visokias nesamones. Pirsliai kazka savo sako, jis vis terpiasi ir daro kitaip, sneka nusisneka ir dare balagana is vestuviu. Su juo ejo kalbet ir pirsliai ir mano vyras, bet jis vis tiek savo daro, ir gadino svente. Dainuoja ir groja jie graziai, bet vestuviu organizuot jie nemoka, gal kazkam ir pasiseke, nes kartais atrodydavo, kad tycia nori sugadinti vestuves. Nes ten tikrai buvo didelis bardakas. Antra diena pradejo kart pirsli, o mane buvo pagrobe, mano vyras sako palaukit, o jie vistiek savo daro. Ir ka pirsliai kazka kitaip idomiau sugalvoja, jie isitycioja is ju ir saiposi akivaizdziai ir nori daryt pagal save. Kai pirsliene pasiule pasakyti kas nori tosta, muzikantas pradejo liept sakyt tosta kikevienam ir kuom jauniesiems gali padet klausineja pas kiekviena visokiu nesamoniu, o zmoniu tai daug, daugelis sveciu net pasimete kai juos pradejo tik atsistojus taip klausinet, nors buvo pasiruose grazius tostus. Antra diena jau pirsliene susinervinusi modavo ranka ir rodydavo kad uzsiciauptu, bet HYenrikas vistiek perekia. Daznai varydavo ir parukyt ir pagert, ir pavalgyt, ir dar su sveciais pabendraut, is kai kuriu net ir akvaizdziai tyciodavosi...
Dar daug nemaloniu akimirku buvo, del kuriu labai nervavausi ir verkiau, tiek pirma ir antra diena... Niekam nelinkeciau nei tokiu vestuviu nei muzikantu. Galiausiai antra diena, kit sveciai pasake, kad kai mano mama jiems nunese ir dave sakocio ir sampano, buvo labai nepatenkinti kad mazai gavo is siu vestuviu.Labai liudna
, kad taip viskas nepasiseke, bet nors grazios nuotraukos ir filmas gavosi
Tai tiek bukit atsargios, sekmes jums visoms
Vargsiuke, neisivaizduoji, kaip tave suprantu
Man irgi dabar nemalonu, kad po vestuviu vis dar visi prisimena, kokie prasti buvo muzikantai - tai ne tie patys, apie kuriuos rasei, kiti
Mums buvo atsitikusi beda: muzikantai, labai isgirti Vilniuje (nezinau tiksliai ju pavadinimo, nes mano tevai su jais taresi), mums atsake groti, kadangi jiems pasiule pelningesni pasiulyma. As tuo metu net nenumaniau, kokia didele beda atsitiko. Tie muzikantai tikrai graziai dainavo, svarbiausia, vienas ju buvo mano tecio buves draugas, tai tikrai nemanem, kad apgaus, ir is anksto nedave avanso, manem, pora menesiu pries vestuves susitiksim kai aptarinesim scenariju, ir duosim. O jie nusprende geriau groti pelningiau, o ne draugams su nuolaida (is dalies negali ju kaltinti, versle draugu nera).
Mama gal savaite man nesake, kas atsitiko, bande ieskoti muzikantu, bet rado tik toki SUPER vaikinuka, kuris grojo namuose - reikejo jo prasyti, kad grotu ir sodyboje!!!! Bet net nepagalvojom, kad su muzikantais gali kilti problemu, kadangi kai mama pasake, kas atsitiko, per 15 min radau muzikantus.
Deja... to cut the long story short, atsitiko labai panasiai, kaip SKGRETAI
Muzikantai pertraukinejo pirslius, iskreipdavo ivairias atrakcijas, nusisnekedavo, izeidinejo svecius (juos pravardziavo!!!...), ir net... daznai nemokedavo dainu zodziu!!!
cia galeciau pasakot be galo, nes labai skaudu, kad susinervine ir patys su MB truputeli apsipykom, gerai, kad tik trumpam, ir nemalonu, kad dar dabar sveciai primena mums, kaip buvo nefaina
ziauriai gaila, kad sventes vakaras nebuvo toks tobulas, kaip visos ceremonijos - CMB ir Baznycioj!!! Tai puikiai suprantu Skgreta
Mes dabar taip pat dziaugiames, kad turim grazu filma ir grazias nuotraukas - po truputi nuoskaudos pasimirsta, tikiuosi, po kiek laiko blogi prisiminimai neuzgos geru
Dar, beje, merginos!!! Nesinuomokite 8 vietu mercedes "limuzino", kuris skelbiasi "Vestuviu" kataloge - ju pavadinimo nera, bet tel numeris yra 8600 87775! Nezinau, kodel jis ten skelbiasi kaip limuzinas... Padarem klaida, kad nepaziurejom jo is anksto
atvaziavo neisplautas, sonuose dideles skyles - itruke dazai, taip garsiai burzgia dyzelis, viduje tik 1 langas atsidaro, vaziuoja tik ant 40 km/h, o pats bernas (a-la vairuotojas) atvaziavo vos ne su treningu!!! Su maike ir neatsimenu, kokiom kelnem - apie baltus marskinukus ar bent svarka tyliu!!! Mes visi issipuste, o jis kaip i statybas! Dar tyliu apie koki nors aptarnavima ir gera muzika (kaip skelbiasi kataloge)- grojo nezinau kas, ir Yva bei 69 Danguje!..
Ir dar paeme uz 30min virsvalandziu...
Tai tiek
gaila, kad turiu rasyti i sita skyreli
bet ka padarysi, juk viska planavom patys, ir tai darem pirma karta, be pagalbos... Dabar uz tai kiek patirties sitoj srity turim