Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo II

Rašiau fotografų temoj. Pasigrožėkit, jei nematėt

http://www.supermama...?...9027&st=564
Atsakyti
Tai jus idekite fotografo darbus, tada ir matysime, nes dbr skaitau tik pasipiktinusios svocios nuomone g.gif
Atsakyti
Atsargei merginos Klaipedoj su nuomos punktu ''Magnum imperium'' man likus savaitei iki vestuviu pasake,kad sukneliu nebus nei pamergiu,nei jaunosios,o kur viskas buvo aptarta 3men. iki vestuviu. Sukneliu pasirinkimas neblogas,bet tik pas ju pazadai labai grazus ir kiek zinau jau ne vienas vestuves taip pavede.Net neatgavau nei pinigu as pati ir pamerges. Aiskus dar mes su jais kovosim
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 09 13, 18:58)
Atsargei merginos Klaipedoj su nuomos punktu ''Magnum imperium'' man likus savaitei iki vestuviu pasake,kad sukneliu nebus nei pamergiu,nei jaunosios,o kur viskas buvo aptarta 3men. iki vestuviu. Sukneliu pasirinkimas neblogas,bet tik pas ju pazadai labai grazus ir kiek zinau jau ne vienas vestuves taip pavede.Net neatgavau nei pinigu as pati ir pamerges. Aiskus dar mes su jais kovosim

Bet ar taip tikrai gali buti blink.gif Gal jus kazko nesusisnekejot, man kazkaip nesitiki g.gif ir kodel neatgavot pinigu, jei ne jusu kalte g.gif
Atsakyti
QUOTE(rom@ntika @ 2010 09 14, 09:20)
Bet ar taip tikrai gali buti  blink.gif  Gal jus kazko nesusisnekejot, man kazkaip nesitiki g.gif  ir kodel neatgavot pinigu, jei  ne jusu kalte g.gif

kaip gali buti aš nežinau,tik papasakojau kaip mums buvo.O susikalbeta buvo su sutartim,kurios jie neivykdė,nes ketvirtadieni jaunosios suknelė dar tebebuvo murzina ir nepataisyta kad tiktu jaunajai,per ilga ir siaip dar keliu pataisymu reikėjo,todėl bijodama kad savo sventei suknelės negausiu tokios kad atitiktu mano ismiera pati nutraukiau sutarti ir pasakė ,pinigų man negražins.O pamergėm buvo žadėta pasiuti naujas sukneles,bet taip ju ir nepasiuvo,bet i vieta pasiulė kitas,kuriu tai dienai taip pat nesugebėjo paruošti ir kolkas pinigų negražino nei pamergėm.Bandysim dar kalbėtis ir reikalauti pinigų,bet norėjom perspėti kad bukit atsargios kad jums taip nenutiktu.
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 09 14, 12:17)
kaip gali buti aš nežinau,tik papasakojau kaip mums buvo.O susikalbeta buvo su sutartim,kurios jie neivykdė,nes ketvirtadieni jaunosios suknelė dar tebebuvo murzina ir nepataisyta kad tiktu jaunajai,per ilga ir siaip dar keliu pataisymu reikėjo,todėl bijodama kad savo sventei suknelės negausiu tokios kad atitiktu mano ismiera pati nutraukiau sutarti ir pasakė ,pinigų man negražins.O pamergėm buvo žadėta pasiuti naujas sukneles,bet taip ju ir nepasiuvo,bet i vieta pasiulė kitas,kuriu tai dienai taip pat nesugebėjo paruošti ir kolkas pinigų negražino nei pamergėm.Bandysim dar kalbėtis ir reikalauti pinigų,bet norėjom perspėti kad bukit atsargios kad jums taip nenutiktu.

Aisku, tai matyt del to pinigu ir neatgausit, nes sutarti patys nutrauket. as ir galvoju kaip sitaip jie gali daryt doh.gif Nepavydziu jums, o kaip issisukot is sios situacijos? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rom@ntika: 14 rugsėjo 2010 - 12:32
QUOTE(rom@ntika @ 2010 09 14, 13:32)
Aisku, tai matyt del to pinigu ir neatgausit, nes sutarti patys nutrauket. as ir galvoju kaip sitaip jie gali daryt  doh.gif  Nepavydziu jums, o kaip issisukot is sios situacijos?  blink.gif  blink.gif

gerai kad kitame nuomos punkte turėjo suknele kuri tiko ir buvo laisva,o pamergės tai kokias begavo,tokiom ir ejo,aišku spalvos jau buvo nebeaktualu.
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 09 13, 18:58)

Del jaunosios sukneles - ar ji dar neparuosta buvo savaite pries vestuves, ar ta savaite ketvirtadieni, kai po 2 d, sestadieni, turejo but vestuves?
Nes jeigu pries savaite, tai viskas naturalu - gal tiesiog praeita savaitgali ja vilkejo kita nuotaka, ir buvo nespeta paruost. Bet iki jusu sventes tikrai butu spejusios viska sutvarkyt. Kadangi pati nutrauket sutarti, tikrai nemanau, kad atgausit pinigus (nebent sakau, iki vestuviu buvo likusios 2 dienos). Kas kita su pamergiu suknelem.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2010 09 14, 20:03)
Del jaunosios sukneles - ar ji dar neparuosta buvo savaite pries vestuves, ar ta savaite ketvirtadieni, kai po 2 d, sestadieni, turejo but vestuves?
Nes jeigu pries savaite, tai viskas naturalu - gal tiesiog praeita savaitgali ja vilkejo kita nuotaka, ir buvo nespeta paruost. Bet iki jusu sventes tikrai butu spejusios viska sutvarkyt. Kadangi pati nutrauket sutarti, tikrai nemanau, kad atgausit pinigus (nebent sakau, iki vestuviu buvo likusios 2 dienos). Kas kita su pamergiu suknelem..  g.gif

iki vestuviu buvo likusios 2 dienos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 09 15, 09:03)
iki vestuviu buvo likusios 2 dienos verysad.gif

Nu, tokiu atveju didziules sekmes Jums, bandant atgaut pinigelius 4u.gif bet manau, sugadinsit labai daug nervu, ir vargu ar ka pasieksit... nu gal... g.gif man irgi sis tas panasiai buvo, tik su anytos suknele. Savaitei iki vestuviu likus ji atsisake suknios (mat mire jos tevas). Atgavo pinigus, bet tai kainavo tiek nervu man paciai, kad jau geriau buciau sumokejus pati doh.gif
O siaip tai labai dziugu, kad spejot rasti sau tinkancia suknyte, ir vestuves buvo nesugadintos thumbup.gif
Atsakyti
[quote=aridax,2010 09 15, 14:38]
Nu, tokiu atveju didziules sekmes Jums, bandant atgaut pinigelius 4u.gif bet manau, sugadinsit labai daug nervu, ir vargu ar ka pasieksit... nu gal... g.gif man irgi sis tas panasiai buvo, tik su anytos suknele. Savaitei iki vestuviu likus ji atsisake suknios (mat mire jos tevas). Atgavo pinigus, bet tai kainavo tiek nervu man paciai, kad jau geriau buciau sumokejus pati doh.gif
O siaip tai labai dziugu, kad spejot rasti sau tinkancia suknyte, ir vestuves buvo nesugadintos thumbup.gif

AČIŪ,bet vilties turbūt maža kad gražins
Atsakyti
QUOTE(Helene @ 2007 08 23, 12:08)
Na, ka guodziuosi ir as blink.gif

visa gyvenima po truputi deliojau savo busimu vestuviu planeli, ir vienas is pirmuju eilete buvo noras pamergiu su vienodom (is dalies vienodom) suknelem. Vestuves pradejau planuoti pries metus. Susiradau salona, su gausybe rekomendaciju. Ten issirinkau sau suknele ir uzsakiau kad pasiutu pamergem sukneles, kurios bus joms nuomojamos, ir liks salone. Siuveja (salono savininke ir priemeja - viename asmenyje) plojo rankom, kad pasipildys jos "kolekcija". Rode savo pasiutas sukneles, kurios man patiko. Isrinkom medziaga, ja nupirko. Po to veziau visas pamerges - rinkom kiekvienai modeli. Praejo keli menesiai, kol isrinkom. Atejo laikas atvezti jas pirmajam matavimui. atvaziavus pasirodo dar reikejo derinti detales ir siaip pakalbeti apie visokius karoliukus. Kazkaip sunerimau - liko du menesiai, o tu sukneliu net formos, nieko nematyti. radejau ja spausti, kad man neramu. O ji: "as per savaite galiu visas pasiuti, ateis laikas jusu savaitei, ir pasiusim!" Nu galvoju, ji siuveja-ji zino. Liepos menesi ji visiskas nesamones pradejo daryti - matavimu laika kaitaliojo per diena po penkis kartus. Ji, matai, nespeja, nes liepos 7os sukneles "dega". Bet vis ramina, kad viskas puikiai einasi. Pridursiu dar tai, jog veziojau savo pamerges is klaipedos i silute.Likus dviem savaitem, sutarem konkrecia diena ir valanda, atvaziuojam, o ji skiautes delioja ant pamergiu ir tarska "nu dabar vaizdo nera, bet cia bus taip ir kitaip, ir dar vat kaip bus". Mano naivumo virsune buvo ja pasitiketi. Atseit viskas liko paskutinis primatavimas pries vestuves ir ji atiduoda visas septynias sukneles pries keturias dienas. Prispaudziau ja dar vienam primatavimui, nes kazkaip neramu pasidare. Atvaziuojam po keliu dienu, vaizdas geresnis, bet vs ta pati dainele "cia taip nebus, cia taip nebus cia uzsiusim, cia patvarkysim". Sukneles pazadejo atvezti ketvirtadieni pati i klaipeda - atseit jai pakeliui, tai ir uzves....na neistesiant cia to mano rasinio, reziumuoju: vaziavau nakti pries vestuves pati su savo MB is silutes i klaipeda gaudyti siuvejos vyro, kuris turejo jau diena ja atvezti i klaipeda. Prisiskambinti jam neimanoma, nes anot jo"jam nepatinka kalbeti telefonu vairuojant", kai pagliau pagavom ji buvo 3 val. nakties, nuveziau pamergem, kurios jau miegojo. Namus pasiekiau pries 5val. (miegoti liko 2valandos doh.gif ) Pamerges sukneles pamate tik vestuviu ryta. Kilo visuotine panika: vienai iskirpte virsija absoliuciai visas normas, kitai neimanoma uztraukti uztrauktuko, treciai viskas kosmariskai krenta. Tai ACIU mano mergaitem, kad jos nerealiai organizuotos ir draugiskos - pakeliui i silute jos pacios susisiuvo kur ir kaip joms reikejo, kad bent padoriai atlaikytu oficialia dali. Na ka - nuotraukose ir visumoje atrode jos labai graziai, nes buvo puosni medziagyte. Bet tos siuvejos-savininkes-pardavejos-ir pan nenoriu akyse matyti. Mergaites vaziavo pas ja po vestuviu pareiksti savo nuomone. Tai likau kalta as, nes per daznai veziojau matavimams ir atemiau laika is siuvimo. Absurdas - realiu matavimu buvo vos trys....
Garsusis salonas su savininke-siuveja ASTA priesaky: Baltoji Gulbe - Siluteje
Patarimas - siuvejoms reikia meluoti vestuviu data, nes rezultata dazniausiai reikia tvarkyti...

Šituo salonu nusivyliau ir aš verysad.gif dar nesu ištekėjusi, bet ten nuomavausi savo išleistuvių suknelę. Pamenu nuvažiavom su mama ir tečiu į tą saloną, radau patinkančią suknelę, bet ją reikėjo truputį pataisyti. Esmė ta, kad pagal modelį ji ties krūtine nebuvo tiesi, vienas kampas buvo aukščiau už kitą. Kadangi žinojau, kad reikės daug judėti su siuvėja nusprendėm, kad reikia šleikučių, jog nekristų suknelė. Tai ji prisiuvo vienodo ilgio šleikutes. Kaip pačios suprantat, suknelė buvo sukrypusi, viena šleikutė veržė petį visą vakarą, o kita krito nuo peties... Negana to, pati pasakė, jog pasiūs rankinę prie suknelės, parodė net medžiagą.. Kai atvykau atsiimti pakišo jau viską suvyniotą, o mes per skubėjimą nepažiūrėjom ar viskas gerai. Rankinė buvo, bet paprasta, visai nederanti net pagal spalvą prie suknelės. Na tiesiog paimta nuo kitos suknelės. Ant pečių šalis buvo taip pat "lyg ne iš tos operos". Taip nusivyliau.. Tetis, kai grąžino suknelę, tai viską ir išrėžė tai savininkei.
Atsakyti