Sveikos mergaites,
Pries dvi savaites atsokau vestuves.Labai gaila kad ir man tenka parasyti i si skireli. Sia diena planavau metus laiko, ir maniau kad viskas bus idialu, nes viska suplanavau iki menkiausios smulkmenos...
Bet visa vakara sugadino muzikantai, tai
grupe REMIX, pagrindinis muzikantas Henrikas. Atrodo viska smulkiai ir aiskiai buvom sutare, visas vestuviu detales, sakem kad bus su visom tradicijom (stalo uzsedimais, pasitikimasi pirslio korimais ir t.t.), pirsliai susitiko su muzikantais pries vestuves ir viska smulkiai aptare, kas po ko ir kaip eina, atrode viskas bus idialu, bet gavosi kazkoks bardakas...
Pirmiausiai tik atvaziavus i sale muzikantai neorganizavo jokio stalo uzsedimo, kai mano mama paklause, jie pasake kad jaunieji nenori stalo uzsedimo ir kitu tradiciju (leles vystimu, ir pan.), nors pirsliai viska buvo atveze, ir su jais apkalbeje. Bet po to mano mama greit viska suorganizavo ir padare stalo uzsedima (nors sioki toki), kol mes susinesem daiktus i sodyba.
Po to prasidejo dar graziau, pirsliai sneka, o muikantas Henrikas juos perrekia, tyciojasi ir daro visokias nesamones. Pirsliai kazka savo sako, jis vis terpiasi ir daro kitaip, sneka nusisneka ir dare balagana is vestuviu. Su juo ejo kalbet ir pirsliai ir mano vyras, bet jis vis tiek savo daro, ir gadino svente. Dainuoja ir groja jie graziai, bet vestuviu organizuot jie nemoka, gal kazkam ir pasiseke, nes kartais atrodydavo, kad tycia nori sugadinti vestuves. Nes ten tikrai buvo didelis bardakas. Antra diena pradejo kart pirsli, o mane buvo pagrobe, mano vyras sako palaukit, o jie vistiek savo daro. Ir ka pirsliai kazka kitaip idomiau sugalvoja, jie isitycioja is ju ir saiposi akivaizdziai ir nori daryt pagal save. Kai pirsliene pasiule pasakyti kas nori tosta, muzikantas pradejo liept sakyt tosta kikevienam ir kuom jauniesiems gali padet klausineja pas kiekviena visokiu nesamoniu, o zmoniu tai daug, daugelis sveciu net pasimete kai juos pradejo tik atsistojus taip klausinet, nors buvo pasiruose grazius tostus. Antra diena jau pirsliene susinervinusi modavo ranka ir rodydavo kad uzsiciauptu, bet HYenrikas vistiek perekia. Daznai varydavo ir parukyt ir pagert, ir pavalgyt, ir dar su sveciais pabendraut, is kai kuriu net ir akvaizdziai tyciodavosi...
Dar daug nemaloniu akimirku buvo, del kuriu labai nervavausi ir verkiau, tiek pirma ir antra diena... Niekam nelinkeciau nei tokiu vestuviu nei muzikantu. Galiausiai antra diena, kit sveciai pasake, kad kai mano mama jiems nunese ir dave sakocio ir sampano, buvo labai nepatenkinti kad mazai gavo is siu vestuviu.Labai liudna
, kad taip viskas nepasiseke, bet nors grazios nuotraukos ir filmas gavosi
Tai tiek bukit atsargios, sekmes jums visoms