Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo II

QUOTE(vallerijja @ 2009 10 06, 06:28)
zmogus, darantis kokybiskas ir grazias nuotraukas uz prieinama kaina.

baikit juokinti kaimynų šunis
juk ne balandžio 1 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Baceno vardas yra Egidijus.

O po visokiu AMISIU, TUGU IR SOFING ELSIU slepiasi didelius pinigus imanciu fotografu pasamdytos kompiuterines leles, tunancios cia po 3-4 metus, todel joms ir nepatinga Egidijus, kuris dirba uz sazininga ir teisinga kaina.

Ar gali ta pati nuotaka kasdien rasyti fotografu skyrelyje tris metus is eiles - nebent ji kiekvienais metais tuokiasi lotuliukas.gif

Totalus kosmaras cia doh.gif

Jei mergaites reiks fotografo, ar operatoriaus - visu pirma apsilankykite www.egiss.lt ir palyginkite kainas. Sutaupysite ir ne mazai.

Egidijus turi labai didele patirti vestuviu fotografvime, daug didesne nei tie mazvaikiai imantys didelius pinigus ir darantys kruta produkta.

Stai jum stikroji tiesa, tokiu forumu kaip "mane apgavo" cool.gif cia brangininku sapaliojimai doh.gif
Atsakyti
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vallerijja @ 2009 10 06, 05:28)

QUOTE(vallerijja @ 2009 10 06, 19:00)

nu absurdas kazkoks doh.gif negi jums uz tai sumoka? manau, nereikia buti nei genijumi, nei menininku, kad ivertintum egiss.lt darbu lygi ir kokybe... baikit jau, eikit geriau knygu apie fotografija paskaitykit, kolegu ir konkurentu darbus paziurekit, daugiau naudos bus nei kad cia vallerijja apsimetinejant hihihi.gif
QUOTE(KENGAS @ 2009 10 06, 12:07)
Tai baceno vardas egiss ar vallerijja??? blink.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtimi ....smile.gif

Musus vestuves buvo rugsejo menesi, Kaune. Sveciu planavom 26, sventem restorane. Musu liudininkai abu nekalbus ir uzsieme zmones, tai nenorejom ju varginti programos vedimu. O ir jie patys grieztokai atsisake:) Teko ieshkoti vedejos. Paskaiciau foruma supermamoje. Radau labai gerus atsileipimus apie vedeja Jolita. Susitikome ir man ji kazhkaip neypatingai patiko. Bet laiko buvo iki vestuviu like mazai,tai nutarem kad vedeja tinkama;) Jos paslaugos kainavo 1000lt. Tai gi, sita jauna moteris turi labai nedaug patirties vedant renginius, itin nepasizymi iskalba. Buvo toks vaizdas,kad ten jos vestuves, nes ji tik kalbejo ir kalbejo, o mes likom nei valge nei gere. Kai mus karstus patiekalus idejo i lekste,tai ji mus pakviete azhkoki cirka daryti. Buvo ir geru dalyku- moke sokti sirtaki, zaidimuka viena juokinga su galvojo, taciau didzioji dalis programos buvo totalus fiasko. Bet sveciai vis eidavo prie manes ir sakydavo, kad sita vedeja yra labai labai blogai. O kai ji isejo po 12val, tai visi atsigavo ir dziaugesi ir svente jos isejima.
Taigi meginos, as siulyciau rinktis vedejus gerus ir tik labai gerus, turint realiu zmoniu rekomendacijas. Nes i foruma parasyti grazius atsiliepimus gali ir patys vedejai.
Geriau jokiu vedeju, nei prasti.
Atsakyti
QUOTE(meldaja @ 2009 10 18, 15:30)
Pasidalinsiu savo patirtimi ....smile.gif

Musus vestuves buvo rugsejo menesi, Kaune. Sveciu planavom 26, sventem restorane. Musu liudininkai abu nekalbus ir uzsieme zmones, tai nenorejom ju varginti programos vedimu. O ir jie patys grieztokai atsisake:) Teko ieshkoti vedejos. Paskaiciau foruma supermamoje. Radau labai gerus atsileipimus apie vedeja Jolita. Susitikome ir man ji kazhkaip neypatingai patiko. Bet laiko buvo iki vestuviu like mazai,tai nutarem kad vedeja tinkama;) Jos paslaugos kainavo 1000lt. Tai gi, sita jauna moteris turi labai nedaug patirties vedant renginius, itin nepasizymi iskalba. Buvo toks vaizdas,kad ten jos vestuves, nes ji tik kalbejo ir kalbejo, o mes likom nei valge nei gere. Kai mus karstus patiekalus idejo i lekste,tai ji mus pakviete azhkoki cirka daryti. Buvo ir geru dalyku- moke sokti sirtaki, zaidimuka viena juokinga su galvojo, taciau didzioji dalis programos buvo totalus fiasko.  Bet sveciai vis eidavo prie manes ir sakydavo, kad sita vedeja yra labai labai blogai. O kai ji isejo po 12val, tai visi atsigavo ir dziaugesi ir svente jos isejima.
Taigi meginos, as siulyciau rinktis vedejus gerus ir tik labai gerus, turint realiu zmoniu rekomendacijas. Nes i foruma parasyti grazius atsiliepimus gali ir patys vedejai.
Geriau jokiu vedeju, nei prasti.

Labai atsiprasau isanksto. Kad nekiltu jokiu gincu perspeju esu ne Kauniete ir jokiu vedeju tikrai nepazystu, bet cia akivaizdziai priestaraujate pati sau. Arba kazka ne taip parasete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2009 10 18, 22:06)
Labai atsiprasau isanksto. Kad nekiltu jokiu gincu perspeju esu ne Kauniete ir jokiu vedeju tikrai nepazystu, bet cia akivaizdziai priestaraujate pati sau. Arba kazka ne taip parasete  4u.gif

iškalba ir šiaip kalba, manau, skirtingi dalykai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 18, 20:13)
iškalba ir šiaip kalba, manau, skirtingi dalykai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif As irgi supratau ka turejo omeny. Buna kad daug kalba, bet be iskalbos, nepatraukia demesio, nuobodziai ir t.t.
Atsakyti
Nu gali kalbet, bet tai koki bajeri pasakyti smaisktu, sklandziai vesti zaidima , uzvesti liaudi, tai yra iskalba.arba vesti rengini ramia graziai ir stilingai. O musu vedeja Jolita , kai tik prasiziodavo man budavo geda pries svecius ir laukdavau kada nutils. Musu klaida buvo,kad kai planavom vakaro programele, visko per daug ten buvo. Manem kad bus fainai tie visi sveciu uzemimai, bet buvo pravalas. Taip, kad sakyti APGAVO negaliu, tiesiog nuvyle.
Atsakyti
Meldaja, jei jau viskas buvo taip blogai tai kodel neispraset kaip jau supratot kad jums ne patinka? ar tik norejote islaikyti visa vakara, kad po to galetumete skustis???
paprastai zmoniu beda buna tame, kad vengia kalbetis, o po to reiskia nepasitenkinima.
man tenka daznai susidurti su zmonemis, kurie ateina skustis, kad nepatiko kazkokia paslauga, kuria sunku is anksto numatyti arba preke, kurios taip pat negalima paciupineti.
Siuo atveju, uzsakant aktoriaus ar vedejo paslauga labai svarbu siek tiek pazinti zmogu, bent keleta kartu susitikti pries vestuves ir detaliai aptarti kaip kas bus ir pan. kaip supratau is jusu pasisakymo vedeja jau is pirmo susitikimo jums nepatiko - tai kodel ja samdete? (matomas isankstinis jusu priesiskas nusiteikimas...)
Pastebejau, keliose zinutese, kad jus tik skundziates kaip viskas buvo blogai, labai uzjauciu, kad jums taip nepasiseke svente.
Tiesiog norint ateityje isvengti tokiu nesusipratimu, reikia kaip galima geriau issiaikinti koks tai turi buti vakaras, kad po to netektu gailetis.
Galbut per mazai laiko skyrete susitikimams su vedeju ir jus vieni kitu nesupratote kas ko tikisi. Manau , neteisinga kategriskai teigti , kad jus apgavo....
Siuo atveju apgavyste butu vedejo pavelavimas, neatvykimas, paprasymas daugiau pinigu ar kazkokio kito pazado neivykdymas. Paskaitinejus atsiliepimus, butu labai idomu suzinoti ir kitos puses nuomone, nes cia kaip sakoma "i vienus vartus".
uzjauciu, kad svente nekelia geru prisiminimu, bet gal toliau gyvenimas bus nuostabus ir si menka nesusipratima atsiminsite su sypsena, kaip aplink kleges burys mazyliu thumbup.gif
Linkiu sulaukti auksiniu vestuviu, kurias linksmai atsvestumete su teisingai pasirinktu vedeju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

as apskritai i Supermamas tik vakar prisiregistravau ir oi kiek jau prisiskaiciau smile.gif Ir pati parasiau apie savo vestuves kaip ir ka uzsisakiau del to, kad man smalsu, gal yra kokiu atsiliepimu. Nors nei apie savo filmuotoja, nei fotografa, nei sodyba ar vedeja nieko blogo dar neradau smile.gif Visu pirma, tai jei yra skyrelis apie apgavystes, tai ir reikia rasyti, nes , jus jau atleiskit, kas pinigus moka, tas ir muzika uzsako. O aiskinti kad nuotakos pacios nezino ko nori? Minutele, tai gal ir paslaugu davejas privalo issiaiskinti ko reikia jo klientui??? Nes toks vaizdas, kad jei uzsisakei ka nors, ir neisaiskinai ko nori, tai pati kalta. Na, kiek esu mokinta derybu ir info apie klientus srityje, tai pirmiausia, kai nori ka nors parduoti, issiaiskini kliento poreikius ir stengiesi juos patenkinti, kad gautum griztamaji rysi o ne atvirksciai.
Ir dar, kad ir klausiau SM merginu nuomones apie paslaugu tiekejus, tikrai nezadu 100 proc pasitiketi. Juk kiekvienas esame suauges, bendraujam su zmonemis, matom koks zmogus . Jei vienai vedejas geras, tai gal kitos skonis kitoks ir jei nebus geras. Kaip sakau, tai kaip loterija, tad geriausia pasitiketi arba savo nuojauta arba artimais draugais. O geriausia - asmenine patirtimi.
p.s. atleiskit, bet jei filmuotojui virs 50 tai nemanau kad nustebins technologinemis naujovemis ar naujasi rakursais. Taip pat ir muzikantai - "dirbu 30 metu sioje srityje ir viska zinau geriau nes as patyres"... Juokas ima. Ir reklama cia nepades...
Va ir issisakiau blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal ne visai i tema, bet esu labai nuliudus, laikiau viska savyje , bet siandien nusprendziau pasidalinti. Planavau savo vestuvine suknele siutis. Turiu vestuviu koordinatore, ji man rekomendavo viena siuveja. gal kalta , kad neissiaiskinau is kure ja pazista, bet..pabijojau uzsakyneti vestuvine suknele is karto, todel paprasiau , kad pasiutu paprasta suknele priesvestuvinei fotosesijai ir gao antrai dienai. atnesiau medziagyte. figura turiu nestandartine, didele krutine, ir pati tokai putloka, bet nebe formu. ji tikino mane , kad puikai siuna,kad padarys mane 2 dydziai mazesne, bendravo noriai , per skyoe ar sms.zadejo apsiuti per pora savaiciu suknele. ssusitarem, akd sukneles reikes birzelio 6d,sako ok. paskui fotografai atkele sesiaj i 13 d. as jai sakau, neskuybek ramiai pasiuk, ji amn ,as ir taip spesiu. siuveja kaune,as pati tai vilniuje tai panevezyje, bet del "geros siuvejos" ko nepadarysi. sakau gal primatavimu daugiau reikia? ne sako as be primatavimu siunu gerai.galiausiai kai vaziuodavau primatavimams suknele vi sbudavo dalimis, ifr bandro vaizdo nebuvo, lyg pagal mane. dar nustebau, kad man "tip top", nes juk pamusalo reikai , kauselisu ir bus per maza, bet nieko nepasakiau, juk gera siuveja, nuolat giresi, kad visi iseina patenkinti, ji viska padarys puikiai , ragino nesinervuot. jau nekalbu, kad viskas uzsitese, 9 d turejau vaziuot opaskutinaim primatavimu, bet ji nebuvo dar pabaigus sukneles, pazadejo atvezti pati 10 d, bet 10 d po pietu pranese, kad pavargo, nakti dirbo ir neatvez, o atsius pastu. sakau kaip taip, o gal ka reikes patasyt? pati suorganizavau, kad bendradarbe man is kauno anksti ryte ta suknele atveze. apstulbau.i korset abuvo ideti kauseliai-minksti dideli , tai ant mano 5 dydzio!!!deka to , per krutine korsetas nesusisege man 15 cm!!!! priekyjeideti kabliukai kaip nuo liemenuko!!! isivaziduojat toi korseta? per liemeni ir kitur kur susisiege manoti kunas, nes nepasiuvo tokios juosteles po kabliukai. as soke, 13 fotosesija, rubo nera. skambinu jai, sako viskas gerai turbut kauseliai kalti atsiusk suknele. drauge po darbo jai veze, nes pati dirbau ir negalejau iseiti neikur. ir kita diena vel vaziavau i kauna. iseme kauselius ,po mano raginimo sukeite kabliukus ir ta juostele prisiuvo, bet per pacia krutine korsetas man ismiera mazesnisn, krutine lipa lauk. pati siule korseta priekyje pailginti, kad graziau atrodytu,sutiau , nes tikrai grazisu, o isejo, kad kai atsisedi del to korsetas lipa i virsu ir spaudzia po pazastimi, sleikos nuolat krenta nes nelygiai prisiutos. bet i suknelke tilpau, is karto pasakiau kas netiko, bet ruytoj fotosesiaj, o nei vieno rubo neturiu, smarkiai istambejau ir spec.siuvausi , kad nuotraukuose buciau grazi. sumokejau, bet paskai , akd ne viskas tinka man, apie korseto nepatogumus suzinojau atsisedus,kai jau is jos isejaukaina sake bus 240 su mediagom, o pareiske 350!! del visu tu detaliu kur pirko, nepatingejo ideti ir tuos kauselius kur man netiko ir dar dvi poras ir nuplesti is manes dar 20 lt, juos pamaciua tik grizus i vilniu. sesijos metu negalejau nei atsiseti nei pasilenkti. parsia jai per skype ,kad darbu nepatenkinta , reika iperdaryti, ji suvaidino nematoma. sindien jau neistveriau ir parasiau sms. atsakymas: pati norejau ilgesnio korseto, as ci ane prie ko. o krutine juk tilpo, ir norejau ,kad tave 2 dydziais sumazinciau tai mazdaug savo darbo broko nematau. sakau, taip norejau atrodyti lieknesne, bet negauti dydziu mazesni drabuzi!!! nezada nei taisyt nei grazint pinigu. ir dar mano medziaga sugadinoi. likau be siuvejos vestuvinei suknelei, o iki vestuviu 2 men.ir be pinigu, nes ir taip su pinigais sunku. tai nusprendziau ja paviesinti , kad jei nusprestumet pas ja siutis, tzrtumetes is karto, ir npasityketume , kad ji pati geriausia siuveja, nes nuomone apie save turi ojojoj. tai Greta is Kuno, siuveja dizainere, megstanti "siuti ant sudetingu figuru" taip ji pareiske. tai va dabar esu transe, ktu siuveju bijau nesvietiskai, o nuomose, mano krutinei nieko nera verysad.gif verysad.gif verysad.gif akyti.
Atsakyti