sveikos, gal ne visai i tema, bet esu labai nuliudus, laikiau viska savyje , bet siandien nusprendziau pasidalinti. Planavau savo vestuvine suknele siutis. Turiu vestuviu koordinatore, ji man rekomendavo viena siuveja. gal kalta , kad neissiaiskinau is kure ja pazista, bet..pabijojau uzsakyneti vestuvine suknele is karto, todel paprasiau , kad pasiutu paprasta suknele priesvestuvinei fotosesijai ir gao antrai dienai. atnesiau medziagyte. figura turiu nestandartine, didele krutine, ir pati tokai putloka, bet nebe formu. ji tikino mane , kad puikai siuna,kad padarys mane 2 dydziai mazesne, bendravo noriai , per skyoe ar sms.zadejo apsiuti per pora savaiciu suknele. ssusitarem, akd sukneles reikes birzelio 6d,sako ok. paskui fotografai atkele sesiaj i 13 d. as jai sakau, neskuybek ramiai pasiuk, ji amn ,as ir taip spesiu. siuveja kaune,as pati tai vilniuje tai panevezyje, bet del "geros siuvejos" ko nepadarysi. sakau gal primatavimu daugiau reikia? ne sako as be primatavimu siunu gerai.galiausiai kai vaziuodavau primatavimams suknele vi sbudavo dalimis, ifr bandro vaizdo nebuvo, lyg pagal mane. dar nustebau, kad man "tip top", nes juk pamusalo reikai , kauselisu ir bus per maza, bet nieko nepasakiau, juk gera siuveja, nuolat giresi, kad visi iseina patenkinti, ji viska padarys puikiai , ragino nesinervuot. jau nekalbu, kad viskas uzsitese, 9 d turejau vaziuot opaskutinaim primatavimu, bet ji nebuvo dar pabaigus sukneles, pazadejo atvezti pati 10 d, bet 10 d po pietu pranese, kad pavargo, nakti dirbo ir neatvez, o atsius pastu. sakau kaip taip, o gal ka reikes patasyt? pati suorganizavau, kad bendradarbe man is kauno anksti ryte ta suknele atveze. apstulbau.i korset abuvo ideti kauseliai-minksti dideli , tai ant mano 5 dydzio!!!deka to , per krutine korsetas nesusisege man 15 cm!!!! priekyjeideti kabliukai kaip nuo liemenuko!!! isivaziduojat toi korseta? per liemeni ir kitur kur susisiege manoti kunas, nes nepasiuvo tokios juosteles po kabliukai. as soke, 13 fotosesija, rubo nera. skambinu jai, sako viskas gerai turbut kauseliai kalti atsiusk suknele. drauge po darbo jai veze, nes pati dirbau ir negalejau iseiti neikur. ir kita diena vel vaziavau i kauna. iseme kauselius ,po mano raginimo sukeite kabliukus ir ta juostele prisiuvo, bet per pacia krutine korsetas man ismiera mazesnisn, krutine lipa lauk. pati siule korseta priekyje pailginti, kad graziau atrodytu,sutiau , nes tikrai grazisu, o isejo, kad kai atsisedi del to korsetas lipa i virsu ir spaudzia po pazastimi, sleikos nuolat krenta nes nelygiai prisiutos. bet i suknelke tilpau, is karto pasakiau kas netiko, bet ruytoj fotosesiaj, o nei vieno rubo neturiu, smarkiai istambejau ir spec.siuvausi , kad nuotraukuose buciau grazi. sumokejau, bet paskai , akd ne viskas tinka man, apie korseto nepatogumus suzinojau atsisedus,kai jau is jos isejaukaina sake bus 240 su mediagom, o pareiske 350!! del visu tu detaliu kur pirko, nepatingejo ideti ir tuos kauselius kur man netiko ir dar dvi poras ir nuplesti is manes dar 20 lt, juos pamaciua tik grizus i vilniu. sesijos metu negalejau nei atsiseti nei pasilenkti. parsia jai per skype ,kad darbu nepatenkinta , reika iperdaryti, ji suvaidino nematoma. sindien jau neistveriau ir parasiau sms. atsakymas: pati norejau ilgesnio korseto, as ci ane prie ko. o krutine juk tilpo, ir norejau ,kad tave 2 dydziais sumazinciau tai mazdaug savo darbo broko nematau. sakau, taip norejau atrodyti lieknesne, bet negauti dydziu mazesni drabuzi!!! nezada nei taisyt nei grazint pinigu. ir dar mano medziaga sugadinoi. likau be siuvejos vestuvinei suknelei, o iki vestuviu 2 men.ir be pinigu, nes ir taip su pinigais sunku. tai nusprendziau ja paviesinti , kad jei nusprestumet pas ja siutis, tzrtumetes is karto, ir npasityketume , kad ji pati geriausia siuveja, nes nuomone apie save turi ojojoj. tai Greta is Kuno, siuveja dizainere, megstanti "siuti ant sudetingu figuru" taip ji pareiske. tai va dabar esu transe, ktu siuveju bijau nesvietiskai, o nuomose, mano krutinei nieko nera
akyti.