Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo II

QUOTE(Lapelyte @ 2009 08 20, 19:45)
o kur dare puokste? kad zinotumem

mano atveju tai buvo marijampolej, salone netoli geliu turgelio, toks visai naujas namas, vasario 16-osios g. tik pavadinimo nepamenu doh.gif
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...7...ininkų.htm

ne mano istorija, bet vis tiek liūdna.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 09 01, 11:06)
http://www.lrytas.lt...7...ininkų.htm

ne mano istorija, bet vis tiek liūdna..  unsure.gif

bet tikrai keista kad tik telefonu pranese kad uzsako ta sodyba... mes tai vaziavom tiesiai i sodyba, jokiu susitarimu telefonu, kad viskas butu aisku abiem pusem ... g.gif
Atsakyti
O jergau kaip neramu pasidare perskaicius visa sia temele blink.gif kiek ivairiu nusiskundimu karsta.gif susirasiau visus blogus nusiskundimus del dominanciu vietu, padetas didziausias minusas. Jau ko ko, bet vestuviu diena maziausiai norisi verkslenti cray.gif uztenka nervu ir jaudulio iki vestuviu kol viska suplanuoji, aplakstai, apsiziuri.
Atsakyti
Sveikos mergaites,
ir as noriu jums pasiguosti, na gal greiciau ispeti, kad ir jums per savo vestuves nereiketu verkti verysad.gif
didziausia mano klaida, kad susiviliojau maza kaina (nes pinigeliu per daug neturim) ir uzsisakiau fotografa Egidiju Bacena is Alytaus, kad jis su zmona Rasa fotografuotu ir filmuotu musu vestuves ( www.egiss.lt). kai sutareme diena, kada susitiksim ir perduosim avansa, jis staiga paskambina ir sako, kad ta diena jau pazadejo kitiems blink.gif todel pasiule savo sunu Povila (www.povilo.lt).mums jau buvo per velu ieskotis kito filmuotojo ir fotografo, todel sutikome. palikome 400lt avansa.
ir stai atejo ta ilgai laukta vestuviu diena. as is karto pamaciau, kad Povilas net nesistengia pagauti grazesniu kadru, visa laika stovedavo filmuotojui uz nugaros ir is ten mus fotografuodavo. o kai isejome is baznycios ir norejome nusifotografuoti su mus sveikinanciais sveciais, reikejo jo ieskoti (turbut ruke uz kampo). buvo tartasi, kad padarys iki 1000nuotrauku, taciau mes gavom tik 300 ir tas pacias prastos kokybes. beje, mes dar papildomai uzmokejom, kad visas nuotraukas retusuotu, taciau nei prie vienos nuotraukos nebuvo net prisiliesta.
o pabaigai tai linksmiausia dalis. pabaige darbus,nakti, Povilas pasiule atsiskaityti. na, sakau gerai, kadangi mes sumokejom 400lt avansa tai nebedaug lieka dar primoketi. ir tik tada jis pasako, kad tie 400lt tai ne avansas, o siaip jiems turi sumoketi, kad jie teiktusi atvaziuoti blink.gif sako galit vadinti kaip norit ar tai avansas, ar tai dienos rezervacija, esmes tai nekeicia. tada jau nervai nebeislaike ir per savo turejusia buti graziausia gyvenime diena apsiverkiau verysad.gif likom ne tik kad be nuotrauku, bet ir su liudnais prisiminimais.
kas dar tik ruosiasi teketi nesisamdykite Bacėnu, jie tikri sukciai, apgavikai, melagiai.

Atsakyti
Stai tokiu atveju suprantu, kam zmones sudaro paslaugu teikimo sutartis doh.gif
Atsakyti
Eina sau kaip sugadina grziausia diena gyvenime verysad.gif uzjauciu
Atsakyti

siuo atveju manau kalta pati nuotaka ir jos skupumas blush2.gif

kam reikia knistis po siukslyna ir ieskoti tokiu fotografu?????? nenori moketi geram, ateis mulkis, sukcius, kuris neturi talento ir niekada jo netures.

O kai rausieji po siukslyna, tai nereikia tiketis, jog rasi Stikliu lygio vakariene ir buteli brangaus sampano

Tai ne fotografai, tai zemiausio darbinikai g.gif

Ar ka apgavo Babicius, Scinskas, Garla, Gavenas, Pocej, Morozov ir tt ??? Ar jie tingejo fotografuoti??

Taigi mielosios, nepakliukime i panasias situacijas, rinkimes gerus fotografus 4u.gif

Atsakyti
Na gal jau čia per aštriai parašyta.. Juk ne visi turi pinigų ir gali sau leisti Pocej, Garla ir pan. Ir prilyginti neturtingas nuotakas bomžams besiknisantiems po šiukšlynus yra tiesiog nemandagu.
Asmuo turi teisę į tinkamai suteiktas paslaugas nepriklausomai nuo jo piniginės storio. Ir net tokie neprofesionalūs fotografai kaip egiss.lt ar jo sūnus privalo gerbti savo klientus, o jei taip nėra - gali būti apskųsti šioje temoje.
Užjaučiu dėl sugadintos šventės verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 29 rugsėjo 2009 - 14:01
Dekoju uz uzuojauta unsure.gif
Na filmuotojas ir fotografas mums kainavo beveik 3000lt, tai nemanau, kad cia jau purvinas siukslynas... Zinoma buvo galima nuotraukoms skirti ir daugiau, bet kas zinojo, kad viskas sitaip baigsis.
Atsakyti
QUOTE(astimartini @ 2009 09 29, 14:08)
siuo atveju manau kalta pati nuotaka ir jos skupumas blush2.gif

o Tamsta nepagalvojate, kad yra paprasčiausiai neišgalinčių skirti didesnės sumos? beje, 3 tūkst. lt yra daugiau nei vidutinis užmokestis geram fotografui.
nors, jei nuoširdžiai, aš tiek nemokėčiau net stebukladariui - elementariai nematau už ką. nemanau, kad žiūrint vestuvių foto mane kaskart ištiks kažkokios palaimos konvulsijos ar mistiniai praregėjimai. santuokos esmę ir sėkmę įžvelgiu ne fotografijose. bet tai, žinoma, tik mano pozicija.

QUOTE(saule24 @ 2009 09 29, 15:56)
Zinoma buvo galima nuotraukoms skirti ir daugiau, bet kas zinojo, kad viskas sitaip baigsis.

žinot nežinojote, bet apsidrausti galėjote. nuosekli sutartis dar niekam nepamaišė. o tą pseudo fotografą paviešinkite visuose forumuose ir skelbimo lentose. gėda tokiems tipams akių neėda, bet gal padėsit apsisaugot klientam nuo tokių "fotografų".
Atsakyti
QUOTE(saule24 @ 2009 09 29, 15:56)
Dekoju uz uzuojauta unsure.gif
Na filmuotojas ir fotografas mums kainavo beveik 3000lt, tai nemanau, kad cia jau purvinas siukslynas... Zinoma buvo galima nuotraukoms skirti ir daugiau, bet kas zinojo, kad viskas sitaip baigsis.

Saule, tikrai labai uzjauciu.Pasistenkite labai neimti i sirdi, juk visgi graziausias ivykis ivyko - susituokete smile.gif Del kainos - tikrai nemanau, kad pigu.. veikiau atvirksciai Pvz., pas mane visas vestuviu biudzetas yra 5000..
Atsakyti