Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo II

ne ta Liuda turi tik dukra, o jos vyras masazistu dirba jonavoj..
Atsakyti
Mes kaip ir planuojame fotkintis CMB Vilniuje..sakote. neverta?
Atsakyti
QUOTE(saule_81 @ 2008 10 18, 22:29)
oj, mergaites, kaip gaila, bet ir as turiu ka cia parasyti. Nors praejo jau 3 metai po musu vestuviu, bet iki siol prisimenu kaip mus isdure... kunigas!

na su Prisikelimo baznycia esu visokiu "fintu" girdejusi, o labiausiai patiko, kai mano drauges vestuves pernai buvo nukeltos dviem valandom, nes jaunieji pavelavo penkias minutes doh.gif zodziu, istorija trumpai - mano draugai turejo tuoktis trecia valanda, bet kadangi vaziavo ne is Kauno, taip jau gavosi, kad siek tiek pavelavo ir prie baznycios buvo PO TRIJU PENKIOS. kunigas nesileido i jokias kalbas ir pasake, kad sutuoks juos po to, kai sutuoks visas kitas poras. taigi jie susituoke penkta valanda! del ko automatiskai visi planai po ceremonijos baznycioje irgi nusikele, o sventes vieta pasieke tik desimta valanda vakaro...
na man, tiesa pasakius, labai liudna, kad nebelieka nieko svento, baznycios tampa verslo istaigomis, kuriose reikia dar ir moketi milziniskus pinigus...
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2008 09 25, 09:55)
kaip keista, as uz turtus bijoloje mokejau kaip pristate i nurodyta vieta, avanso neime iskarto, tik susimokejau uz padeklus ir viskas

dabar Bijoloje tokia tvarka: tortas uzsakomas pries pora savaiciu, sumoki uzstata uz padekla, tada jie primeta kiek mazdaug jusu norimas tortas svers (pvz ju paskaiciavimu musu triju aukstu "Traskutis" turejo sverti 6 kg) ir paskaiciuoja kaina, kuria turite sumoketi pora dienu pries vestuves. o po vestuviu, kai nuvezate grazinti ju padekla, jie issitraukia vaztarascius, patikrina, kiek is tikruju tas jusu tortas svere, ir reikia arba primoketi, jei svere daugiau, nei planuota, arba jie grazina pinigus, jei svere maziau. na man tas pasirode keistoka is pradziu, bet viskas buvo tvarkoj. musu tortas realiai svere beveik kilogramu maziau nei buvo planuota, ir pinigus mums grazino. tai tikiuosi, kad nedaro jie visokiu "nesvariu" dalykeliu ir del svoriu neapgaudineja... ax.gif
Atsakyti
o as irgi noreciau siek tiek pasiguosti ir pasiskusti del to, kas mums nepatiko. yra Kaune juvelyriniu dirbiniu salonas "Monodija". ir nors galutiniu rezultatu negaliu skustis, bet zadantiems tureti su jais reikalu linkiu daug kantrybes. taigi nusprendeme gamintis vestuvinius ziedus ten. paprastus, lygius, raudono aukso, tik platesnius ir labiau isgaubtus, kokiu pardavime jie neturejo, todel turejo gaminti. kadangi gyvename mes su vyru ne Lietuvoje, apziurime ziedus sausi, issirenkame modeli, dydzius, apytikslia kaina, susitariame su juvelyru, kad mano tevai uzsakys juos veliau. birzeli as griztu i LT kelioms dienoms susitvarkyti visu reikalu, todel mama geguzes pradzioje uzsako ziedus, ir pasako, kada juos noretume pasiimti. viskas gerai, jokiu problemu, ziedai bus. na taip, ziedai yra smile.gif maniskis turejo buti su deimantuku, bet pirma turiu pasimatuoti, ir jei viskas gerai - deimantukas bus istatytas. penktadienis. viskas gerai, ziedai grazus, tinka. susitariame, kad pirmadieni galiu pasiimti galutini varianta (antradieni ryte as isskrendu namo). pirmadienis. atvaziuoju ziedu. paaiskeja, kad juvelyras PAMIRSO padaryti ka turejo! mano mama nepescia, sako "atvesit i namus, mes neturim laiko" biggrin.gif juvelyras - "be problemu - atvesiu". dvylikta valanda vakaro ziedai pristatyti. bet cia istorija dar nesibaigia biggrin.gif liepos menesi grizam savaite pries vestuves. pacia pirma diena einam i "Monodija", nes mano vyrui ziedas lyg siek tiek laisvokas, plius dar norim issigraviruoti. vel - viskas gerai - be problemu - treciadieni vakare galit atvaziuot pasiimti. treciadienis. vyro ziedas sumazintas, bet... del tam tikru kliuciu jie ju neisgraviravo! doh.gif atvaziuokit rytoj. sukeliam skandaliuka parduotuveje, is aplink esanciu kitu klientu paaiskeja, kad cia ne mums vieniems taip nesiseka. na rytoj tai rytoj... is pat ryto gaunam skambuti - atvaziuokit pasiimt, ziedai isgraviruoti. na taip, isgraviruoti, pardaveja atsipraso, o as atsisakau minties aprasyti savo istorija SM forume biggrin.gif kazkodel isejusi i lauka nusprendziu dar karta apziureti ziedus. Ojezusmarija! - ant mano vyro ziedo du baisiniai ibrezimai! varom atgal i parduotuve, sukeliam dar viena skandaliuka, paliekam zieda (primenu - ketvirtadienis, vestuves sestadieni, o reikalu ir rupesciu ir be tu ziedu uztenka). uz poros valandu - atvaziuokit pasiimt. viskas pagaliau tvarkoj, ir vel atsiprasinejimai... as jau neturiu nei jegu nei noro gincytis, sakau "aciu, visko buna"....
na taip, galutiniu rezultatu mes patenkinti, bet kai prisimenu, kiek nervu kainavo, tai sakau savo vyrui "Jei musu santuoka bus nesekminga, tai bus is viso "pravalas" sitiek nervu del to sugadinus" biggrin.gif
nesakau, kad nesidarykit ziedu "Monodijoje", bet jei jau nuspresit, tai paruoskit visas kantrybes atsargas ir lasiuku nuo nervu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Jo jo mums Monodijoj deimantuką dėjo beveik savaite ilgiau, o kai pasakėm kad atsiimam šeštad. tai jie matai nedirba, tai pas kaimynus paliko. Su laiku jie ten nelabai skaitos.
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 08 11, 20:33)
Mes kaip ir planuojame fotkintis CMB Vilniuje..sakote. neverta?

Man asmeniškai tai baisios ten nuotraukos, kur CMB rodė ir labai jau intensyviai siūlė blush2.gif
Atsakyti
Anksciau skaitydama sita temele vildavausi, kad man cia rasyti neteks. gal ir nebuciau vis delto rasiusi, bet laikomas kartelis jau beveik menuo nepraeina unsure.gif pacios vestuves praejo nuostabiai, netgi nesitikejau, kad viskas bus taips sklandu biggrin.gif bet visgi teko ir nusivilti, deja, bet savaja puokste ir salonu, kuriame ja buvau uzsisakiusi. su floriste del jos derinausi du kartus, nesiausi foto, ko noriu, viskas lyg ir turejo buti gerai... bet vestuviu diena, po visu grazinimosi proceduru pati uzsukau jos pasiimti ir vietoje likau sakyciau ne itin maloniai nustebinta. neabejoju, tai pastebejo ir pati floriste. na zodziu, mano norai nebuvo tiksliai igyvendinti, nes norejau puoksteles su rozemis ir frezijomis, o gavau galima sakyti vien tik rozyciu puokste, kurios jau buvo gerokai apvytusios. ir dar paklausus ar man ta puokste atlaikys, buvau tikinama, kad be abejo, juk ji oazej, kodel turetu nelaikyti doh.gif zodziu, rozes is vadinamojo mikrofono pradejo byreti jau baznycioje, o po fotosesijos liko viena puse visai tuscia. ir dar skaudziau, kad nuejus viso to papasakoti i salona, likau nesuprasta, neva tai as ja labai kraciau ir nesaugojau, pati eju kalta ir tiek doh.gif nors stengiausi ja kuo ramiau nesioti, kad nereiketu einantiems is paskos rinkti krentanciu geliu, nors to ir nepavyko isvengti. g.gif gaila, kad iki vestuviu buvo like nedaug laiko, buciau turbut prasiusi man ta puokste perdaryti unsure.gif o salonas buvo Marijampoleje.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2009 08 18, 18:58)

nu liudnokai puokste atrodo... doh.gif bet, jei tai tebuvo vienintelis nenusisekimas, vadinasi vestuves buvo gana saunios mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2009 08 18, 22:53)
QUOTE(Tanite @ 2009 08 18, 18:58)

nu liudnokai puokste atrodo... doh.gif bet, jei tai tebuvo vienintelis nenusisekimas, vadinasi vestuves buvo gana saunios mirksiukas.gif 4u.gif

specialiai paprasiau brolio iamzinti sita vaizdeli dar tebevykstant fotoseseijai doh.gif dar pradzioje bandziau smaigstyti atgal bekrintancias geles, bet jau paskui ir prasmes nebemaciau. na bet kadangi tai tikrai vienintelis nenusisekes dalykas ta diena buvo, tai visumoje esu labai patenkinta savo vestuvemis blush2.gif
Atsakyti
[quote=Tanite,2009 08 18, 18:58]
Anksciau skaitydama sita temele vildavausi, kad man cia rasyti neteks. gal ir nebuciau vis delto rasiusi, bet laikomas kartelis jau beveik menuo nepraeina unsure.gif pacios vestuves praejo nuostabiai, netgi nesitikejau, kad viskas bus taips sklandu biggrin.gif bet visgi teko ir nusivilti, deja, bet savaja puokste ir salonu, kuriame ja buvau uzsisakiusi.

As pries vestuves kruopsciai planuodama, taip pat kazkada pagalvojau kazin po vestuviu kurioje vietoje galesiu pasakyti-buciau dariusi kitaip...
Tai pati nustebau, kad del vienintelio dalyko - savo puokstes. Siaip ji man patiko, tik buvo be galo didele... O norejau mazytes... Taip pat pradejo sakeles kristi jau po baznycios. Vyro butonjete atlaike tik baznycios ceremonija, teko nuimti iskarto. Na bet cia manau ivyko nesusipratimas del skonio su floriste, mat ji neisivaizduoja kaip gali buti maza nuotakos puokste, tai padaugino pagal savo skoni... smile.gif
Del to nuotaikos nesigadinau ir nekaltinu floristes, nes ji labai zinau stengesi... Bet jei butu galima - tikrai pakeisciau smile.gif
Turbut vitiek niekam nepavyksta absoliuciai idealiai suplanuoti, kazkurioj vietoj nors mazytis niuansas buna...
Sekmes merginoms planuojant!
Atsakyti
o kur dare puokste? kad zinotumem
Atsakyti